tirsdag den 7. april 2015

Japan, Tyskland var let - Islam bliver langt sværere

Bernie Planck


For at besejre Nazi Tyskland og Kejser Japan i 2. Verdenskrig var det absolut nødvendigt at være brutal, decimere og helt udslette en fjende der fortsatte med at kæmpe Uden denne indsats ville kampen ikke være blevet vundet. Se denne artikel om Hiroshima og Nagasaki den ultimative godhedshandling.
Dresden bombing wwii
Dresden, den smadrede by ved Elben. Man ser Neumarkt og ruinerne af Frasuenkirche Photo Credit: Wikimedia

Sammen med den betingelsesløse kapitulation gjorde vi også noget andet ved begge nationer: Vi fjernede landenes tro på at deres race var andre overlegen og at alle andre skulle underkaste sig dem.

I Japan, for eksempel, kvaste vi en tusind år gammel krigerisk drøm om at erobre verden og fik vendt dem hen mod fredelige og produktive gerninger. Se denne artikel på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2009/08/amerika-og-imperialisme.htmln


I Tyskland blev enhver ytring om loyalitet mod det tidligere regime strengt forbudt. Nazisterne blev forbudt fra offentligt at give udtryk for deres tro.

I Japan fik USA, indført en ny Forfatning der afsatte Kejseren, forbød krigeriskhed som et værktøj for statens politik, og frisatte kvinder, sammen med andre demokratiske reformer. I tilgift blev Shinto Direktivet udstedt den 15. december 1945, der strengt forbød Shinto religionens militære læresætninger og religionen blev forbudt som statsreligion.

For at overvinde vore muslimske fjender kræves der en endnu større indsats. En dag, om ikke så længe, vil vi i Amerika blive tvunget til at gribe ind i hver eneste muslimske land og ‘afmontere’ Islam. Som vi gjorde i Tyskland og Japan skal de tidligere holdninger om overherredømme og militarisme i deres statsreligioner nødvendigvis strengt forbydes.

Udtrykt i få ord: Vi bliver nødt til at nedbryde Islam, fjerne al jihadismen fra Koranen og kolonisere hver eneste muslimske land for at civilisationen i Vesten kan holde ved.

Særdeles heldigt for verden, var der dengang ingen politisk korrekthed, ungen multikulturel overfølsomhed, til at standse US fra at forbyde visse praksis i statsreligionen i Japan.

En dag vil vi opleve daglige jihadist angreb på vore gader. Når det bliver uudholdeligt for vore borgere så vil vi forhåbentlig have en præsident der ikke er bange for at kalde Islam fjenden af civiliserede folk. På den dag vil politisk korrekthed ikke holde os tilbage fra at gøre det som er moralsk påkrævet for at vi kan overleve.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails