fredag den 2. februar 2024

Spaniens muslimske migrantkrise i historiens lys

Spaniens muslimske migrantkrise i historiens lys


Raymond Ibrahim

Sejlende muslimske migranter fra Afrika kommer illegalt ind og oversvømmer spansk territorium. 

I 2020, var der 23,000 migranter der invaderede Spaniens De Kanariske Øer, og det udgør en øgning på hele 243%

Det tal er blot fortsat med at øges. I weekenden den 20-22 oktober 2023 nåede 1600 migranter De Kanariske Øer. 

Ifølge en rapport,

Den ene båd alene der ankom i løbet af weekenden medbragte alene 320 migranter. Statens nyhedsbureau EFE sagde det var det største antal fra en enkelt båd siden menneskehandlerne regelmæssigt var begyndt at bruge ruten til De Kanariske Øer i 1994. Den tidligere rekord var 280 tidligere på måneden. 


Som en anden rapport om, hvordan 6000 muslimer invaderede Ceuta i 2022, forklarer,  kom de “over havet, enten svømmende eller med gummibåde, alle i et forsøg på med tiden at komme til Europa.” 

Når de først er ankommet til spansk territorium involveres sådanne migranter uundgåeligt i betænkelige om ikke kriminelle handlinger , såsom gang-rape. De skaber sig også enklaver, eller ribats, hvor politi meget nødig kommer af frygt. 

Dette er ikke overraskende da mange af disse både fyldt med muslimer afgår fra Senegal, der som del af Sahel, har en stærk jihadistisk tilstedeværelse.

 

Værd at bemærke er, at disse afrikanske invaderende følger den samme strategi der førte til den islamiske erobring af det kristne Spanien i det 8. århundrede. 

Ifølge the Chronicle of 754, “invaderede i 711 horder af afrikanske muslimer (Maurere) Spanien for at ødelægge det.” De kom ikke forbi “et sted uden at røve det, og tage stedets velstand i besiddelse,” pralede al-Hakam, en tidlig muslimsk historieskriver, for “Allah den almægtige havde med terror ramt de vantros hjerter.”

Sådan terrorisme blev helt bevidst kultiveret i overensstemmelse med Koranen (e.g., 3:151, 8:12). Faktisk meget tæt på eller endog på De Kanariske Øer slagtede de muslimske invaderende, kogte og åd - eller lod som om de spiste - deres kristne fanger - hvilket forårsagede hysteri blandt folket om “at muslimer spiser menneskekød,” og dermed “bidrog i en betragtelig grad til at øge panikken hos de vantro,” skrev en anden muslimsk kronikør.

Tilskyndet af deres trosfæller, de første sejre, og det de kan se sker i dag, var det sværme af afrikanere “der krydsede havet på ethvert fartøj eller pram de kunne få fingre i,” fortsætter den muslimske kronikør. De oversvømmede halvøen i den grad så “de kristne blev tvunget til at lukke sig inde i borge og fæstninger, og forlade det flade land og drage til deres bjerge.” 

Cirka 712. et år efter den islamiske invasion havde muslimerne. med ordene i the Chronicle of 754, “ruineret smukke byer, brændt dem ned, fordømt landejere og magtfulde til korset, og slagtet unge og børn med sværdet.” Adskillige andre tidlige kilder bekræfter ødelæggelsen og forfølgelsen. Den ældste beretning the Tempore belli, fortæller om muslimerne “at plyndre de kristne templer (kirker) og hjem, nedbrænde de byer som gjorde modstand, og tager deres unge kvinder som sexslaver, alt sammen skabte en ubeskrivelig terror.”

Forskellen mellem dengang og nu er at Spanierne kæmpede imod. Med Spaniens fald, flygtede mange kristne til den ugæstfrie nordvestlige del af halvøen. Skønt muslimerne forsøgte at erobre de bjergrige regioner flere gange, lykkedes det ikke, og fra ud af det blev Reconquista—generobringen af Spanien —født. 

Med ordene af den første kristne konge der stod frem efter den muslimske erobring af Spanien, Pelagius (eller Pelayo, 685-737), “Jeg vil ikke samarbejde med araberne i venskab heller ikke vil jeg underkaste mig deres autoritet...Kristus er vort håb, som gennem dette lille bjerg - som han sammenlignede med “sennepsfrøet” i den berømte lignelse, der med tiden vokser til noget stort (Markus 4:30-32 - “Spanien vil blive genoprettet.”Og det skete. 

Århundrede efter århundrede, gik de kristne krigere ud fra deres fæstninger i nord ind i det centrale og endelig ind i det sydlige Spanien. I 1492 var hele Spanien så endelig bragt tilbage til det oprindelige folks styre.

Opsummeret:  Efter den muslimske erobring i det 8. århundrede af Spanien, der begyndte med sejlende afrikanere der nåede Spaniens kyster - var der brug for næsten otte århundreder med brutal krigsførelse før spanierne endelig lykkedes med at få fordrevet de muslimske invaderende. Frem for at lære noget af sin egen historie, når det drejer sig om ulovlige indvandrere fra Afrika, er dagens spanske regering, i“humanismens” navn, blandt de i Europa som byder mest velkommen.

https://www.americanthinker.com/articles/2023/10/spains_muslim_migrant_crisis_through_the_lens_of_history


Raymond Ibrahim, author of Defenders of the West and Sword and Scimitar  is the Distinguished Senior Shillman Fellow at the Gatestone Institute and the Judith Rosen Friedman Fellow at the Middle East Forum.

 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails