lørdag den 5. oktober 2024

Kvinder savler over Doug Emhoff - Kamala Harris' mand

 Hvilken drømmefyr - Doug Emhoff


Olivia Rondeau

The Washington Post udgav fredag en artikel, hvor Second Gentleman Doug Emhoff bliver kaldt “et moderne tiders sexsymbol,” “fantasimand” og “ideelle partner” trods rapporter om at han gjorde barnepigen gravid da han var gift med sin eks-hustru. 

Catherine Rampell, en politisk klummeskribent ved the Post og CNN kommentator, skrev, “Gør plads, Ryan Gosling. Den moderne feminine fantasi er repræsenteret ved en mand der meget snart kan blive vor First Gentleman.”

Rampell argumenterede med, at Emhoff er “sexy” fordi han er “sikker nok i sin maskulinitet og sommetider prioriterer sin hustrus ambitioner mere end sine egne.”

Før præsident Joe Biden valgte vicepræsident Kamala Harris som sin partner i 2020 valget var Emhoff partner ved DLA Piper, rangeret som Amerikas tredjestørste advokatfirma set efter afkast i 2021 af  the Wall Street Journal

Emhoff forlod jobbet i november 2020 for at arbejde på sin rolle som Second Gentleman i Biden administrationen fortalte en talsmand til Associated Press.

Selvom han stadig blev ved juraen sagde Rampell at hans offer gjorde ham til en “steg” og afviste de tidligere affærer han har indrømmet at have haft da han var gift med filmproduceren Kerstin Emhoff. Senere begyndte han at holde kurser ved Georgetown University Law Center.

“Uanset hans tidligere ægteskabelige drama så gør det ham til den arbejdende kvindes ideal i dag: Han er en storpræsterende alfahan, men er heller ikke truet af sin hustru,” skrev klummeskribenten på the Washington Post 

Derpå henviste hun til adskillige TV shows som “Jane the Virgin,” “Younger” og “GLOW,” hvor “mandlige bejlere forsøger at vise deres værd ved at være enige om at gå bort fra deres professionelle foretagender for at prioritere deres partneres.” 

“Således den Emhoffianske ‘hustru fyr’ fantasi. Hvilket, det er der vel knap brug for at nævne er i skarp kontrast til konservatives opfattelse af mandlighed,” bemærkede Rampell. 

En anden etiket givet til the Second Gentleman var “progressivt sexsymbol” der mener er den “mest passende titel” til ham.”

Så sluttede artiklen med et kæbestød til præsident Donald J. Trumps makker i præsidentkapløbet, Sen. JD Vance (R-OH), med Rampell der siger “han puster sig op som en påfugl,” som en patriark med “tilbagestående synspunkter om køn trods det han har en professionel og veluddannet hustru.” 

“Vance har offentligt ytret sig med tilbageskuende synspunkter om køn....Og alligevel har hans hustru, Usha Vance — en brillant knalddygtig advokat - haft sin egen krævende karriere,” skrev klummeskribenten. 

Hun påpegede også at Usha Vance forlod sin stilling hos et andet prominent advokatfirma, Munger, Tolles & Olson, da hendes mand besluttede at stille op som vicepræsident i juli måned, rapporterer Bloomberg Law.

Rampell karakteriserede ikke Usha Vance’s ‘offer’ som “sexy,” men afsluttede artiklen med “Emhoff ligner en lækkerbisken”

https://www.breitbart.com/the-media/2024/08/24/wapos-rampell-doug-emhoff-is-sex-symbol-womens-fantasy-man-despite-cheating-scandal/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails