onsdag den 16. oktober 2024

Kamla Harris og ægtemanden Doug Emhoff. Par med karakterbrister

 

Karakter har betydning. Er Kamala Harris og ægtemand Dough Emhoff egnede til Det Hvide Hus?


Monica Showalter

Efter at have gjort sine børns barnepige gravid og blive anklaget for at slå en veninde så hårdt at “hun drejede rundt,” er Kamala Harris’ mand nu blevet anklaget for at være et “røvhul” i sin virksomhed, en bølle med grimt sprogbrug der behandlede kvinderne han arbejdede sammen med som skidt. 

Så meget for den milde - hensyntagende - slevudslettende person han præsenteres som af MSNBC.

Ifølge the Daily Mail:

Kamala Harris's ægtemand var “upassende i sin opførsel og kvindefjendsk” på arbejdet fortæller hans tidligere kolleger til DailyMail.com.

Advokater der arbejdede sammen med Doug Emhoff ved hans tidligere advokatkontor, Venable, siger han råbte bandeord, holdt et cocktailselskab på en time kun for mænd på kontoret, tog arbejde væk fra kvinder der ikke flirtede med ham, og tog kun unge, attraktive medarbejdere med i sin limousine til en fest. 

Et søgsmål i 2019 hævdede også der foregik sex diskrimination hos andre partnere i LA kontoret hos Emhoff. Og da han blev forlovet med Harris ansatte han en “ikke kvalificeret” deltids model som sekretær fordi hun var ung, attraktiv og venlig over for de magtfulde mænd på kontoret. 

Og hver gang slap han godt fra det, Der var en lummerheds kultur på det kontor som søgsmål fra vrede ansatte indikerer. The Daily Mail har alle de slibrige detaljer..

Man ville vel næppe have lyst til at arbejde et sådant sted, selv hvis man er mand. Og det er kun toppen at alle de andre sexistiske og udnyttende ting han gjorde andre steder end på kontoret. Han var på den vis modellen der  'genskabte opfattelsen af maskulinitet' som Jen Psaki så begejstret udtrykte det for et par uger siden. Og det kan så aldeles udmærket forklare, hvorfor hans børn med den tidligere hustru ser så plagede og elendige ud. Forestil dig hvordan en far der opfører sig sådan på kontoret kunne være derhjemme. 

Man kan med rette stille spørgsmålet, hvor meget om dette vidste Kamala Harris før og efter hun blev gift med fyren for ti år siden.

Som jeg bemærkede forleden dag har hun dækket over en masse frastødende mænd i sin karriere, den slags der ude være pariaer og helt siker udelukket for de bedste Wokester instittutioner, hvis de ting de gjorde var kendt.  

Men der er andet ved hende der lader formode at hun holder af ham og at Dougs’ værdier er hendes værdier, så da det mødte hinanden så hun en åndsbeslægtet.  

Husk at Kamala har en udskiftning hos medarbejdere på 92%. Kunne ækel opførsel have noget at gøre med det? Ligesom Doug der skreg af en kvindelig advokatpartner for at få hendes opmærksomhed for at hun skulle give ham vigtig information med “for fanden kom ud af mit kontor” og derpå pralede om det til bestyrelsen bagefter, således er Kamala kendt for at skrige af ansatte der forsøger at briefe hende for at hun kan ‘forberede sig.’ Kamla forbereder sig ikke, og når hun så klokker i det offentligt ser hun særdeles stupid ud, og så skriger hun også af de ansatte.  

Parret har helt klart en følelse af at være meget vigtige personer, og det til det punkt at de afviser information fra andre. 

Samtidig er Doug med navns nævnelse med i et søgsmål om sexovergreb fra en ansat mod en anden lummerimmer partner (hele kontoret må have haft masser af den type lumre personer), angående hans attraktive “trofæ sekretær” der hed 'Katya,' og senere hørte man ham sige at ‘alle burde have en Katya’ og dermed benyttede han kvindens navn som et synonym for lækkerbisken i stedet for hjerne. 

Kamala, der var Willie Brown's elskerinde i sin ungdom for at komme frem politisk, få biler, invitationer til fester med  the Pacific Heights kendte, og ture til Paris ville helt sikkert have forstået det. Det er det kvinder er til for - i begge deres verdener..

Stod Doug så frem i sit advokatfirma og tordnede mod at kvinderne blev forulemptet. Overhovedet ikke, da han jo selv var en del af kulturen som disse afskyelige personer stod for. 

Som Doug, støttede Kamala, som California's attorney general, sammen med sin ‘topløjtnant’ hendes leder af the Division of Law Enforcement, en mand der fulgte hende fra job til job i deres fælles karrierer, en mand ved navn Larry Wallace, der beordrede unge kvinder og at bøje sig ned og kravle under hans skrivebord for at se om hans computer var sat til, det gjorde han igen og igen, for at kunne se deres undertøj. Når de klagede blev de degraderet til ringere arbejde. Jeg skrev om det her.

Efter man måtte betale en stor sum i erstatning for sexforulempelsen der fulgte efter den uundgåelige retssag hævdede Harris at hun ikke anede noget om hvad der foregik i hendes egen afdeling..

Hun lyder lige præcis som Doug i hans firma der også fik retssager..

Det ser ud som om de er “to alen af samme stykke.” Det kan ikke undre de blev gift. Hvor interessant at de blev sjælsbeslægtede baseret på samme værdier. 

Disse historier om Doug kan forekomme uden betydning i præsidentvalget, men det er de muligvis ikke. De er et vindue der afslører de perverse, hykleriske ideer blandt de mest falske venstreorienterede. The Clintons havde et lignende forhold, altid sammen, aldrig adskilt, trods Bills serie utroskaber, ligesom kriminelle der er partnere. 

Lad os forestille os hvad denne Kamala Harris i Det Hvide Hus ville være, og gud forbyde det, om

dette par kan gøre entre i Det Ovale Værelse.


De afskyvækkende beretninger og deres depraverede kultur ville aldrig stoppe.Det er karakteren der tæller, og en god karakter har ingen af dem. 

Image: Screen shot from MSNBC video, via Twitter

https://www.americanthinker.com/blog/2024/10/so_besides_everything_else_doug_emhoff_was_reportedly_the_office_a_raising_questions_about_why_kamala_harris_married_him.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails