tirsdag den 20. februar 2024

Sydafrika - elendighed, ondskab på fremmarch

 

Sydafrika - elendighed, ondskab på fremmarch


Andrea Widburg

I årtier var vesterlændinge oprigtigt bekymrede over apartheid i Sydafrika. Presset fra Vesten endte til sidst med at apartheid sluttede tidligt 1990’erne. 

Imidlertid er en ny og meget grum apartheid bevægelse på fremmarch i Sydafrika og ingen i Vesten synes interesseret i at tale om det. Denne gang er det de hvide der er i sigtekornet, og folkedrab er på menuen, med et radikalt sort kommunistisk parti der ser ud til at få flertallet i Sydafrikas parlament.

Da apartheid sluttede var det propfyldt med løfter, men der lurede konstant en kommunistisk retning. Takket været det non-stop kommunistiske styre i Sydafrika ved ANC partiet så er landet der er så rigt på naturressourcer havnet i en økonomisk ruin. Resultatet isør når man har fokus på galskaben med klimaforandring har ført til kollaps i elektricitetsforsyningsanlæg.

Image: Julius Malema. YouTube screen grab.

Når systemer kollapser skal der naturligvis meget hurtigt findes en skyldig, en syndebuk. I Sydafrika er den kollektive syndebuk de cirka 4,6 millioner hvide ud af en befolkning på cirka 56 millioner, hvoraf de 48 millioner er sorte.

Sydafrikanske hvide landmænd, der lever udpræget isoleret er i stigende grad ofrene for morderiske racistiske overfald. Julius Malema chef for den radikale bevægelse Economic Freedom Fighters er den der opfordrer til, ægger til overgrebene. Vi har set Malema stå i spidsen for 90000 mennesker der synger “kill the Boer (hvide). Kill the white farmer.”

Dette var ikke en hændelse, der var en ‘smutter’ i Malemas karriere. Han har været meget åben også tidligere  om sit ønske om en revolution der kunne føre til slagtning af hvide. Dette 2018 interview bevidner den holdning. Jeg har delvist transskriberet herunder:

Malema: Jeg kan ikke fortælle dig hvad der kommer til at ske i fremtiden. Jeg siger til dig vi opfordrer ikke til at slå hvide ihjel - i det mindste ikke nu. Jeg kan ikke garantere for fremtiden.

Interviewer: Kan du forstå hvis nogen ser dette, især når det deles på Twitter, at de bliver fortørnede. Det lyder som en opfordring til folkedrab. 

Malema: Tudefjæs, tudefjæs. Jeg opfordrer ikke til at hvide skal slagtes, i det mindste ikke lige nu. Jeg kan ikke give garanti for fremtiden, især som tingene går den vej de går. 

Malema uddyber ved at sige, at hvis der er en “ikke styret revolution” så kan alt ske.

Hvis hudfarven var omvendt og Malem var en hvid mand utrykke sig såeldes om sorte, da ville der være stor fortørnelse i Vestn, som vill være så højlydt at ekko ville nå Månen. Som det er nu er Vestens medier næsten tavse om det. De fortæller om politik i Sydafrika som om det hele blot er en slags søvndyssende fortælling, sammen med overskrifter om hvedehøst eller ændring af trafiklove. 

Men som jøderne kan fortæklle dig, når nogen er klar om et ønske om at du skal slagtes, er det aldrig nogen søvndyssende fortælling. Det var ikke søvndyssende i 1930’ 1940’erne i Tyskland heller ikke søvndyssende i Gaza og Vestbredden i dag.

Kloge forstår, at når Malema sidder der stille op afslappet, og diskuterer massenedslagtning af hans lands flere end 4 millioner hvide borgere, så er det i sandhed et vigtigt rødt flag der rejses. 

I dag er det mere et problem end nogensinde før, fordi der er en udpræget mulighed for at Malemas parti vil tovertage kontrollen over Sydafrikas parlament. Trods alt er det således, at når en land er på ski.... så er vinderen den der bedst peger på en syndebuk. Malema har fokus på total magt, og  ahar allerede sine planer, om at overtage ejendomme ejet af hvide:

Lederen af Economic Freedom Fighters (EFF) Julius Malema afslørede ambitiøse planer for ekspropriation uden kompensation. 

Malema henvendte sig til partier støtter under the EFF manifest samlingen ved Moses Mabhida Stadium i Durban.

Han sagde, at partiets mål er at overtage 50% af Sydafrikas jord i slutningen af 2025 og sikre sig et flertal af stemmerne i 2024 valgene, rapporteredee SABCNews.

Selv sorte der støtter Malema kunne måske ønske at se på den politik med mistænksomhed. I rigtig lang tid var Zimbabwe en af de helt store fødevareproducerende lande i Afrika. Så i år 2000 gik præsident Roberrt Mugabe i færd med at inddrage, konfiskere land. Ikke kun var processen fyldt med vold, ødelæggende og (som med al kommunistisk politik) nedbrød det også landet til en dyb økonomisk ulykke og en menneskeskabt hungersnød. Dette er hvad Malema giver udsigt til i Sydafrika. 

Skulle Malema vinde har jeg to forudsigelser: Den første, livet i Sydafrika vil blive umåleligt værre og det meget hurtigt for alle sydafrikanere, især de hvide, der overlevet. For det anden hvis der er en Democrat i Det Hvde Hus, Biden eller en anden, når hvide flygter fra det åbenlyse folkedrab i Sydafrika vil Amerikas døre ikke blive åbnet. For venstreorienterede er flygtning kriser kun forbeholdt minoriteter der flygter for elendige økonomier.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/02/in_south_africa_a_great_evil_is_growing_fast.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails