tirsdag den 27. februar 2024

Ukraine - korruåtion snyd, bedrag krigen kan fortsætte

 

Den ukrainske entertainer og The Sting

Joseph Kulve


Min overskrift henviser til The Sting, filmen , piano ragtime klassikeren  The Entertainer.

For 8 måneder siden hævdede Trump han kunne afslutte Rusland/Ukraine krigen på 24 timer.  

Mængden var begejstret (vist selv på CNN). Deep-state talsrøret, på ekkoet CNN, og Ukraine's præsident, Volodymyr Zelensky snerrede.

Hvordan kunne Trump dog finde på det? Ganske enkelt. Ved at give Zelensky administrationen et valg:

(1) Den nye Trump administration vil få styr på strømmen af hjælpepenge og stiller enhver korrupt ukrainsk embedsmand til regnskab (og det uanset hvor højtstående vedkommende er) eller  (2) krigen stopper.  

Zelensky ville straks være enig i at slutte krigen. 

Ruslands præsident Vladimir Putin ville også være enig, fordi det ville slutte en krig hvor fjenderne (Ukraine, E.U., og Biden Amerika) har haft et sekundært mål (primært?) at knække Rusland.  

Rusland med de mange naturrigdomme har stadig brug for adskillige år til at omstille sig og genopbygge før landet kan slå til mod ‘red-verden-fra co2- Europa. 

Den ukrainske entertainer

For cirka en måned siden mødtes Zelensky med journalister fra De Baltiske Lande (se med Google translate slået til; bemærk at “Raschist” (Russisk -fascist) er forkert oversat som “racist.” 

Det eneste påtrængende spørgsmål var det om Republicans betænkeligheder om tyveri af hjælpen fra udlandet i de to sidste minutter af videoen.  

Zelensky gav en gang bizar udenomssnak, et Bidenlignende svar der sluttede med løftet om, at når Ron DeSantis trækker sig tilbage vil Zelensky hjælpe ham finansielt.  

En masse amerikanere blander sig også. Timothy Snyder, Ukraine’s elskede Yale historiker, som mener Ukraine intet forkert kan gøre, og som får en masse rejser til Kiev for hans altid pålidelige pro-Ukraine, anti-Trump mentale øvelser.

Men der er en lille minoritet af tyskere (sædvanligvis ældre tyskere der oplevede Hitler på førstehånd) der erkender sandheden i deres historie.  

Og i Ukraine er der en meget lille privatsektor foragtet YouTube presse (der kun kommer i Ukraine) der ikke er bange for at udstille sandheden om deres fædreland (skønt de stadig hader og ikke bryder sig om Trump)  

Ukraine’s krig mod sine 'foragtelige'

En foragtet ukrainsk journalist diskuterede for nylig den Ukrainske regerings årtier lange krig mod ukrainske journalister og den private sektor. En krig meget lig FDRs “New Deal” mod den private sektor i Amerika. Men under 2. Verdenskrig lod FDR den private sektor komme til live (fordi han kunne bruge den). Ukraines private sektor har ikke fået opblomstring i krigstiden. Cirka 100000 ukrainske “siloviki” (regeringsfolk, såsom told/skattepoliti mv.) og “rettighedsbeskyttere” (politiagenturer) fører en gengældelseskrig mod alle de 30000 private “system” ukrainske virksomheder, fremfor at være ved fronten.  

I en anden video taler journalisten om Zelensky der kræver at EU landene sender ukrainere tilbage til Ukraine  for at tjene og finansiere i krigen. Men Zelensky taler aldrig om de konditioner der ville gøre de ville ønske at komme tilbage.

Alt dette er muligt fordi ukrainerne har en meget begrænset arv med frihed. (Ukraine er ikke Argentina).  De tror fuldt og fast på en regeringsstyret økonomi som de udmærket er klar over fører til massiv korruption. 

Krigstiden er et tag selv bord for alle

Alexander Savchenko, en tidligere ukrainsk centralbank embedsmand forklarer, hvordan milliarder af dollars siver ud af ukrainske banker og ingen kommer i fængsel (ikke ulig kautioner for amerikanske banker).  Oligarker ejer dommere, anklagere og politikere på højeste plan.  Kun et “supersystem” der står udenfor som EU eller USA kan stoppe dette. Han opsummerer ‘skønheden’ i krig: I ekstreme situationer er der ingen forbehold for finansiel assistance.  No-war Trump ville virkelig være en torn i kødet på ganske mange højtstående i Ukraine (og Amerika). Selv den ukrainske leder af the VOA kontoret for Østeuropa siger at Trump støtter (halvdelen af amerikanerne der støtter VOA) blindt følger Trump og hans konstante “retorik” - ingen krige - under hans præsidentskab. 

Slutningen er nær

Når oligarkerne i Vesten der bakker op om denne krig kommer til at indse at de ikke kommer til at opkøbe Ukraine (eller et Rusland der er gået fallit) billigt, vil de hele ende. “Og ligesom den krig sluttede og alle drog hjem”, som  Forrest ville sige.  

Zelensky’s inderkreds vil alle flytte til lækre hjem i Sydfrankrig. Grænserne vil åbne for en EU/amerikansk lignende befolkningsudskiftning. Ukrainerne vil flygte fra den altomfattende korruption og fra fremtidig russisk invasion og indblanding ved at slutte sig til det socialistiske EU og NATO.  Og måske, ja muligvis takket været at Trump tvinger socialisterne i EU til at blive voksne (læg mærke til de skjulte amerikanske flag, kunne de 540 millioner EU borgere med en kombineret GDP otte gange større end Ruslands måske beslutte sig til at bruge mere end 1% af GPD på at beskytte sig selv mod Rusland.   

Måske er eneste måde at få Ukraine til “at blive voksen” at blive noget lig Taiwan eller Israel (David der med succes knækkede Goliat) at Trump gør det samme for Ukraine, knækker livlinien der er korruption?  

For Zelensky og Biden regeringerne er den omfattende profitable korruption trods alt ikke hele hensigten?

Under alle omstændigheder vil det nye Rusland, der nyder mere frihed for den private sektor og national enhed takket være krigen bruge alle midler mod fremtidige trusler mod hegemoniet over al russisk territorium. Ligesom Washington DC og Democratis metropoler vil benytte alle midler mod det ‘foragtelige’ amerikanske bondeland  (“flyover territory”som de så ikke flyver over alligevel).  Når engang kammerat Bernie Sanders brødkøer’ People’s Democratic Party kan få 51% af stemmerne vil krigen være forbi. Og det kunne ske når som helst (som Forrest ville sige det “Og pludselig var der 20 millioner nye vælgere!)

EU med sine ikke valgte ledere og ukrainerne ville byde et etparti ledet Amerika under the “Sanderistas” velkomment.  Russerne ville ryste på hovedet i vantro over, hvordan det engang så mægtige Amerika (der helt klart intet lærte af Ruslands tidligere kollaps) rådnede op indefra. 

https://www.americanthinker.com/articles/2024/02/the_ukrainian_entertainer_and_the_sting.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails