mandag den 23. november 2015

Flot kompensation for ikke at ville arbejde grundet sin religiøse tro

Fik 240000 dollars i kompensation fordi de ikke ville køre med alkohol grundet deres troObama administrationen har hjulpet to muslimske lastvognschauffører der arbejder for en amerikansk virksomhed i USA med at få en ganske smuk erstatning efter de blev afskediget for at nægte at transportere alkohol - da dette ville krænke deres religiøse overbevisning.

Det er endnu af de skammelige beretninger man nærmest kun finder i Amerika. Det markerer også anden gang på to år at en Obama udpeget forbundsdommer dømmer til fordel for muslimer p.g.a., som der skrevies  diskrimination på det amerikanske arbejdsmarked. .

I 2013 gav en nylig udpeget forbundsdommer i det nordlige Californien administrationen en kæmpesejr, ved at dømme, at en muslimsk kvindes borgerrettigheder blev  krænket af en amerikansk tøjkæde der ikke ville tillade at hun var iført hovedtørklæde som hendes religion ‘kræver. Sagen blev lagt an på kvindens vegne af Equal Employment Opportunity Commission (EEOC), det forbundskontor der overser nationens love om diskrimination på arbejdspladsen.
.
The EEOC, der mener det er deres vigtigste opgave at gå efter virksomheder der ikke tilpasser sig muslimer på arbejdspladsen lagde også sag an på vegne af de to chauffører.
.

Den forbløffende sag stammer fra Peoria, Illinois, en kommune med 113000 borgere der befinder sig cirka 200 kilometer fra Chicago. De somaliske muslimer, Mahad Abass Mohamed og Abdkiarim Hassan Bulsha arbejde for et transportfirma ved navn Star Transport i Morton, Illinois. I sagsanlægget anklagede EEOCC Star Transport for at bryde Title VII of the Civil Rights Act, der forbyder diskrimination på baggrund af religion.

The EEOC's distrikstlederen sagde at bureauet lagde sag an efter en efterforskning afslørede at transportfirmaet “med lethed kunne have undgået at lade de to ansatte køre med alkohol, men valgte at tvinge dem til det trods de ansattes islamiske religion.”

Den øverste dommer i the U.S. District Court for the Central District of Illinois, udnævnt af Obama, James E. Shadid, var enig og dømte til fordel for de muslimske mænd. Med baggrund i den afgørelse gav en jury efterfølgende de afskedigede muslimske chauffører 240000 dollars i kompensation og skadeserstatning.

I denne måned kan the EEOC så fejre endnu en sejr, i en "religiøs diskriminations sagt" på vegne af muslimer.  "EEOC er stolt over at støtte arbejdernes rettigheder om lige behandling på arbejdspladsen uden at skulle give køb på deres religiøse tro eller sædvaner,” sagde EEOC General Counsel David Lopez. "Dette er fundamentalt for de amerikanske principper om religiøs frihed og tolerance.”

En af advokaterne hos EEOC der førte sagen siger, at Star Transports fiasko med at behandle de menneskelige ressourcer godt har ført til “katastrofale resultater” for de muslimske chauffører. “De har lidt under ægte uretfærdighed og det bør der handles imod,” sagde EEOC advokaten June Calhoun, der føjede til at juryen sendte et klart budskab om at arbejdsgivere vil blive holdt ansvarligt for deres ansættelsesforhold dersom de går imod loven. “Ydermere har vi signaleret at hr. Mohamed og hr. Bulsha har en religiøs frihed som er en ret for alle amerikanere.” sagde Calhoun.

The EEOC's indsatserne er del at en større Obama administrations plan om at beskytte og fremme muslimers rettigheder i USA. Dette omfatter at lade nations Attorney General (på det tidspunkt Eric Holder) personligt  forsikre muslimer om at Justitsministeriet er meget obs på at beskytte dem og tillade at en terroristorganisation kan diktere, hvordan lovhåndhævere optrænes.

The Council on American-Islamic Relations (CAIR),fik faktisk the Federal Bureau of Investigation (FBI) til at gennemgå anti-terrorisme træningsmateriale som man anså som krænkende for muslimer. Judicial Watch er i besiddelse af hundreder af FBI dokumenter med detaljer om dette oprørende arrangement og har udgivet en særrapport.
Judicial Watch, Inc., a conservative, non-partisan educational foundation, promotes transparency, accountability and integrity in government, politics and the law. Through its educational endeavors, Judicial Watch advocates high standards of ethics and morality in our nation's public life and seeks to ensure that political and judicial officials do not abuse the powers entrusted to them by the American people. Judicial Watch fulfills its educational mission through litigation, investigations, and public outreach.
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/feds-get-muslim-truckers-240k-after-getting-fired-for-refusing-to-transport-alcohol?f=must_reads#ixzz3q510pAYL

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails