tirsdag den 9. september 2008

Amerika - delt??

Sarah Palin og det delte Amerika

Thomas Lifson


Venstreorienterede har længe klaget over, at der er to nationer i Amerika. Det gør de ret i, men på en måde som de aldrig havde tænkt sig. Det er ikke adskillelsens i rige og fattige der meget snart vil betyde alvorlige problemer for venstrefløjen. Sarah palins udnævnelse som vicepræsidentkandidat afslører den dybe kulturkløft mellem mellemklasse Amerika og de venstreorienterede der har overtaget uddannelsessystemet, meiderne og kulturen i vort land.

Meddelelsen om at Palin var Senator McCains valg medførte direkte hånlatter i nyhedsbureauerne over hele landet, en næsten enig opinion sagde, at hun ville blive en katastrofe for McCain. For de personer der mener om dem selv at de er sofistikerede verdensborgere og føler en vis stolthed ved at frelse verden ved at købe CO2 kvoter, er en kvinde der har født 5 børn simpelthen uantagelig. Læg hertil at hun går på elgjagt, at hendes mand er mester i snescooterkørsel og at hun har en 17 årig gravid datter, og straks kommer fraserne "white trash" og "trailer trash" på læberne.

Et desperat kapløb er under opsejling hvor de venstreorienterede medier farer omkring for at fremstille Sarah Palin som en farlig, religøs fanatiker og en naiv bondeknold, for offentligheden, en slags primitiv fra de mørke skove fuldstændig ude at stand til at klare det krævende job som præsident som vil komme til at overgå hende, hvis John McCain udånder lige efter sin indsættelse. I aften vil Guvernør Palin få lejlighed til at tale direkte til det amerikanske folk og takket været den massive kritik hun har fået er der ingen tvivl om, at hun vil få en enorm tilhørerskare.

Hun besidder den sjældneste kvalitet: Ægthed. Medierne og de elitære kan ikke begribe, hvad det er. Det er noget der går hen over hovederne på dem. Selv ikke hvis de benyttede radar ville de opfange det.. Hendes mangesidede facetter - skønheddronning, elgjæger, mor, medlem af Assembly of God Church, en ihærdig reformator af korrupt politik kan måske forvirre de sofistikerede, men den almindelige amerikaner kan se, at de hele passer fint sammen og de vil kunne anerkende en person som de selv kender og elsker.

Marge Gunderson
Tænk på Marge Gunderson, politichefen fra Brainerd, Minnesota, i den Oscar vindende film Fargo hun blev betragtet som en latterlig person af de fine i New York og Hollywood, med sin midtvestlige dræven (som Sarah Palin), den sjove hat og den kiksede mand. Ja, lige netop den slags kvinde der muligvis kører snescooter sammen med manden. Alligevel lykkedes det Marge Gunderson at løse mordgåden trods latterliggørelse fra de store Chefer i den Store By (Minneapolis) og hun vandt biografpublikummets hjerter. Amerikanerne elsker at deres heltinder er snusfornuftige og modige.

Sarah Palin er den ultimative gennemamerikanske pige, smuk men ikke glamorøs, magtfuld men uden at være krukket, snusfornuftig og med viljestyrke, en reformator der taler lige ud af posen mens andre søger skjul som var de på gyngende grund. Ligesom Ronald Reagan kan hun trænge igennem på TV-skærmen og ind i folks sind og hjerter. Vi kan genkende hende som en af os.

Venstrefløjen indhyllet i kunstighed og falskhed er ved at blive vanvittige på grund af det. Hendes opførsel forekommer dem bizar, uforklarlig. I deres hjerner er hun en katastrofe og glædesstrålende spørger de, hvornår mon McCain fyrer hende? Samtidig med at de er ved at gå i panik fordi de kan se den fornyede energi hos Grand Old Party (Republikanerne) og Barack Obama's fiasko med at opnå det 10 til 15 % forspring ovenpå konventet der var forventet efter hans tale i det mangemillion dollars græske tempel og med det massive fyrværkeri på Invesco Field for blot en uge siden. De der planlagde den klassiske Græske teaterscene havde aldrig regnet med muligheden af, at der dumpede en deus ex machina ned ved navn Sarah.

Så nu kaster de latterlige, beskyldninger der kan rettes mod dem selv (som fantasien om at Palin ikke var mor til babyen Trig og dækkede over sin datter) og kan ikke forstå at de preller af på en mor der snart skal blive bedstemor samtidig med at hun tager sig af sin baby med Downs syndrom. De betrager åbenbart offentligheden som fjolser der kan manipuleres og er klar over at med MSM nyhedsformidlingen kan de sælge næsten hvadsomhelst. De forvandlede Ken Starr fra at være en ihærdig anklager til en sexfikseret fanatiker, ikke sandt? Chicago Annenberg Challenge vedbliver at være ukendt for det store flertal af vælgere.
Sarah Palin der tog et opgør med korrupte politikere der havde magten i hendes stat kan vise sig at være mere hård at knække end en kokosnød. Hun vil ikke blot finde sig i at holde den plads andre har givet hende. Hun ved hvad der er vigtigt og rigtigt og siger ligeud af posen hvad hun mener. Når man er tro mod de grundlæggende pricipper i forfatningen og landets historie og betragter sig som ansvarlig overfor Gud, da bliver en i forvejen stålsat vilje endnu stærkere. Hvis du så samtidig er begavet med hjerne, skønhed, energi, godt helbred og karisma da kan det vise sig at du vil kunne få indført ægte reformer.

Republikanerne er begejstrede for det de kan betragte hos Sarah Palin. Reformivrige Republikanerne, med en yngre generation som ledere, ville kunne så forhindre at venstrefløjen kommer til magten i mere end en generation. Den dygtige Bobby Jindal, der er ved at reformere Louisianna som Palin gjorde med Alaska afventer valget i 2012 og håber på vicepræsidentposten med Sarah som sin chef, hvis McCain vinder valget. Nu har Republikanerne førertrøjen når det drejer sig om forandring.

På trods af at Grand Old Party er blevet afskrevet som et håbløst parti af politiske insidere og af medierne er partiet ved at forny sig indefra selv under pibekoncerten fra oppositionen. De samme hovne typer der ler ad Sarah Palin som trailer trash kategoriserede Ronald Reagan som en elskelig dumrian når de var venlige, stavede hans navn Ray-Gun, og var skamfulde over at han havde fået sin uddannnelse på Eureka College og ikke hos Ivy League universiteterne, når han skulle repræsentere Amerika rundt omkring i verden.

Ronald Reagan var fløjtende ligeglad med den kulturelle, litterære og jorunalistiske elites foragt. Han talte nemlig hen over hovedet på dem og direkte til det amerikanske folk. Han forandrede verden.

Det kan vise sig, at vi i Sarah Palin måske vil få den samme mulighed for at forandre verden. Alles øjne hviler på hende.

http://www.americanthinker.com/2008/09/sarah_palin_and_the_two_americ.html
Thomas Lifson is the editor and publisher of American Thinker.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails