lørdag den 25. november 2023

Mein Kampf - lærebog for Hamas

 

Mein Kampf lærebog for Hamas


Hugh Fitzgerald


Tja, hvad forventede verden at finde? Eric Carle’s “The Very Hungry Caterpillar”? Eller Dr. Seuss’ “Thidwick the Big-Hearted Moose”? Hvad andet ville Hamas morderne læse som inspiration end bogen for antisemitter til alle tider.  Adolf Hitler’s interessante og vanvittige fortælling Mein Kampf?

Lad os ikke glemme at Hitler og araberne, nu kalder de sig palæstinensere arbejde ammen i lang tid. Det var lederen af de palæstinensiske arabere, Hajj Amin al Husseini, der mødtes med Hitler i 1941, og fortalte ham hvor meget han beundrede Nazisternes indsats. Det gjorde han faktisk på to måder. For det første sendte han radiobeskeder til muslimer i Nordafrika og Mellemøsten opfordrede dem til at gøre oprør mod briterne og de franske kolonisatorer, og støtte Tyskland i den titaniske kamp mod “ briterne, kommunisterne og jøderne.”


For det andet var Hajj Amin al Husseini ansvarlig for at oprette en division af bosniske muslimer (med få kroater i blandingen) kendt som den the 13th Mountain Division of the S.S. Hajj Amin al Husseini brugte tilbragte krigsårene i Tyskland, hvor både Himmler og Eichmann var venner med ham. Det siges at en af disse venner tog ham til Auschwitz på sigthseeing. Amin al Husseini henrykt over det han så, imponeret over den tyske effektivitet med Endlösung.



Efter 2. Verdenskrig fortsatte samarbejdet mellem nazister og arabere. Mange Nazi krigsforbrydere flygtede til Egypten og Syrien. 


Der var Johannes von Leer, medlem af Waffen SS, der selv i de kredse fremstod som en fanatisk antisemit. Han var en af de vigtigste ideologer i Das Dritte Reich, og øverste embedsmand  i Propagandaministeriet. Efter krigen var han fem år i Italien, derpå nogle år i Argentina før han endelig slog sig til ro i Egypten, hvor han konverterede til islam, og tog navnet Omar Amin, og arbejdede i 20 år for Egyptens Informations Departement med at sprede anti-Israel propaganda. Han blev også rådgiver for Gamal Abdel Nasser. Og han blev ven med Hajj Amin al Husseini, som det var lykkedes at flygte fra De Allierede anklaget for krigsforbrydelser - han kom til Egypten.


Endnu en Nazi krigsforbryder i Nassers Egypten var Aribert Heim, kendt som “Dr. Død” for sine grusomme dødbringende eksperimenter udført på jødiske fanger. Han var mindre kendt end Dr. Mengele, og lykkedes med at flygte fra Tyskland efter krigen, med tiden, tidligt 1960’erne bosatte sig i Cairo, hvor han levede et stille liv.


Mange nazister i Egypten kom til at være involveret i anti-Israel propaganda eller hjalp til med at fremstille nye våben. Det vides ikke hvilke opgaver Heim har udført for Egyptens regering, Som så mange andre Nazi krigsforbrydere der boede i arabiske land, konverterede han til islam, udskiftede således en antisemitisk fanatisme med en anden. 


Heim købte bolcher til venner hos en berømt konfekturemager og han var kendt for at spille bordtennis og gå lange motionsture, sagde egyptere der kendte ham. Han blev uden tvivl betragtet som en “rar ældre herre.” Trods det, udover at købe bolscher til vennerne hadede han jøderne og var konverteret til islam. Hvad mere kunne nogen egypter forlange af ham? Den eneste henvisning til hans fortid, udover han ikke ville blive fotograferet var den personlige “forskning” han skrev med det formål at bevise at Israels jøder ikke er sande semitter, nævner sønnen til Heims tandlæge der så artiklen. Heim argumenterede som andre antisemitter har gjort, at de mennesker som hævder at være efterkommere af jøder der engang besatte det som blev den moderne stat Israel slet ikke var jøder, men efterkommere at stammen Khazar fra Centralasien og således ikke havde juridisk hævd på det land de nu boede i. 


En anden Nazi krigsforbryder der endte med at opholde sig i Egypten efter krigen var Oberst Leopold Gleim, en SS Startenführer i Warsawa. En periode var han chef for Gestapos Afdeling for Jødiske Forhold. Efter krigen rejste han til Egypten, konverterede til islam, tog navnet Ali al-Nahar, og tjente hos den egyptiske stats sikkerhdstjenester, hvor han underbiste i metoder til afhøring og tortur fra Gestapo.


Der var hundreder andre Nazi krigsforbrydere, måske ikke på samme plan som 

Johannes van Leer, Leopold Gleim, og Aribert Heim, der søgte tilflugt og beskæftigelse hos regeringen i Egypten efter krigen. Flere af nazisterne endte med et ganske godt liv i Egypten, hvor de fandt beskæftigelse i Propaganda Ministeriet eller i sikkerhedstjenesterne se her.


Den berygtede Doctor Hans Eisele fra Kz Lejren Buchenwald flygtede til Cairo, hvor han såmænd levede under eget navn. Tyske domstole bad om at få ham udleveret, men Cairo nægtede. Dr. Eisele, der havde begået frygtelige forbrydelser i Buchenwald fortsatte som læge i Cairo til han døde. 


En af tophjælperne for Adolf Eichmann var Alois Brunner. Eichmann havde sendt ham til Tjekkoslovakiet og Grækenland for at hjælpe med at indføre Endlösung de steder. I årevis boede han i Syrien og Egypten. Han blev eftersøgt af Østrig, USSR og Ungarn. Han fik først tilflugt i Cairo og arbejde for sikkerhedstjenesterne, flyttede derpå til Syrien, igen arbejde for sikkerhedspolitiet. 


Franz Abromeit, endnu en af Eichmanns folk i Ungarn og Theresienstadt, anklaget for mord, levede godt i Cairo i mange år. Araberne betragtede ham forståeligt nok som en ven


Hans Appier arbejdede i Goebbels Propagandministerium. Efter krigen flygtede han til Spanien. Fra 1956 boede han i Cairo. Han blev muslim, antog navnet Salah Chaffer, og arbejdede i Egyptens Propagandaministerium 


Den tidligere Gestapo mand Franz Bartel, engang eftersøgt af Polen, arbejdede fra 1954 til sin død i den jødiske sektion for Egyptens propagandaministerium. Man mener han konverterede til islam. Han blev kendt som El Hussein.


Tidligere SS-Standartenführer Baumann, der deltog i likvideringerne i Warszawa ghettoen levede i årtier i Egypten. Først arbejdede han for Egyptens Krigsministerium. Senere som instruktør for PLO. 


Hans Becher arbejdede i den jødiske sektion hos Gestapo i Wien. I 1950 flyttede han til Alexandria og fik arbejde for det egyptiske politi til sin død.

.

Tidligere Sturmbannführer Bernhard Bender var medlem af Gestapo i Warszawa. Efter krigen blev han rådgiver for den politiske sektion af Cairos politi, hvor han fik navnet  Ben Salem. Bender hjalp Dr. Hans Eisele med at åbne en praksis i Egypten. 


Tidligere SS-Officer Werner Birgel kom fra Østtyskland til Egypen. Blev kendt som El Gamin — muligvis konverterede han til islam - og arbejdede for Egyptens propagandaministerium.  


SS -Untersturmführer Wilhelm Bockler deltog i likvideringerne i Warszawa ghettoen. Han boede i Egypten fra 1949 og arbejdede for Israel Department of the Egyptian Information Service. Han, som de fleste andre der flygtede til Egypten var på listen over Nazi krigsforbrydere i mange østeuropæiske lande.


Cairo Propaganda hjælper SS-Sturmbannfüuhrer Bollmann blev eftersøgt af  regeringen i Prag som krigsforbryder. I 1948 flyttede han til Cairo og arbejdede som rådgiver for Egyptens propagandaministerium.


Tidligere SS-Untersturmführer Wilhelm Borner blev muslim og kaldte sig Ben Kashir. Han arbejdede i Egyptens indenrigsministerium og anvendte derpå sine evner hos PLO (Palæstinas befrielseshær). 


Franz Buensche blev oplært hos Goebbels og Streicher. Han flyttede til Alexandria i 1949, hvor han skrev anti-Israel propaganda for Egyptens regering. 


Tidligere SS-Obersturmführer Erich Bunzel, der arbejde i Goebbels’ Propaganda Ministerium flyttede efter krigen til Cairo, hvor han arbejdede hos Egyptens Propagandaministeium - i Israel sektionen.


Tidligere SS Standartenführer Erwin Fleiss, ansvarlig for mange forbrydelser mod jøder i Østrig boede i Port Said som rådgiver for Egyptens politi og kaldte sig Ahmed Sadat. Man mener han konverterede til islam.


SS-General Leopold Gleim, eftersøgt for forbrydelser han begik i Polen boede i Cairo og arbejdede for Egyptens efterretningstjeneste. Han konverterede også til islam og tog navnen Ali el Macher.

Endnu en Nazist bosiddende i Egypten var El Hadj, alias Louis Heiden, der oversatte Hitlers Mein Kamp til arabisk.


Israels hær fandt kopier af denne oversættelse i Sinai Ørkenden under 6 dages krigen, ligesom man fandt en kopi i et udpost for Hamas i Gaza. 


Den tidligere Hitler Jugend leder Karl Luder, deltog i forbrydelser mod jøderne i Polen. I årevis arbejde han for Egyptens Krigsministerium. Den tidligere Gestapo chef for Katowice Dr. Rudolf Mildner, levede i årevis i Egypten arbejdende for sikkerhedstjenesterne..


Disse er blot en håndfuld af de mange Nazi krigsforbrydere der levede i Egypten, mange af dem arbejdede for sikkerhedstjenesterne. 


Syrien var også et godt tilholdssted for Nazister. Den mest berømte var Alois Brunner, der var Adolf Eichmanns højre hånd i gennemførelsen af Endlösung. Han ankom til Syrien i 1950’erne fik asyl, en generøs løn og beskyttelse af at det herskende Ba’ath Parti som tak for hans råd om effektiv tortur og afhøringsteknikker som tyskerne havde benyttet under 2. Verdenskrig. Han døde i 2001. 


Fritz Stangl, leder af Treblinka dødslejren flygtede efter krigen til Syrien hvor han levede i nogle år, ganske udmærket, før han flyttede til Brasilien, hvor der også var en aktivt samfund af Nazi krigsforbrydere, herunder Dr. Mengele.

Den tidligere Naziminister for Østeuropa under krigen Franz Rademacher ansvarlig for mordet på tusinder af jøder levede i Syrien under sit eget navn. Dette er blot tre Nazi krigsforbrydere der efter krigen fandt et tilholdssted i Syrien, og konverterede til islam, endnu en fanatsisk tro.


Mange arabere, begyndende med Hajj Amin el Hussein, så med sympati på Nazi krigsforbryderne. Trods alt var de alle optaget af den samme strid mod “international jødedom.”

Og det er derfor så mange af de krigsforbrydere fandt opholdssted, beskæftigelse og respekt i Egypten og Syrien. Ingen bør være overrasket over at Hamas krigerne har læst Mein Kampf. Mere overraskende ville det være om de ikke havde læst den. .


https://www.frontpagemag.com/mein-kampf-found-in-hamas-hideout/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails