lørdag den 20. januar 2024

El-biler og kulden. Nogle steder efterladt som døde robotter

 

Chicago blev en ‘kirkegård’ oversået med lig af ‘døde robotter’


Olivia Murray

Som John Wayne angiveligt udtrykte det: “Livet er hårdt; endnu hårdere når du er dum.”

Midtvesten, vant til brutale vintre, er blevet ramt af en særlig ‘bitter’ storm; Chicago lider især under temperaturer så lave som -20-,-30 grader, og varmest 1 grad. 

Nu som enhver med selv den mindste opmærksomhed ville kunne have fortalt dig, at elektriske biler præsterer ikke godt under sådanne forhold...som i slet ikke. Men køber brugerne af disse biler dem faktisk med nogen opmærksomhed om udfordringen? Nok ikke, hvilket vel er derfor de faktisk havde tillid til deres køretøjer så de kunne bruge dem som transportmiddel.

Så blev de virkelig chokeret over at finde ud af hvor upålidelige de faktisk er. Herunder kan du læse det der fortælles af en Fox News kilde fra Chicago: 

Elektriske køretøjer kan være fremtiden, men mange ejere af el-køretøjer har problemer med Chicago’s voldsomme kolde temperaturer.

Offentlige ladestationer er blevet til bil ‘kirkegårde’ i løbet af de sidste dage. 

‘Ingen ting. Ingen juice. Stadig på 0%’ sagde Tyler Beard, der siden søndag eftermiddag har forsøgt at genoplade sin Tesla ved en Oak Brook Tesla superladestation.

Beard er en af dusinvis Tesla ejere der desperat forsøger at få energi på deres biler ved Tesla superladestationen i Oak Brook. Der stod lange rækker af forladte biler og snesevis flere ved andre ladestationer rundt om i Chicagoområdet. 

‘Dette er skørt. Det er helt sikkert en katastrofe’ sagde Tesla ejer Chalis Mizelle. 

Mizelle var tvunget til at forlade sin bil og få kørelejlighed af en ven da hun ikke kunne lade op.

En anden mand opsummerede hele situationen så præcist: “Vi har en bunke døde robotter derude.”

“Skørt”? Passer det?

Når man tænker efter er det slet ikke “skørt” og mange af os har set det komme i lang tid.....hvilket er en af grundene til at vi afholder os fra at købe en el-bil.

The Fox report fortsatte med at bemærke, at en E-bil ejer der forlod sit køretøj en Tesla ved O’Hare måtte betale for at få køretøjet bugseret - af en dieseldreven pick-up - til en ladestation i funktion. (“A fool and his money are soon parted.”)

Købere af el-biler, især hvis de bor i et område med iskolde vintre tager ikke intelligente, logiske eller informerede valg når de så vælger et batteridrevet køretøj. Således burde det ikke være en overraskelse når det valg giver en  “katastrofe.”

Ligesom druer ikke kommer fra tornede buske, eller figner fra tidsler, så høster du hvad du sår, og at så stupiditet ‘høster’ aldrig sund fornuft. At prioritere at få point på ‘godhedskontoen’ fremfor at udvise visdom har smertelige konsekvenser, men de får lige præcis det som de fortjener. 

Er dette døden for denne el køretøjs fadæse? Det kunne det være (kryds fingre!) fordi denne kulde periode er ved at blive en permanent plet på de batteridrevne køretøjers ry og rygte. 

Image: YouTube video screen grab.

 https://www.americanthinker.com/blog/2024/01/chicago_becomes_a_graveyard_littered_with_corpses_of_dead_robots.html#ixzz8P3ir6E6Z


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails