onsdag den 1. april 2015

Afstressning med golf - selvom det hele sejler - Obamas prioritet.

Afstressning med golf - selvom det hele sejler


                             
Da nyheden dukkede op lørdag fra Det Hvide Hus’ pressekorps, der fulgtes med præsident Obama på hans golftur - midt under kriserne i verden. så lagde jeg den til side for senere at gå i dybden:

På en solrig, smuk, dog lidt kølig morgen, forlod præsidenten Det Hvide Hus kl. 9:30, iført en lyseblå skjorte- uden slips - en marineblå blazer og khaki bukser. Han vinkede til pressen, men svarede ikke på en journalists spørgsmål om den nye lov om religionsfrihed i Indiana. Præsidenten gik ombord i Marine One.... helikopteren skulle videre til Joint Base Andrews kl. 9:34.
               

Marine One landede ved Joint Base Andrews kl. 9:41 a.m. POTUS gik ned af trappen kl. 9:45. Ud i det lidt lunere vejr. Derpå op af trappen til Air Force One. Man ved det ikke er en arbejdsrelateret tur, ved at nogen bestilte 3 øl kl. 9:26.

Hmm, det er ret så tidligt at gå til de våde varer. Vi ved naturligvis ikke hvem der bestilte øllene. Jeg formoder der er en svag mulighed for at det var en underordnet, der ikke har spor imod at drikke foran præsidenten ved dagens begyndelse.

Men så i går:

Den øverstkommanderende der vendte tilbage fra en tur til Florida, hvor han spillede golf med velhavende donorer, snublede da han søndag skulle gå ud af Air Force One.

Han vinkede til medierne før han for anden gang snublede et sekund, og så fortsatte ned af trappen ved Andrews Air  Force Base i Washington.

Vi har dog stadig ikke noget afgørende bevis. Gerald Ford snublede da han gik ud af Air Force One (og blev forhånet for dette konstant). Nu hvor verden vakler er det ikke betryggende med en præsident der gør det samme.                                                    
                                   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails