fredag den 30. december 2022

Angreb på lesbiske fra kønsskiftebevægelsen

 

Angreb på lesbiske fra kønsskiftebevægelsen


Andrea Widburg


En af de største fejltagelser som bøsser (som i mænd) og lesbiske (som, i kvinder) gjorde var at lade sig omfavne af den såkaldte kønsskiftebevægelse. 

Bøsser og lesbiske med tiltrækning mod deres eget køn, er et psyko-følelsesmæssigt træk, der har eksisteret lige fra tidernes begyndelse. I kontrast hertil siger den såkaldte transkønnet bevægelse faktisk at lesbiske sådan set er mænd, mens bøsser faktisk er kvinder. Det vil sige, ikke tiltrukket af deres eget køn; de er tiltrukket af det modsatte køn med det særdeles uheldige træk at de ‘bor’ i den forkerte krop.  

For fyrre år siden kendte jeg til jeg en mand der til fulde forstod denne dynamik. Jeg havde ikke mødt ham, men hans datter. Hun stod ikke sine forældre nær, således så hun kun sin far af og til. Da hendes mor døde besluttede hun efter nogle få måneders venten at overraske sin far med et besøg nu da hun var i byen.

Lige fra begyndelsen var det besynderligt. På et lille stykke papir ved siden af ringeklokken til hendes forældres lejlighed stod der ikke længere. “Fam. Does.” Ikke nogen overraskelse nu da hendes far var enkemand. Det som var overraskende var at der ikke stod “John Doe.” I stedet stod der “Jane Doe.” 

Den helt store overraskelse kom da hendes far åbnede døren iført fuld makeup, en kjole og højhælede sko. Han forklarede at han altid havde vidst han var en kvinde fanget i en mands krop. Af hensyn og respekt for sin hustru havde han dog holdt det som sin hemmelighed. Nu da han var blevet enkemand kunne han være sig selv, forklarede han. Og nu stod han på en liste for at få en “kønsskifteoperation.”

Image: This man says he’s a lesbian. Twitter screen grab.

Datteren værende liberal i sine seksuelle holdninger, og som jeg nævnte, ikke havde et nært forhold til sin far, tog alt dette i stiv arm. Besøget blev kort og hun vendte hjem. Et år eller to senere var hun igen hos sin fars by og besluttede at banke på.

Interessant nok stod der på sedlen ved siden af klokken “John Doe.” Og da hendes far åbnede døre lignede han igen hendes far. Ingen makeup, og iført det herretøj hun var vant til at se ham gå med.  

Hun spurgte, “Hvad skete der med kønsskifteoperationen?” 

“Nu skal du høre. sådan kom det til at gå,” forklarede han. Før jeg begyndte med hormonerne og kirurgien indså jeg at jeg ikke var en kvinde fanget i den mands krop. Det jeg indå var, at jeg var lesbisk fanget i en mands krop, og jeg havde langt størres succes hos kvinder når de troede jeg er en mand.” 

Da jeg første gang hørte historien, og i de næste årtier, betragtede jeg den som bevis at at hele “kønsskifte” fænomenet var et resultat af skadede, forvrirrede mennesker. Selv dengang, som denne mand afslørede, vidste folk at kirurgi og hormoner ikke ændrer dit køn. De gør blot din krop mere lig det du ønskede du kunne være - og i dette tilfælde ønskede han at være en der havde sex med kvinder. Som tudegrim kvinde var hans chancer meget beskedne, som en nydelig mand var chancerne langt bedre. 

Nu har transkønnet bevægelsen optur og dens proselytter er ikke længere interesseret i menneskers personlige præferencer eller praktiske valg. Dette omfatter ægte lesbiske, Tilsyneladende får de det bedre med det program og acceptere at en mand med en præ-kirurgisk penis (eller den han har til hensigt at beholde) er lige så meget lesbisk som de er:De samme angreb føres tilfældigvis mod mænd der betragtes som bøsser og nægter at sove sammen med kvinder, der hævder de er mænd. Dette gennemførte sludder er et godt eksempel:

Jo, jeg er en biseksuel transfyr og jeg går ganske flot for at være en helt straight mand. Jo, jeg ved godt at denne stillingsbetegnelse kan medføre lidt had mod mig men hør nu det hele. Jeg ved der er mange transfobiske r..huller, mænd eller mennesker som et hele, men jeg har makeup og andet nogle få gange, og med bøsser har det altid været ...interessant. En del bøsser jeg har talt med har enten regnet mig som trans og mange af dem gik direkte efter genitalierne og talte om at have sex med mig fordi jeg er en fyr med en vagina. Så er der andre fyre jeg har talt med der har været yderst transfobiske og nogle få af dem har taget afstand fra mig, blokeret mig, efter jeg fortalte jeg var trans. 

Det er fuldstændigt normalt for mennesker med stærke seksuelle præferencer, om det er hetero- eller homoseksuelt, ikke at ønske at lægge sig fladt ned for fupversioner. Men det er hvad der sker. Det er ikke længere acceptabelt. 

Dave Chappelle gjorde sig fortjent til stor vrede af kønsskiftebevægelsen for at påpege, at bevægelsen er fjende af alt, om det er hetero- eller homoseksuelt. Han havde ret. Målet er at gøre en ende på alt der drejer sig om biologisk sex og alle seksuelle præferencer til til fordel for en verden hvor de mest seksuelt forvirrede definerer, sætter reglerne.

https://www.americanthinker.com/blog/2022/12/the_transgender_movement_attacks_lesbians.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails