tirsdag den 4. juli 2017

Fakta om Trumps Travel Ban

Bernie Planck

Højesteret genindførte nogle punkter i Trumps executive order mandag og forbyder rejsende fra seks muslimske nationer hertil.
Venstreorienterede har sat himmel og hav i bevægelse idet de hævder at Travel Order krænker Constitution. Min tolkning af Constitution fører mig til at præsidenten kan forbyde en specifik religion, en specifik etnisk gruppe, en specifik nationalitet, eller endog en specifik person ved navns nævnelse fra at komme ind i vort land - af hensyn til den nationale sikkerhed.

Men lad os nu lege lade som om at han ikke kan pålægge restriktioner på nogen gruppe efter ovennævnte kriterier - Hvilken virkning har Travel Order:

Forbud mod personer baseret på religion, specifikt medlemmer af den islamiske tro?

Nej hele 171 millioner muslimer bor i de seks nationer, hvilket betyder at flere end 90% af alle muslimer ikke har forbud mod at komme ind i vort land.

Forbud for personer efter nationalt tilhørsforhold, specifikt borgere fra Mellemøsten?
Nej, af de 18 lande i Mellemøsten (Tyrkiet, Syrien, Libanon, Israel, Jordan, Irak, Iran, Afghanistan, Saudiarabien, Yemen, Oman, De Forenede Arabiske Emirater, Qatar, Bahrain, Kuwait, Egypten, Libyen og Sudan) berører Travel Order blot 5 nationer, hvilket betyder at næsten 75 % af borgere i Mellemøsten ikke har forbud mod at komme ind i vort land.

Forbud for personer baseret på etnisk oprindelse, specifikt arabere?

Nej, den nuværende arabiske verden har en samlet befolkning på cirka 442 millioner. De seks lande der har ikke kun arabere som borgere:
Country
Arab Percentage
Arabs in Millions
Iran
2%
1.6
Liben
29%
1.8
Somalia
15%
1.68
Sudan
70%
29.3
Syrien
90%
15.3
Yemen
99%
24.2
Total
41% af alle 6 nationer er arabere
73.9
Vi lægger mærke til at færre end 74 millioner arabere er berørt, eller for at fastslå det på anden vis: Flere end 82% af den arabiske verden har ikke forbud mod at komme ind i vort land.

Forbud for personer fra lande hvis borgere har angrebet os før?

Nej, denne Travel Order er for at begrænse rejsende fra lande der er i et sådant kaos at deres identitetspapirer er fuldstændig upålidelige. Idioter der klager over at Travel Order ikke har forbud mod mennesker fra Saudiarabien (fordi 19 terrorister 9/11 kom fra det land) forstår ikke selve formålet med Travel Order. Det er ikke for at forhindre alle islamiske terrorister i at komme (fordi forbud for alle muslimer ville være det der skulle til), men for at gøre det lettere på ordentlig vis at undersøge mennesker der kommer hertil og således forhindre nogle islamiske terrister at komme her til - ganske enkelt.

In this May 15, 2017 file photo, protesters wave signs and chant during a demonstration against President Donald Trump’s revised travel ban
Photo Credit: AP Photo/Ted S. Warren
FILE - Billedet er fra 15. maj og viser protesterende der vifter med skilte og råber under en demonstration mod præsident Trumps Travel Ban udenfor en forbundsdomstol i Seattle. Højesteret lader Trump administrationen indføre dens 90 dages forbud mod rejsende fra seks overvejende muslimske nationer og har dermed forkastet de lavere domstole beslutning.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails