torsdag den 19. november 2015

Hunde i kampen mod terror - de glemte helte

Hundehadende muslimsk selvmordsbomber sprænger en ægte helt i luften - En politihund

Muhammad, islams profet hadede jøder, kristne og alle ikke-muslimer. Han hadede også en lang række dyr. Herunder hunde. I et voldsomt tilfælde af  Hundefobi, beordrede han endog sine forkvaklede morderiske tilhængere at slå alle hunde ihjel. Eller alle sorte hunde.
Derfor er det kun passende at hunde er helt med i frontlinjen i krigen mod muslimsk terrorisme. Nu blev en fransk anti-terror politihund slået ihjel af en muslimsk selvmordsbomber under angrebene.
En anti-terror politihund er død efter at være blevet sprængt i luften af en kvindelig selvmordsbomber under en ildkamp med mistænke ISIS militante der stod bag massakren i Paris.
Den 7 årige belgiske hyrdehund - Diesel - død under en indsats med op til 100 betjente og soldater mod en lejlighed i den franske hovedstad i går.
Diesel blev sendt ind i bygningen for at spore sig frem til sprængstoffer, men sprængtes i luften da en jihadi brud affyrede sin AK-47 mod politiet før hun sprængte sig i luften ved at detonere sin selvmordsvest.
Hyldesterne er vætet ned over den dekorerede hund og en hundefører siger: “Det er lidt som at miste en af vore kolleger.” En Twitter bruger sagde Diesel *døde for at forsvare vore farver.’
Den officielle meddelelse fra Police Nationale tweetede, at Diesel ‘blev dræbt af terrorister under den igangværende operation i Saint-Denis.’
Ildkampen begyndte kl. 4.30 da SWAT holdene og specialstyrkerne omringede bygningen, hvor man mente Abdelhamid Abaaoud, 27,  arkitekten bag massakrerne der slog 129 mennesker ihjel befandt sig.
En kvinde ‘med langt blondt hår’ der kan have været Abaaouds jihadibrud siges at have affyret sin AK-47 mod politiet før hun sprængte sig selv i luften da angrebsholdet stormede lejlighedskomplekset.
Overlevende fra Bataclan massakren, hvor 89 død, insisterer på, at der var en kvindelig terrorist.
Selvom Diesel blot er en hund, døde den da den hjalp med til at redde liv. Det menneskelige affald døde, fordi hun fulgte de hadefulde ord af en morderisk krigsherre fra det 7. århundrede. (husk på at muslimske mænd får 72 jomfruer, jeg er ikke sikker på hvad hun kan forvente).
Islamister elsker at fornærme ikke-muslimer som værende hunde, men de har gjort sig selv til langt mindre værd end hunde. En hund som Diesel har mere værdi end dem alle tilsammen nogensinde vil have. Hendes liv er langt mere værd end deres nogensinde vil være. På sin egen måde bidrog hun positivt til menneskeheden, mens de muslimske terrorister kun søger at ødelægge menneskelig civilisation på grund af  den barbariske tro.
Kalb, eller hund, er en af de værst tænkelige fornærmelser i den muslimske verden. Kald en mand for Kalb eller Kalb ibn Kalb dersom du ønsker at knive skal frem i lyset. I Afghanistan bliver de som har forladt Taliban og hjælper Koalitionen med at genopbygge landet kaldt “Sag shoutey” eller “hundevaskere” da amerikanerne er vantro hunde, og afghanere der samarbejder med amerikanere er de uværdige tjenere af hunde.
Efter Osama bin Laden's henrettelse fordømte en imam ved Al-Aqsa moskeen “Vestens hunde” der havde gjort det. Og det viste sig at en hund faktisk var med SEAL holdet der fik ram på Osama. Ikke som de milliarder af dollars  der bruges i forsøg på at vinde over pakistanere og afghanere, der bliver ved med at hjælpe terroristerne alligevel - så er hunde altid og for evigt sande og trofaste venner.
11. september 2001, var de første der trådte til vore firbenede venner der risikerede livet mens de klatrede rundt i de rygende ruiner i søgen efter overlevende. Muslimer tror at en engel ikke kan komme til et hus hvor der er en hund. Men efter muslimer slog tusinder af amerikanere ihjel var det hunde der optrådte som engle og fandt ligene og hjalp familierne til de døde med noget at begrave.
Ved de muslimske terroristangreb under planlægning er det sporhunde der er helt fremme i forreste linje i forsvaret mod bomberne. Militærets hunde går langs frontlinjen og opsporer sprængstoffer fra Taliban, og er dermed blevet de primære mål for fjendens snigskytter. I lufthavne ville det sådan set være bedre at afskedige TSA ‘befamlerne’ og bagagetyvene og erstatte dem med hunde. Fjenden kan meget vel narre vore politikere - med de vil aldrig kunne snyde en hund.
Hvordan kan en hund se forskel på en muslim og en ikke-muslim, selvom der ingen racemæssige eller etniske forskelle er at se? Der er de moralske forskelle. Det kan være den tilfældige grusomhed som islam benytter sig af der kommer til udtryk i kropssprog og holdninger over for et dyr som evner at opfatte sådanne følelser - ligesom man finder et våben ved en metaldetektor.
I Iran, kan besøgende berette om hunde der kunne skelne mellem Zoroastrianere og muslimer; “I Sharifabad skelnede hundene helt klart mellem muselmænd og Zoroastriaenere, og ville være klar til ...... med stor hengivenhed at gå ind i en forsamling med Zoroastiere, eller falde trygt i søvn i en Zoroastriansk gyde, mens de ville flygte som var Satan i hælene på dem fra en gruppe muslimske drenge.”
Hunde er rigtig fremragende til at bedømme karakter. Det er derfor Muhammad hadede dem. Han kunne snyde sine tilhængere til at tro han var en god mand. Men en hund kunne han ikke narre.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails