fredag den 4. august 2017

Trump den ligefremme tryllekunstner

Donald Trump, den ligefremme tryllekunstner

Tilbage sent i 1990’erne var der et populært TV show ved navn Breaking the Magician's Code: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed, hvor en maskeret tryllekunstner viste publikum hvordan nogle af de mest berømte tricks på scenen blev udført. Dette gjorde de professioelle tryllekunstnere vrede, da det jo i den grad gik ud over deres levebrød.


Donald Trump gør det samme med det sammenspiste Washington etablissement, dog uden maske på, og med en langt større reaktion af vrede og modstand fra lobbyisterne, politikerne, og medielakajerne som han afslører hver eneste dag.
Den første større salve der gik imod det ‘accepterede’ var i juli 2015, da Lindsey Graham kaldte Trump en “jackass” og helt tåbeligt mente at Trump ville lade ham slippe afsted med det. Så løftede Trump sløret for dette trick og kom med Grahams mobilnummer som gengæld under en tale. Det etablerede Washington blev slået med rædsel - det gør man bare ikke.
 Billedresultat for trump the magician


I udenrigspolitiske henseender har Trump fået United Nations på hælene ved at kalde dem “overflødige.”


Faktisk er det en ret brillant plan at udskamme nogle af de medlemmer der kører på fribillet og få dem til at betale deres retmæssige del - eller risikere yderligere ydmygelse.  De har i alt for lang tid fået lov til at betale for lidt og nu er det på tide at nogen afslører deres fup og bluff.


I sit seneste møde med Donald Trump havde Angela Merkel det absolut ikke godt, hun lignede en udskældt gymnasieelev, der er blevet sendt ned på rektors kontor.


Trump har flået dækbarken af Washington Eliten, udstillet deres fupnumre, deres hykleri og forsinkelsestaktik for at de kan fastholde status quo.


De veletablerede i begge partier, sammen med deres villige medløbere i medierne har iværksat et totalangreb mod Trump administrationen, og mere direkte mod manden selv. De har forsøgt at skildre ham som en galning, uden karakter og ude af kontrol. Der er imidlertid en baggrund for hans formodede galskab, som han har forfinet i årenes løb som en taktik mod sine modstandere og dermed kan han afsløre deres skjulte dagsorden og nederdrægtige motiver.   


I et interview med Tom Brokaw i 1980 fremlægger en 33 årig Trump et rationelt argument for at ønske at købe World Trade Center. Dette interview viser at Trump er genemført snu og benytter sin nuværende status som en taktik. Her fremkommer han med et velbegrundet argument på en rolig, rationel facon i fuldstændig modsætning til de førende mediers skildring af ham som præsident.

Trump's modstandere har meget at vinde ved fordrejede høringer der i stadig højere grad viser sig at være det rene eventyr ved Det Demokratiske Parti om russerne og den formodede “hacking” af 2016 præsidentvalget.


Tidligere FBI direktør James Comey har lanceret sig selv som en 21. århundredes Anita Hill. Du husker måske Anita Hill da hun fortalte the Senate Judiciary Committee at hendes eneste motiv for at vidne var at fortælle sandheden om Clarence Thomas ved høringen om hans udnævnelse. Da hun blev spurgt sagde hun at hun ikke ville benytte sin medvirken som springbræt for en bogudgivelse og betalt taleturné. Vi ved alle hvordan det gik: Ms. Hill har skrevet adskillige bøger om hendes påståede msibrug som barn og kræver adskillige tusinder dollars for at holde en tale.


Comey følger i hendes fodspor da der er rygter om en bogudgivelse der siges at skulle være 10 millioner dollars værd. Hans fremtid, der vil profitere ved denne sag, vil få Hill til at ligne en ren amatør.


Endnu engang har Trump (den afklædende magiker) udstillet endnu en egoistopportunist der lader som om han er en  Boy Scout.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/07/donald_trump_the_unmasked_magician.html#ixzz4o14sw6zk

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails