fredag den 25. august 2017

Statuer og mindesmærker for sorte racister skal da også bort - ellers er det topmål af hykleri

Disse statuer af sorte racister og nazister skal også væk

Der er gader, skoler og parker over hele landet der er opkaldt efter en voldelig racist der opmuntrede KKK til at myrde borgerrettighedsaktivister og hævdede at racemæssig integration var en jødisk konspiration.
Der er en boulevard i Brooklyn opkaldt efter en racist der beundrede Hitler og pralede med at være den første fascist. Harvard har et prominent institut opkaldt en hykler der forsvarede Nazisterne.
New York City, Washington D.C. og Los Angeles har alle gader opkaldt efter en supremacist og nationalist der omgikkes nazister. New York City har en statue af ham. Washington D.C. har en hyldest bue for ham. Hvis vi skal til at nedtage Confederate mindesmærker så kan han umuligt blive stående.
Han må og skal falde.
I 1961, introducerede Malcolm X  George Lincoln Rockwell, lederen af the American Nazi Party, på podiet ved et Nation of Islam rally. Efter Rockwell havde givet en donation til den sorte racistiske nationalistiske hadgruppering førte Malcolm X an i hyldesten af Neo-nazi lederen og kaldte ham “Mr. Rockwell.”
Her for nylig har der været en bestræbelse i  Bethesda på at omdøbe Winston Churchill High School efter Malcolm X. Hvordan kan man dog omdøbe en skole der ærer en leder der besejrede nazismen og kalde den Malcolm X, en Nazi-kollaboratør?
At Malcolm X var gode venner med nazister er sådan set ikke særlig opsigtsvækkende. Der havde været en langvarig alliance mellem sorte nationalister og hvide nationalist grupper der delte en fælles holdning til den racemæssige underlegenhed hos andre racer, de var fælles imod Borgerrettighedsbevægelsen og de var anti-semitter..
Chefen for the American Nazi Party havde beskrevet Nation of Islam lederen Elijah Muhammad som “den sorte mands Adolf Hitler.”
Malcolm X havde tidligere mødtes med KKK. Den muslimske racist havde ting til fælles med nazi-racismen i anti-semitismen. “Jøden står bag integrationsbevægelse, han benytter negeren som et værktøj,” havde Malcom X sagt til KKK lederen.
Malcolm X’s møde med KKK var en del af alliancen mellem Nation of Islam og KKK i modstanden mod Borgerrettighedsbevægelsen. The Nation of Islam modtog beskyttelse af deres moskeer af KKK.
J.B. Stoner, KKK lederen han mødtes med skulle senere blive dømt for bombningen af the Bethel Baptist Church i Birmingham. Bombningen var sket tre år før deres møde.
Malcolm X havde endda opmuntret KKK til at eliminere “forrædere der hjalp integrationsledere.” Manden som der er opkaldt gader efter over hele landet opfordrede altså KKK til at slå borgerrettighedsmedarbejdere ihjel.
"Jeg sad selv med ved bordet sammen med cheferne for Ku Klux Klan” indrømmede Malcom X senere. “Fra den dag blandede KKK sig aldrig i hvad Black Muslim bevægelsen i Syden foretog sig.”
Der er en statue af Malcolm X i the Audubon Ballroom i New York. Det er cirka 40 husblokke fra Malcolm X Boulevard.. The Champions for Humanity Monument in Oakland's Kaiser Memorial Park har Malcolm X med. Der er en Marcus Garvey/Malcolm X installation i Washington D.C.
De skal bare væk.
Wesleyan University er hjemsted for Malcolm X House. Berkeley har the Malcolm X Elementary School. San Francisco har the Malcolm X Academy. De skal da omdøbes.
Og alle gaderne opkaldt efter Malcolm X skal omdøbes. I New York, i Washington D.C., i Dallas, i Lansing og i Los Angeles. Skiltene skal ned og deres navne ændres.
Det er det eneste rigtige at gøre.
Marcus Garvey Park befinder sig ved Columbia University i New York. Man kan finde the Marcus Garvey School i Los Angeles. Og endnu en i Washington D.C. For ikke at glemme Chicago og Memphis.
Der er en Marcus Garvey Boulevard i Brooklyn. Det er en gade opkaldt efter en beundrer af Adolf Hitler.
Garvey, en tidlig sort aktivist var mødtes med KKK ledere for at underminere NAAC. “Et valg mellem Ku Klux Kla og NAACP - så giv mig Klanen,” havde han sagt. “Kald mig blot Klansmand hvis du vil,” føjede han til.
Der er skoler i Amerika opkaldt efter en racist der beundrede Hitler og Mussolini, og hævder at have været den først fascist.
"Vi var de første Fascister,” pralede Garvey. Han samtykkede også i at “Mussolini og Hitler kopierede UNIA’s program.”
Marcus Garvey opmuntrede sine følgere til at læse Mein Kampf. “Det negeren har brug for er en Hitler” erklærede han.
“Hatten af for Hitler den tyske nazist” var hyldesten fra Jamaicas nationalhelt.
Omdøb Marcus Garvey Park. Omdøb enhver skole og gade opkaldt efter Nazi kollaboratøren.
Billedresultat for marcus carvey
Ikke langt fra Malcolm X Boulevard in New York, møder man W. E. B. DuBois Avenue. The W. E. B. Du Bois Research Institute holder til på Harvard.. Fisk University har en statue af DuBois. The University of Texas i Austin har en DuBois skulptur. En enorm bronzebuste på 400 kilo af DuBois befinder sig i Clark Atlanta University.
De skal alle væk.
W. E. B. DuBois, en medstifter af the NAACP, var aldrig helt sikker på om han var kommunist eller nazist. Trods hans kommunistiske sympatier fandt han også tid til nazismen.
.Billedresultat for naacp
Billedresultat for w e b dubois
DuBois hyldede Hitler der “viste Tyskland vejen ud da de fleste tyskere kun kunne se en uigennemtrængelig tåge.” Han mente at nazisterne ikke var ægte hyklere og at deres anti-semitisme “er en begrundet fordom eller en økonomisk frygt.” I "The German Case Against the Jews", forsvarede han nazisterne. Under Hitler hævdede han at der var “mere demokrati i Tyskland end der havde været i de foregående år.” Fjern statuerne af ham. Fjern Henry Louis Gates’ hyggested ved the W.E.B. DuBois Institute.
Hvis man ikke kan acceptere statuer af Confederates, hvordan kan man så acceptere statuer, gader og skoler opkaldt efter politiske allierede med KKK, Nazister og neo-nazister? Hvis general Lee skal bort, hvordan kan Malcolm X, Marcus Garvey og W.E.B. Dubois så forblive?
General Robert E. Lee hyldede aldrig lederen af American Nazi Party som Malcolm X gjorde. Han brød heller aldrig brød med Klanen eller forsvarede nazister. Hvis han skal bort så skal også nuværende Klan og Nazi sympatisører som Malcolm X, Marcus Garvey og W.E.B. DuBois kyles på lossepladsen.
Hykleriet der privilegerer den ækle racisme hos sorte nationalister giver ikke ret til at beskytte dem, men er et skjul for deres racistiske alliancer med Nazister, neo-nazister og hvide supremacister. Det er umuligt at få afsluttet racismen så længe der er særlige undtagelser for visse former for racisme,. Det er sandt ikke kun i abstrakt forstand, men virkeligheden er at sorte racister er allierede og støtter af hvide racister.
Racisternes solidaritet med en farveblindt samfund er årsagen til Charlottesville og at racismen er i fremgang. Black Lives Matter og Klu Klux Klan giver hinanden næring på samme måde som Garvey, Malcolm X og Klanen og det amerikanske nazistparti gjorde. Venstrefløjens støtte til sort racisme holder den hvide racisme i live.
Der er statuer af Martin Luther King overalt, men den tragiske sandhed er at Demokraterne forkastede hans vision og i stedet gik ind for sort nationalisme med adskilte sikre steder, racemæssig overlegenhed og sort racisme.
Borgerrettighederne er døde. Malcolm X og KKK vandt.
Men hvis venstrefløjen nu virkelig ønsker at vælte statuen af en hvid racist, så har en prima lejlighed vist sig i Manchester, England, hvor en statue af Friedrich Engels, Marx’s Marxist kollaboratør netop er blevet rejst.
Engels omtalte sorte mennesker som  “Negere” og “nærmere dyreriget.”
Billedresultat for engels statue in manchester
Venstrefløjen er velkommen til at vælte den statue. Men det gør den ikke. Den er ikke mod racismen. Den er racistisk.
Det venstrefløjen hader, det Malcolm X og KKK hadede, hvad Antifa og neo-nazisterne hader, er et frit, liberalt samfund hvor mennesker faktisk kommer fint ud af det med hinanden og ikke har brug for en tyran til at “redde” dem. Venstrefløjen går ind for identitetspolitik der smadrer det civile amerikanske samfund. Deres plan ser ud til at fungere.
Men hvis venstrefløjen ønsker at indlede smadringen af statuer så skal statuer af dens racistiske ledere også smadres.   
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails