tirsdag den 24. november 2015

U.S. Piloter "Obama blokerer for 75% af vore angreb mod ISIS

U.S. PILOTER: OBAMA BLOKERER 75%  ANGREB MOD ISIS

Vi får aldrig tilladelse selvom vi har et oplagt mål lige foran os.’'

DOUGLAS ERNST

Præsident Obama har pålagt U.S. piloterne en umulig opgave: Før en succesrig krig mod en blandt der gemmer sig blandt civile - uden at I må slå en eneste civil ihjel.
Piloter der er vendt tilbage fra udsendelse siger Obama nægteR at give tilladelse til 75% af luftangrebene mod Islamisk Stat.
“Der er nu gået samfulde 12 måneder og ISIS har været på fremmarch uden af U.S. benytter den overlegenhed i luften og nu kommer piloterne tilbage til os og siger at tre fjerde dele af gangene får vi besked om ikke at kaste bomber - desuagtet vi har et oplagt mål lige foran os,” fortalte Rep. Ed Royce, R-Californen, formand for the House Foreign Affairs Committee, til  the Washington Free Beacon onsdag. “Jeg forstår overhovedet ikke denne strategi, fordi dette er årsagen til at ISIS har fremgang og gør det muligt at rekruttere.”
Air-Force-jets-600
Obama har modsat sig at sende U.S. tropper på landjorden i kampen mod ISIS, hvilket har gjort det muligt for Sunni terror gruppen af forsvare sig mod koalitionens luftangreb.
Jack Keane, en pensioneret firestjernet general sagde at Obama har krævet Obama at Air Force skal vurdere mål baseret på at der skal være 0 civile tilskadekomne.
“Det har været fuldstændig absurd lige fra begyndelsen,” sagde Keane onsdag, rapporterer the Free Beacon. Præsidenten har personligt gjort at vor luftstyrke er tandløs. “Da vi gik ind på at benytte luftstyrke og magt og militæret sagde han, - sådan skal det gøres. Han sagde (Obama), ‘Nej, jeg vil ikke have civile tab. Vi har den bedste kapacitet i verden til netop at beskytte mod civile tab.’”
Obamas svar var: “Nej I forstår det ikke. Jeg ønsker ingen civile tab. 0.” Keane fortalte websitet. “Det er altså det der har motiveret vor såkaldte indsats til en grad som vi aldrig tidligere har haft i nogen luftkampagne fra ‘desert storm’ til nu.”
Den konservative radiovært Rush Limbaugh forkastede Obamas plan som en bedragerisk opskrift på katastrofe.
“Når alt kommer til alt så er der ingen mulighed for at vinde ved dette. Vi bliver anført af nogen der muligvis slet ikke er interesseret i at vinde,” sagde Limbaugh fredag.
isis
En embedsmand fra Pentagon der udtalte sig under anonymitet forsvarede Obamas ordrer.
“Sagens kerne er, at vi ikke vil falde til samme niveau som vor fjende og sætte civiles liv på spil mere end når det er absolut nødvendigt,” sagde han til the Free Beacon. “Den kendsgerning af fly er på missioner uden at ramme noget er ikke unormalt. Trods U.S. luftangrebene der er de mest præcise i krigshistorien så er det at udføre operationer i tæt befolkede områder, hvor ISIL gemmer sig noget der giver udfordringer. Vi bekæmper en fjende der gør alt for at udsætte civile for risiko.”
Keane sagde Frankrig og Rusland ikke går i krig for ikke at have 0 civile opføre, men for at vinde.
“Tro mig, franskmændende er i gang og har ingen af de  restriktioner vi har pålagt vore piloter,” sagde Keane. “Og russerne er fuldstændig ligegade med civile.
Optegnelser give til websitet af the Defense Department viser at mere end 22000 bomber er blevet kastet mod ISIS mål, under flere end 8000 operationer siden begyndelsen af året.
author-image Douglas Ernst

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails