onsdag den 2. august 2017

Flere ældre kvinder bliver sugar mamas for unge mandlige indvandrere

Flere ældre kvinder bliver "sugar mamas" for unge indvandrere


I Østrig er der en tendens der bliver stadig mere udpræget. Midaldrende eller ældre kvinder tilbyder unge mandlige asylansøgere goder og penge mod seksuelle modydelser, og således bliver de unge mænd afhængig af dem.
Under krisen med de mange indvandrere var flertallet af de som kom til Østrig unge mænd, mange af dem rejste alene, nogle af dem kunne udpeges som islamister, medlemmer af narkobander, og nu bor de hos sexhungrende kvinder i Østrig.
En ny rapport hævder at tendensen er i stadig vækst og nu er mange af de unge mænd afhængige af disse såkaldte “sugar mamas” fordi de får penge og andre goder i bytte for sex rapporterer OE24.
Biber - et tidsskrift fra Wien og den østrigske tv-station ORF har begge  rapporteret om tendensen og hævder at førhen drog mange ældre østrigske kvinder på “sex ferier” i afrikanske lande, men nu har de seksuelle forhold med mandlige asylansøgere i Østrig - hvilket er noget nyt.
Nogle indvandrere klager endog over at de ældre østrigske kvinder kræver for meget sex. En asylansøger ved navn Hasan fortalte Biber ; “Hun ønsker sex med mig fire gange om dagen, jeg er en sexmaskine for hende intet andet.” Hasan sagde han dog ikke ville forlade kvinden fordi han er blevet vant til sin nye livsstil.
Den 24 årige iraker sagde kvinden ved navn Linda (ikke hendes rigtige navn) havde henvendt sig til ham på en cafe og tilbudt at han kunne bo hos hende. Hasan sagde at Linda betalt for alt det han har brug for herunder medlemskab af en fitnessklub til 120 euros om måneden.
Manfred Buchner fra Austrian Men’s Health Centre sagde at asylansøgerne bliver i disse forhold fordi de er afhængige af kvinderne. “Der er en stor afhængighed. Ikke kun mentalt, men også materielt, Ellers står mange af dem  over for at være hjemløse” sagde Buchner.
Rapporter om seksuelt misbrug af unge mandlige asylansøgere af kvinder er også blevet rapporteret i asylcentre og midlertidige asyllejre som Junglen i Calais.
Sidste år blev aktivister fra Open Borders der er frivillige i Calais anklaget for “sexturisme” da det kom frem at mange netop havde sexuelle forhold med indvandrere herunder også børn.
I et tilfælde besluttede en kvinde der var frivillig ved Calais lejren at gifte sig med en ung syrisk asylansøger der også var hendes elsker. Kvinden identificeret som Sarah Gayton, en management consultant, forlod sit job fem dage efter hun havde mødt manden, men insisterede på at hendes oprindelige motiv for at melde sig som frivillig ikke var drevet af sexturisme.
Follow Chris Tomlinson on Twitter at @TomlinsonCJ or email at ctomlinson(at)breitbart.com
http://www.breitbart.com/london/2017/07/28/growing-trend-older-austrian-women-becoming-sugar-mamas-young-migrants/amp/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails