lørdag den 7. november 2015

Hr. Syre - storleverandøren af LSD

Hr. Syre

Det typiske LSD “hit” indeholder cirka 100 mikrogram af stoffet. Det vil sige at et gram indeholder cirka 10000 doser.

Et kilogram LSD består således af cirka 10 millioner hits. Det er vist ingen overdrivelse at sige, at et kilo LSD er en masse syre. Men ikke for William Leonard Pickard. Da han var mest aktiv producerede Pickard et kilo af stoffet hver femte uge.

Pickard var født i Californien i 1945, faderen advokat og moderen ekspert ved Centers for Disease Control and Prevention (bedre kendt som CDC). Han tog eksamen ved Purdue University og vendte tilbage til Californien for at studere avanceret kemi og sluttede med en stor stilling hos UCLA’s Drug Policy Research Program i 1980’erne. Hvordan han havde fået viden om stoffer og, hvordan de skulle fremstilles er noget uklar, men en ting er vi dog sikker på. Han fremstillede en masse LSD.  

I 1988, fremstillede Pickard LSD ved et arkitektkontor uden for San Franciusco, da en nabo tilkaldte myndighederne efter at have kunnet lugte noget mærkeligt. FBI foretog en undersøgelse at det som viste sig at være Pickards laboratorium og her opdagede man 200000 doser syre og anholdt Pickard, som blev dømt for at fremstille LSD og fik 5 års fængsel. 

Efter løsladelsen gik Pickard snart tilbage til de gamle vaner - og i langt, langt større grad. Sammen med en medansvarlig, ved navn Clyde Apperson (hans rolle var begrænset til at opstille og nedtage syre laboratoriet, rejste Pickard United States tynd og skabte midlertidige LSD fabrikker.

Tidligt i 1996 var han i Oregon, derpå i Colorado og fra 1997 og til ind til 1999 i Santa Fe. I hans værksteder fremstillede Pickard helt absurd store mængder af stoffet, og flyttede så til et andet sted inden naboerne fik mistanke.

Pickard blev pågrebet i år 2000 i Wamego, Kansas, da en medarbejder hjalp Drug Enforcement Administration (DEA) til en pågribelse af ham og Apperson. Informanten, Gordon Todd Skinner, gjorde DEA opmærksom på at parret var ved at flytte installationerne til en tidligere missilsilo i byen. DEA arresterede parret da de forsøgte at flytte igen, denne gang til en lejet lastvogn nogle få dage senere.

Ifølge the Washington Times, faldt mængden af tilgængelig LSD i United States med 95% efter Pickards arrestation. Han afsoner nu to gange livstid i Arizona.


Bonus Fact: De små cirkler eller prikker du kan “se” med lukkede øjne er hallucinationer der kaldes phosphenes. Når du har øjnene åbne rammer lyset din hornhinde og dine øjne skaber et optisk billede af det øjnene har fokus på. Men hornhinden kan også blive stimuleret mekanisk - hvis noget får trykker på dem - trykket vil blive ‘oversat’ til fantasibilleder. Når du gnider dig i dine lukkede øjne skaber trykket de billeder du oplever. Det er også grunden til at du sommetider ser “stjerne” når du nyser eller får et slag i hovedet.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails