tirsdag den 8. oktober 2024

Islams psykopatiske bøller

 


Islams psykopatiske bøller


Sha'i ben-Tekoa

I den seneste tid har adskillige tidligere israelske fanger hos Det Muslimske Broderskab (Hmas) i Gazastriben gået ud og offentligt fortalt i israelske medier om deres trængsler - og deres fortællinger er enslydende. Hver eneste af deres forskellige fangevogtere fremstår som bøller med psykopatiske træk. At blive bortført og derpå gidsel hos muslimer betyder langt mere end blot tab af frihed; det er lig med konstant. 24-7- mishandling, fysisk afstraffelse og psykologisk afstraffelse, og i særlig grad endeløs ydmygelse.

Israel’s YNETnews.com citerede det beriede gidsel Almog Meir vedrørende hans krænkende fangevogter: “Hvis han ikke brød sig om måden vi gik på i lejligheden ville han sige, ‘Helt fint du er oppe, nu skal du sidde i en uge og ikke bevæge dig. Hvis du går på toilettet, skal du kravle derhen. Jeg ønsker ikke du står oprejst’” Dette er bølleri for bølleriets skyld.

Almog føjede til, “De ønskede ofte blot at slå mig. Du afmonterer dine følelser fra ydmygelsen. Han ville tage denne kuglepen og binde den til din mund. I dagevis ville vi have sår i vore munde. Undertiden blev vi bundet med kæder, og skulle vaske rusten af når vi badede. Kædens lås skar os ind til benet.

Image: Terrorists used the blood of their Jewish victims to pay homage to Allah. X screen grab.

Hvad de førende medier aldrig afdækker er den religiøse dimension i den råhed som de jødiske gidsler i muslimske hænder i Gaza er udsat for hver dag. Koranen påbyder “undertrykkelse og ydmygelse” for jøder og sådan har det været i over fjorten århundreder. 

For eksempel, tidligt i muslimsk regeringsførelse ville en offentlig ceremoni have lederen af det jødiske samfund med, som regel rabbien, der skulle give tønder med mønter til Pahsaen, udgørende den årlige jezya skat, en straf for jøder der nægtede at kon vertere til Islam, og holdt fast på deres ret til at praktisere judaismen i endnu et år. Under ceremonien ville Pashaen slå rabbien i ansigtet fordi man holdt fast i at leve efter jødernes falske Tora, og ikke Koranen og for at nægte at indrømme at Islam, ikke Judaismen, er den korrekte version at Ibrahims religion. 

Sådan foregik det i det 18. århundrede i Algier, hvor jøderne blev beordret til kun at bære sorte klæder, og kun fik lov at komme ud af deres ghetto (hara på algerisk arabisk) et par dage om ugen. 

Det er en misforståelse blandt semi-uddannede at ordet Islam skulle have relation til salaam/fred (hvilket blot er den arabiske fejlagtige udtale af det hebraiske shalom). Det betyder ikke fred, men underkastelse. Islam hædrer det at underkaste sig.  Abed/slave er et respekteret navn for en muslimsk mand. Navnene Abdel og  Abdullah betyder begge “slave af gud,” for slaveri er en dyd. Allah ønsker slaver ikke frie, tænkende, uafhængige individer.

En israelsk ven der som mange andre udlændinge beundrer Amerika spurgte mig engang hvad det er der gør Amerika stor og speciel, og jeg svarede straks, “Frihed ...individets frihed som er af højeste værdi.” 

De første amerikanske revolutionære i Boston kaldte sig selv “Sons of Liberty.” I  Philadelphia, er the Liberty Bell en national skat. I New York Harbor står Statue of Liberty, - der er præcis det modsatte af underkastelse.

I 2006 stemte muslimerne i Gaza frit for Det Muslimske Broderskab (Hamas) for at det skulle være deres regering. Broderskabet er en non-nationalist organisation grundlagt i 1928 og har intet at gøre med de arabere, der nu identificerer sig som "palæstinensere." (De eneste folk i 1928 der kaldte sig “palæstinensere” var zionist jøder der genopbyggede deres folks øde land så det kunne bebos.) 

Den 7. oktober 2023 udstillede Broderskabet i Gaza sig for verden som en kult af sadistiske, sexgalninge, der som fangevogter er afhængig af dominans og underkastelse af deres fanger. Deres jødiske ofre er naturligvis, blevet voldtaget - både mænd som kvinder - når ‘trangen’ kommer over disse brutale mænd med en etik som neandertalere. 

I fangenskab plejer Det Muslimske Broderskab almindeligvis at kalde en jødisk fange “donkey” (hamr), et dyr araberne stadig bruger i Judæs og Samaria som lastdyr. 

IDF har afdækket alle slags materialer i Gaza herunder instruktioner til de som angreb den 07. oktober om at dræbe og fange ikke kun soldater, men kvinder, børn og spædbørn, hvilket reflekterer en kultur hvor der ikke gøres forskel på kombattanter og ikke-kombattanter. For dem er krig - at slå vantro ihjel - alle er gyldige mål. 

Den forpligtelse til deres jihad er en af de helt store grunde til, hvorfor 1993 Oslo Peace Process mellem Arafat og de to marxistiske israelske ledere Rabin og Peres endte i katastrofe. De to ateister forstod ikke at når Arafat afsværgede terrorisme som del af deres fredsaftale så mente den løgner det ikke, men han forstod det heller ikke. 

Ingen af disse muslimske terrorister forstår, at terrormetoden som mennesker i civiliserede samfund forstår det, er modbydelige overgreb. For dem var 09.11. noget smukt, det at massakrere tilfældige mennesker. Krig for dem er at slå fjenden ihjel, torturere fjenden, og ydmyge fjenden. Der er ingen bånd der binder dem. Den 7. oktober blev det kendt at en terrorist brugte en israelsk mobiltelefon for at ringe til sin mor og far i Gaza og juble, “Jeg har netop slået ti jøder ihjel. Er i ikke stolte af mig?” 

Vesten skal vågne op til virkeligheden af en krig mod den civiliserede menneskehed, den krig Islam fører med Israel som hovedmålet. Islam er en totalitær ideologi i samme kategori som Nazismen og Kommunismen, og ikke, helt tilfældigt er de alle tre med rod i et satanisk had mod jøder.

For 3337 år siden blev den jødiske nation født ved flugten fra Egypten, den største slaveopstand i historien. Judaismen er en religion, der fejrer den flugt hvert år i en uge. 

Den nationale jødiske fortælling inspirerede Amerikas rebeller mod Kong George III. De forbandede ham som “Farao” og da Continental Congress, den 4. juli, 1776, overdrog Thomas Jefferson, John Adams, og Benjamin Franklin arbejdet med at skabe et segl for den nye stat, var en af ideerne en scene af Moses, “stående på kysten, strækkende sin hånd ud over havet for at drukne Farao siddende i en åben stridsvogn, med krone på hovedet og et sværd i hånden mens stråler fra Ildsøjlen i skyerne når Moses, som udtryk for han handler på guddommens vegne.” 

Alle diktatorer og tyranner er sædvanligvis  religionsfanatikere, og en religion der glorificerer det at underkaste sig, hader jøderne passer til dem. .

Islamisk kultur er denne generations efterfølger af fascismen, med målet at udvide sit herredømme med de lige for tiden 56 officielt muslimske nationer til det største imperium i historien. Muslimer oversvømmer the U.K. og Europa og forbereder sig på at the USA skal have samme skæbne. 

Kun Barack Hussein Obama kender måske hvor mange millioner som svindleren Biden (sandsynligvis på Obamas instruktioner) har ladet komme ind  i landet og som er medlemmer af Det Muslimske Broderskab. 

At dømme efter de nyeste valg i Europa kan det se ud som om der endelig er ved at komme et opgør mod den ondskab som de muslimske fanatikere hos os står for. Amerikanerne bør stå op imod deres tilstedeværelse i deres land med nu flere end 3000 moskeer der finansieres fra udlandet, og som i bund og grund er udposter for globale jihad - og står for den eventuelle muslimske erobring af Amerika.

Islam er en kultur der går ind for polygami, noget ulovligt i alle 50 stater. Patriotiske borgere i nærheden af en moske kunne ønske at indgive en klage hos relevante myndigheder om, at denne institituion fostrer ulovligheder og derfor brude lukkes af en marshal eller sheriff, med lige så stor ret som at man vill ryddet et “crack house” eller et hus med et elendigt rygte..

Dette kunne være begyndelsen frem mod helt lovligt at erklære radikale islamiske forskrifter illegale i staterne som det var tilfældet med nazismen i efterkrigstidens Tyskland. Vi gjorde det med Mormonernes polygami og vi kan også gøre det med Islams polygami, sammen med andre forkastelig og forfatningsstridge praksis og troslærer.

Sha’i ben-Tekoa’s PHANTOM NATION: Inventing the “Palestinians” as the Obstacle to Peace is available at Amazon.com in hard cover or a Kindle ebook. His podcasts can be heard on www.phantom-nation.com.

https://www.americanthinker.com/articles/2024/09/islam_s_psychopathic_bullies.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails