onsdag den 18. november 2015

Unødig ængstelse? - Flyv ikke med flybesætning der er muslimer!

Bernie Planck


En Pew Research undersøgelse af muslimers holdninger for nogle få år siden afslørede, at mellem 22-42% af unge muslimer, i Amerika, Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Spanien mente at selvmordbombninger er helt i orden. Jeg kan ikke forestille mig, hvor mange af disse muslimer der så har holdt deres inderste følelser tilbage af frygt for at blive deporteret eller nærmere efterforsket. Der er vel næppe grund til at føje til, at de aktuelle holdninger til at være mod vantro sandsynligvis er af lange større målestok.


Forestil dig nu, at du, en ikke-muslim, sammen med andre vantro går ombord på et rutefly i Amerika, eller Storbritannien, Frankrig, Tyskland eller et andet land der er inficeret med muslimer der tænker som nævnt, og arbejder i lufthavnen, enten med bagagen, som cateringpersonale eller endda piloter. Hvad holder en jihadistisk indstillet muslimsk cateringansat fra at placere en lille bombe i bakkerne med Kylling Franchaise? Helt usandsynligt? Ikke ifølge U.S. myndighederne der 99 gange ud af 100 forsøger at skjule sandheden om muslimsk terror, og som nu må indrømme at ISIS eller deres tilhængere har plantet en bombe på Metrojet Flight 9268 der styrtede ned i Sinai ørkenen efter at være sprunget i luften, hvorved alle 224 om bord blev dræbt. Flyet var på vej til Sankt Petersborg fra lufthavnen Sharm el-Sheik.
muslim pilots
Muslim Pilots
Photo Credit: The Korea Times


Nogle af mine læsere vil kunne huske EgyptAir Flight 990 i oktober 1999, hvor den muslimske pilot lod et fly med 217 passagerer styrte i havet efter at have fremmumlet en bøn fra Koranen.


Vi husker også at Malaysia Airlines Flight 370 fløjet af muslimske piloter forsvandt sporløst for snart 2 år siden. Som jeg skrev i min artikel læren af Malaysia Airlines Flight 370: Lad ikke muslimer være piloter på fly: :


Dette gælder ikke de 99% af de muslimske piloter der med stor sandsynlighed vil leve livet uden at gå på jihad, men på den anden side så vil 99% af tigrene uden tvivl også leve deres liv uden at slå mennesker ihjel - men det betyder ikke du skal invitere en tiger ind i det hus. Hvorfor med fortsæt risikere sit liv - i begge tilfælde?

Næste gang du skal flyve, så spørg luftfartselskabet om der blandt piloterne, bagagepersonalet, cateringpersonalet eller andet personale på jorden er nogen med muslimsk tro, og som kommer i kontakt med flyet du går ombord i. Hvorfor dog sætte livet på spil?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails