mandag den 31. juli 2017

Fokus på en bindegal præsident

Fokus på en bindegal præsident


Jack Hellner


Rigtig mange mener præsident Trump er bindegal.

Her følger så blot nogle få eksempler der viser at den tidligere præsident var den bindegale.

Præsident Obama truede med at skære ned på uddannelsesmidlerne dersom skolerne ikke tillod drenge at benytte pigernes faciliteter dersom de følte sig som piger. Enhver der ikke kun mener at det er da i orden at drenge viser deres kønsorganer for piger, men også mener at regeringen burde tvinge enhver til at indføre det er - helt ude i tovene - kugleskør.

Obama fortsatte med at lyve ved at sige at folk kunne beholde deres læge og deres forsikringspræmier ville falde væsentligt. Jonathan Gruber sagde de måtte lyve for at få det spadedumme amerikanske folk til at støtte ObamaCare. Patologiske løgnere er både tossede og farlige.
Billedresultat for obama crazy

Han beholdt Eric Holder selv efter han begik mened. Det er da tosset at ærlighed havde så lidt betydning for præsidenten.

Han tillod bevidst at Hillary accepterede og sendte fortrolige dokumenter fra en personlig computer og server. Det er tudetosset og dumt af ham at sige han intet vidste da han personligt sendte hende email. Det er vanskeligt at beskrive en præsident der sagde han ikke så noget der gjorde at USA kom i fare eller krænkede loven. Blot det at være tosset synes at være et utilstrækkeligt ord.

På ulovlig vis fortsatte han med at spionere mod mennesker, herunder politiske fjender gennem hele sin tid i embedet. Paranoia er i sandhed en indikation på mental sygdom.

Han lagde under hele sit embede skylden på Bush og nu giver han og andre Trump skylden for at ObamaCare er ved at kollapse. Den kendsgerning at medierne tillader denne afledning viser at også medierne er skøre.

Han, Hillary og andre tillod at amerikanere døde samtidig med at de sammenbryggede en løgn om en video. Igen patologiske løgnere er tossede og farlige. Skjulte præsidenten sig den nat? Vi aner det stadig ikke, og medierne er ligeglade.

Han fik liv igen i Iran, den største støtte af terrorisme i verden, da landet var ved at kollapse. Det er altså tosset og farligt.

Han tror på at hvis blot folket giver regeringen billioner af dollars så kan denne kontrollere temperaturen, havets stigning og stormene. Enhver med storhedsvanvid som denne har altså knald i låget.  

Han lovede fleksibilitet over for Rusland og lo af Romney der denne sagde at Rusland var farlig. Nu lader han som om han altid har været barsk overfor Rusland. Naturligvis lader medierne som om de har samme holdning. Selektiv hukommes - kunne være et tegn på skørhed.

Jeg kan opremse mange andre indikationer på at Obama var tosset, men vil overlade det til andre.

Præsident Trump ønsker at give frihed, magt og rådigheden over vore egne penge tilbage til folket. Det er ikke tosset, det er hvad vore grundlæggere havde til hensigt.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/07/spot_the_crazy_president.html#ixzz4oCoo2hni

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails