onsdag den 22. april 2015

Giftige og ugiftige slanger - forskellen

Bernie Planck

Der findes to slags slanger - giftige og ikke giftige. Det er ofte helt umuligt ved blot at se på dem at afgøre hvem der er farlige eller ikke. Lidt som med muslimer der også findes i to varianter: Moderate og ekstreme. Som jeg forklarede i min artikel How to differentiate Moderate Muslims from Extremists - er det umuligt at afgøre hvem der er farlige eller ikke ved blot at se på dem.
For eksempel, her en uskadelig Florida Scarlet slange::
harmless Florida Scarlet Snake
Her er en der ligner. Koralslange, der har den næststærkeste gift hos nogen slange: dangerous coral snake

Her forleden arresterede FBI seks unge mænd mellem 19 og 21, der planlagde at komme afsted til Syrien og slutte sig til ISIS "med alle til rådighed nødvendige midler”, ifølge forbundsanklageren. Indtil den episode var de ikke spor anderledes end de millioner af muslimer der lever hos os.

Dette er Islams styrke: Her har vi unge mænd der lever i et af de sikreste, mest velstående, letteste lande at leve i og trods alt dette føler de sig tilskyndet til at risikere livet for at kæmpe for ISIS i Syrien, et af de værste, mest farlige, uduelige sted i verden.

For at være politisk korrekt giver vor regering tilladelse til at begge typer muslimer kommer ind i vort land. Vi ville ikke tillade en omfattende import af dødsensfarelige slanger i vore samfund så de kan blive flere. Hvorfor tillader vi så at muslimer bliver ‘importeret’ til vort land?

Hvornår bliver vi klogere???

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails