fredag den 16. marts 2018

Islam benytter oldgammelt våben til at besejre Vesten

Islam benytter oldgammelt våben til at besejre Vesten

Med nutidens højteknologiske våben kan det være vanskeligt at fatte at et våben der blev udviklet for over 1300 år siden selv i dag ikke kan genskabes af videnskabsforskerne.
Udviklingen af det var på rette tid og sted og reddede Konstantinopel fra en arabisk invasion. Interessant er det også, trods det 21. århundredes teknologiske fremskridt, at muslimer i dag har tiltro til et 1300 år gammelt våben for at iværksætte en ny invasion.
Da Det Byzantinske Imperium ikke besad nogen flådestyrke og stod over for en enorm
muslimsk flåde,,tilbød en opfinder Kejseren et våben kendt som  "Græsk Ild." Det blev affyret fra en trykkanon ombord på et skib, og den brændende substans klæbede sig til hvad det nu ramte - endog vand - og blev ved med at brænde. Kun ved at hælde sand over flammerne kunne ilden kvæles. Den muslimske flåde blev voldsomt beskadiget af dette våben og muslimerne trak sig tilbage - og denne gang lykkedes det ikke at påtvinge Islam på beboerne i Byzans. Med tiden gik opskriften tabt og er ikke blevet genskabt siden.
Billedresultat for greek fire
For vesterlændinge er det vanskeligt at fatte, at følgerne af en religion grundlagt for 1400 år siden med den præmis at den skulle påtvinges hele verden, ville fortsætte - ufortrødent - med dette globale Kalifat som mål. Vi har på tragisk vis været vidner til at nogle muslimske fanatikere, såsom al-Queda og Islamisk Stat stræber efter dette ved vold, og dermed har de haft en ødelæggende påvirkning af menneskeheden.
Det er også vanskeligt for vesterlændinge at fatte at “fredelige” muslimske grupper på lignende vis har dette mål med et Kalifat. Deres hensigt, er formodentlig at nå målet gennem ikke-vold - tålmodigt ventende på at antallet af muslimer gør dem stort nok til at handle med mere saft og kraft.
De anerkender det håbløse i  at at bekæmpe en overlegen militærmagt, og således stoler de på et “stealth” våben, det som deres forfædre benyttede århundreder før. Det våben er "hijrah," eller “erobring ved immigration.” At søge at ‘erstatte’ befolkningen i en værtsnation er moderne dages Trojanske Hest.
Enkelt sagt, disse muslimer ser ingen grund til at risikere nederlag på slagmarken når Hijrah med tiden kan give sejr ved indflydelse på værtsnationens ledelse. Ironisk er det, at nu da lande i Vesten åbner deres porte for immigranter så betyder det at den islamiske dominans der blev hindret for århundreder sige ved Den Græske Ild, nu kan spadsere lige ind.
Mest indflydelsesrig blandt disse fredelige grupper er Det Muslimske Broderskab. Samtidig med de fremmer opfattelsen af de siger fra overfor vold, har Broderskabet givet støtte til adskillige voldelige grupper, såsom al-Qaeda og IS. Splittelsen opstår ved islamisternes kontante tro på at direkte vold giver en kortere og hurtigere vej til oprettelse af Kalifatet end en ikke-voldelig holdning. Det Muslimske Broderskab forsøg på at bilde alle ind man er ikke voldelig blev undermineret ved dets krigserklæring overfor U.S i 2010.
I dag bliver en engang hemmelig slagplan - utilsigtet opdaget i 2004 - implementeret af Det Muslimske Broderskab mod U.S., hvor man forsøger at indføre Sharia og Islam på os gennem:
"Oprettelsen af Islam i Nordamerika der betyder oprettelse af en effektiv og stabil islamisk bevægelse under ledelse af Det Muslimske Broderskab der arbejder for muslimers interesser hjemme som globalt ... og støtter den globale islamiske stat....."Processen med at (opnå ovennævnte) er en Civilisations-Jihadist Proces.’.....Broderskabet skal forstå at deres arbejde i Amerika er en form for Stor Jihad ved at eliminere og ødelægge Vestens civilisation indefra og ‘sabotere’ dets elendige hus ved deres egen hånd og ved de troendes hånd, således at deres civilisation ødelægges og Allahs religion sejrer over alle andre religioner....”

I 14 år har vi intet gjort for at stoppe dette, vi har tilladt at Sharia og Islam er krøbet ind i nogle staters jura- og uddannelsessystem.
I New Jersey anvendte en dommer på forkastelig vis Sharia lov ved at sanktionere en ægtemand tro på hans ret til gentagne gange at voldtage sin hustru, dermed nægte eks-hustruens anmodning om en permanent  tilholdsordre. På samme måde har lærere i Colorado været ivrige efter at vise deres tolerance over for Islam, ved ubegribeligt, at erstatte den engelske version af troskabseden (the Pledge of Allegiance) med en arabisk, hvor “under Gud” er erstattet af “under Allah.”  
Mens “Sharias uhyrlighed” fremmes i vore domstole og uddannselsesinstitutioner har de fleste amerikanere vist sig uansvarlige og tøvende over for at lære, studere hvordan Islam truer os. Det eneste man sådan set bør se nærmere på er den holdning der i den grad viser forskellen på værdinormerne for muslimer og ikke muslimer: Menneskerettigheder.
Dette illustreres måske bedst med en plakat der viser hundreder af muslimer der beder på gaderne i en by i Vesten. Det gør de uden at tage hensyn til at deres handlinger blokerer for ikke-muslimer i området - og de retfærdiggør det som en minoritets religiøse ret.På plakaten står der: “I ethvert land hvor muslimer er en minoritet er de stærkt optaget af (deres) minoritetsrettigheder. I ethvert land hvor muslimer er en majoritet - er der ingen minoritetsrettigheder.”  
Det klarlægger krystalklart Islams holdning til menneskerettigheder: Menneskerettigheder er for muslimer ikke for ikke-muslimer. Dette bevises ved en United Nations deklaration i 1948 - Den Universelle Deklaration om Menneskerettigheder (UDHR) der opstiller en universel standard for hele menneskelivet som værende lige - det blev vedtaget uden en eneste stemme imod. Imidlertid i 1990 trak de 56 medlemslande i Organization of Islamic Cooperation helt tydeligt deres støtte til UDHR, og bekræftede at sdådanne rettigheder kun anerkendes  under Shariah - det vil sige kun for muslimer.
Muslimer tror at Islams overherredømme pålægger alle andre religioner at underkaste sig Islam ved et globalt Kalifat. Denne overherredømmeindstilling manifesterer sig ved Nul tolerance for andre religioner. Det er derfor mange muslimske stater forbyder andre religioner, ødelægger deres tilbedelsessteder eller forfølger ikke-muslimer. Samtidig med at muslimske grupper med tilknytning til Det Muslimske Broderskab kvikt kommer med  ubegrundede bekymringer om Islamofobi i Vesten så har ikke muslimer ingen mulighed for at komme til orde mod muslimers fobi om ikke-muslimske religioner i muslimske lande
Det er forbløffende, hvorfor vi i en bestræbelse på at demonstrere tolerance i Vesten accepterer en indvandrerbefolkning der opfatter vor tolerance overfor deres intolerance som accept af Islam som en overlegen religion.
Selvom vi måske ikke har til hensigt at nære denne opfattelse så anser muslimer velfærdsgoderne som anerkendelse af Islams overherredømme. De betragter os “vantro” som “urene,” og kræver at vagterne på Guantanmo er  iført handsker når de giver Koranen til fanger. Bidragende til denne tendens er at lande i Vesten censurerer det at kritisere Islam.
Lande i Vesten har accepterer de Trojanske heste i form at muslimsk indvandring til opfyldelse af Islams opfordring til hijrah. Af frygt for at blive kaldt islamofobiske følger vi rådet fra muslimer om “ikke at skue en hest givet som gave i munden.” Men ved ikke at gøre det efterlader vi en fremtidig generation af vore efterkommere spekulerende over hvordan vi dog kunne være så tåbelige.
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails