mandag den 28. august 2017

Vatikanet udviser topmål af hykleri

Vatikanet forekommer mere og mere hykleriskVatikanet har kaldt en ISIS terroristvideo fra Filippinerne der truer Paven på livet for “bekymrende” og er kommet med svage antydninger om skkerhedsforanstaltninger ved et angreb.


Udenrigsminister Kardinal Pietro Parolin, Den Helliges Fars nummer 2 embedsmand sagde han har set videoen med militante der vanhelliger kristne statuer og truer Paven ved at sige de kommer til Rom, samtidig med de river billeder af ham og hans forgænger Pave Bendikt XVI i stykker.
Videoen er for det meste optaget på Filippinerne, hvor ISIS har haft sammenstød med regeringsstyrker over kontrollen af byen Marawi, rapporterede  MailOnline.
Parolin sagde: Naturligvis kan man ikke lade være med at bekymre sig over alt det hensynsløse had som findes.” Men han sagde Vatikanet ikke har yderligere midler til deres sikkerhedsforanstaltninger..
Det er ikke ISIS’ første trussel mod Vatikanet. Terroristerne har en anden video, hvor Peterspladsen er i sigtekornet fra 2015. Den kom i kølvandet på deres mord af en gruppe egyptiske kristne på en strand samme år.


Schweizergarden sagde her for nylig, at det  "kun er et spørgsmål om tid." før terroristerne vil gøre en anstrengelse for at ramme Vatikanet.
Billedresultat for isis threatens the vatican
Mon denne garde kan gøre noget
Truslen kommer på et noget besynderligt tidspunkt - efter Pavens  ord om at opfordre Europa til at modtage alle flygtninge uden hensyn til  "nationale sikkerhedsbekymringer."
I budskabet krævede Frans at regeringerne byder migranter velkommen, beskytter, fremmede og integrerer dem ved at sige at Jesus’ budskab om kærlighed har rod i at byde “forkastede fremmede til alle tider” velkommen
Han krævede en simplificeret proces med at yde humanitær hjælp og midlertidige visa og han forkastede tvungen og kollektiv udvisning som værende “upassende.” Han sagde at princippet om at sikre enhver persons værdighed “forpligter os til altid at prioritere personlighed sikker over national sikkerhed.”
Hvis personlige sikkerhed der mentes blev ikke specificeret. Men det kan se ud til Den Hellige Fader satte en højere værdi på retten hos potentielle terrorister der kommer til Europa for at leve det gode liv end retten hos deres formodede ofre til at leve uden frygt - f.eks. de som er ofre for Afghanske voldtægtsforbryderes, eller Europas ofre for det næste terroristangreb.


Det var en enestående uansvarlig udtalelse, for hvad i alverden mener han national sikkerhed drejer sig om  hvis det ikke skulle gælde de menneskers liv som disse nationers ledere har en hellig pligt til at beskytte?


Pavens bemærkning om “forpligte os alle til altid at prioritere personlig sikkerhed frem for national sikkerhed” giver absolut ingen mening når man tager i betragtning at europæernes personlige sikkerhed lige præcis er det som det netop er - nemlig  national sikkerhed. Alt andet vil være at prioritere terroristernes sikkerhed over befolkningernes.i


Nu har han så fået sig nogle “bekymringer” grundet denne absurde holdning. Jovist vi forstår at han ønsker at sikre at kristne ‘pligter’ over for fremmede bliver fulgt, men dette betyder ikke nødvendigvis at man lader alt (gode som onde) slippe ind i et hjemland og så håbe at bomben ikke går af.
Billedresultat for vatican attacked


Der er mange måder at yde hjælp til flygtninge udover at lade flere komme, og ISIS har allerede fastslået at have infiltreret flygtningesrømme, og således er der alt mulig grund til at lukke døren og holde dem ude indtil de kan kontrolleres ordentligt. Flygtningelejre nær deres hjemland vil være den rigtige løsning.


Det er så let at se bort fra almindelige mennesker og erklære dem unyttige i den store udfordring med at fylde Europas mangel på babyer. Men det ser helt anderledes ud i Vatikanets øjne når det er Den Hellige Faders liv der er på spil. Vatikanet burde vide langt bedre. Man forekommer så dybt hyklerisk

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails