mandag den 31. august 2020

Malcolm X skal falde: Hundredvis af gader, skoler opkaldt efter en sort der var allieret med Ku Klux Klan

Malcolm X skal falde: Hundredvis af gader, skoler opkaldt efter en sort der var allieret med Ku Klux Klan

Malcolm X gik fra KKK og nazister til Det Muslimske Broderskab

Daniel Greenfield

Boston og Dallas har hver deres. New York City har ikke kun en, men to Malcolm X boulevarder, sammen med en legeplads. Washington D.C. har Malcolm X Avenue. The Los Angeles City Council omdøbte omfartsvejen nær the Bilal Islamic Center, til Malcolm X Way.

Disse er blot nogle få af hundreder af gader og forskellige andre infrastrukturer der er opkaldt efter den sorte overherredømme leder der arbejdede sammen med KKK og the American Nazi Party.

“Jeg sad ved bords sammen med overhoveder for the Ku Klux Klan,” indrømmede Malcolm X senere.

Der er en Malcolm X statue i Harlem, og den racistiske leder families hjemsted i Omaha er med på listen hos the Park Service in the National Register of Historic Places selvom han blev berømt for at prædike teologien fra the Nation of Islam om at hvide er djævle skabt af en gal videnskabsmand og de ville blive slået ihjel af UFOs.

The Postal Service udgav endog et frimærke for den racistiske separatist der førte kampagne for et særligt land for sorte og mod blandede raceægteskaber.

USA - CIRCA 1999 : Stamp Printed In USA Shows Malcolm X African ...

"Følg blot op på disse integrationsledere og du vil finde ud af at de fleste af dem er gift eller knyttet til en eller anden hvid kvinde,” hylede Malcom X. “Ingen sort mand gift med en hvid kvinde kan tale på mine vegne.” 

Disse racistiske overbevisninger gjorde at Malcolm X helt naturligt var allieret med KKK i kampen mod borgerretigheder. 

I 1961, mødtes Malcolm X med medlemmer af the Klu Klux Klan i Atlanta for at arbejde sammen på en alliance mod borgerrettighedsbevægelsen. Mødet var resultatet af hemmeligt diplomati mellem lederen af Nation of Islam Elijah Muhammad og Klan lederen J.B. Stoner der senere blev dømt for bombningen af the Bethel Baptist Church i Birmingham. Samtidig med at Muhammad og Stoner gjorde et show ud af at angribe hinanden for at øge deres indbyrdes status var NOI og KKK bag forhænget allierede.

Klansmænd der bombede sortes kirker - som Bethel - lod altid NOIs moskeer i fred.

Malcolm X skulle senere kaste skylden for denne “konspiration” på Elijah Muhammad, NOI lederen men Malcolm var som ung et barn af Marcus Garvey’s Universal Negro Improvement Association (UNIA) der tidligere havde været allieret med Klanen og som hyldede Hitler. 

“Et valg mellem the Klu Klux Klan og the NAACP gruppen, ville jeg vælge Klanen” havde Garvey engang udtalt.

Alliancer mellem hvide supremacister og sorte supremacister ville fortsætte under Louis Farrakhan’s lederskab af the Nation of Islam. Disse racistiske alliancer strækker sig nu over 100 år.

Malcolm X og hans Klan modparter var begge enige om at der var en overlegen race, der ville besejre den inferiøre race. De anså begge integrationstilhængere som værende deres fjender og beskyldte Jøderne for alt. “Jøden står bag integrationsbevægelsen, og benytter Negeren som værktøj,” fortalte Malcom X - KKK. 

Manden der nu hædres som en borgerrettighedsleder foreslog også at Klanen skulle slå hvide borgerrettighedaktivister ihjel, eller som Malcolm X kaldte dem, “forrædere der assisterer integrationsledere.”

 

Mordene på Chaney, Goodman, og Schwerner fulgte tre år senere. Viola Liuzzo blev dræbt året efter disse mord. Begge var de medlem af en hadgrupe.

Det store historiske ironiske er, at en sort nationalist allieret med Klanen der kæmpede for borgerrettighedsbevægelsen og opmuntrede til mord på mænd som Chaney og Goodman er blevet indbegrebet af en borgerrettigheds forkæmper, samtidig med af Rabbi Abraham Joshua Heschel's march sammen med Martin Luther King er helt fjernet fra filmmateriale.

 

Malcolm X gjorde aldrig nogen hemmelighed ud af hans rabide anti-semitisme.

“Jøderne leder landet,” erklærede han engang.

Selvom Malcolm X’s møder med KKK blev holdt kortvarigt hemmeligt (skønt mindst en af hans små ‘gejstlige’  fra Nation of Islam deltog i en Klan demonstration) så blev hans flirten med the American Nazi Party offentlig kendt samme år da Malcolm X gav en tale om raceadskillese til et publikum der inkluderede George Lincoln Rockwell og andre medlemmer af hans  American Nazi Party.

Malcolm X indtroducerede George Lincoln Rockwell, lederen af the American Nazi Party, på scenen, førte an i klapsalven for Neo-Nazi lederen og kaldte ham, “Mr. Rockwell.” Bag scenerne havde the NOI og ANP arbejdet på en aftale om “fælles assistance.”

 

Nogle vil protestere ved at hævde, at Malcolm forkastede sine racistiske synspunkter da han forlod the Nation of Islam og gik over til anerkendt Islam. Og dog får vi hele tiden at vide at vi skal bedømme hver historisk person, enhver statue og ethvert gadeland der nu forhånes som værende racistisk ved deres værste øjeblikke, - ikke deres bedste.

Der er en krystalklar hyklen ved at tillade at Malcolm X hædres.

Malcolm X ændrede ikke sind, men han holdt inde med at være en hykler. I stedet skiftede han fra et racistisk og religiøst hykleri til en eksklusiv udgave af religiøst hykleri. Den nye Malcolm X kunne acceptere mænd med blå øjne som han mødte på hans pilgrimsrejse til Mecca, men kun så længe de delte hans islamiske religion.

Som Andrew Bostom, historiker og forfatter til The Legacy of Islamic Antisemitism bemærker, at under hans pilgrimsrejse besøgte Malcolm X Hitlers Mufti, han der havde samarbejdet med Hitler for dræbe jøder, og han mødtes med ledere af PLO, herunder Ahmed Shukeri der havde opfordret til at smide jøderne i havet.

 

Året var 1964 og PLO kæmpede om at erobre Vestbredden og Gaza, man sloges om at udslette jøderne. “De som overlever vil forblive i Palæstina, men jeg vurderer at ingen af dem vil overleve,” ville Shukeri senere advare de israelske jøder om.

Malcolm X var gået fra et fællesskab med KKK og deres fælles anti-semitisme til at gå i fællesskab med en ny flok Nazister om massemord på jøder.

Malcolm X's besøg i Gaza fandt sted da Egypten besad området. Shukeri var en Nasser marionet, og borgerrettighedslederen studerede hans nye “moderate” islam med velsignelse af et totalitært regime der var i fuld færd med at undertrykke kristne koptere og havde planer om at slå millioner af jøder ihjel.

Den ‘nu’ så tolerante Malcolm X anklagede “Israelske Zionister” for at praktisere kolonialisme i Afrika med myndighed fra “jødiske profeter” og deres “Jødiske Gud.* Som så mange andre antisemitter, kædede Malcom X sine gamle betragtninger om jødisk finansiel dominans sammen med Zionistiske finansiel dominans.

Som medlem af Nation of Islam havde Malcolm X forsvaret hadgruppens antisemitisme ved at nedværdige “jøder der har været skyldige i økonomisk at udnytte sorte mennesker i dette land.” Som islamist fremturede han, at “nummer et våben i det 20. århundredes imperialisme er zionistisk dollarisme, og en hovedbase for dette våben er Zionist Israel.”

 

Malcolm X’s antisemitiske stereotypi gik ud på at jøderne stadig brugte penge for at kontrollere sorte. 

Samtidig var det så at sige enhver islamisk gejstlig der styrede Malcom X. Ikke alene studerede han ved Al Azhar University, selve kilden til det ækle islamiske hykleri, men lederen af Saudi Arabia's Muslim World League og leder af Det Muslimske Broderskab, Said Ramadan, underviste Malcolm om Islam.  

Den ældre Malcolm X havde dyrket venskab med KKK og Nazidster. Den nye Malcolm X havde så endelig fundet det ‘helt rigtige.’ Saudierne og Det Muslimske Broderskab så i Malcolm X en mulighed for at få bugt med the Nation of Islam, hvis troslære har meget lidt med Koranen at gøre, og derpå opbygge en islamistisk tilstedeværelse i Amerika. The Nation of Islam gjorde modstand og i denne kamp blev Malcolm X dræbt.

Malcolm X var således vandret fra KKK til islamistiske netværker der gav grobund for Al Qaeda og ISIS.

Efter et flystyrt havde Malcolm C fejret antallet af døde og deklamerede, “Hvorfor kan Allah ikke slå hvide ihjel i stedet for den såkaldte Neger?” 

PLO indledte en større række af angreb mod fly, det som senere inspirerede til 9/11.

Den ‘nye’Malcolm X var i bund og grund ikke spor anderledes end den ‘gamle’ Malcolm X. Det begge ‘udgaver’ ønskede var en separat muslimsk stat. Den ‘gamle’ Malcolm X havde beundret Muhammad Ahmad, den islamiske leder af Den Mahdiistiske Islamiske Stat, der gennem en brutal kampagne ved tidligere slavehandlere bekæmpede briternes forsøg på at fjerne slaveriet og det lykkedes at besejre de britiske styrker og gøre deres hustruer og børn slaver.


"Mahdiismen har genindført slavehandlen, der nu er i fuld vigør, og næsten alle de slaver som blev befriet i regeringsdagene er blevet solgt igen som slaver,” dokumenterede Fader Joseph Ohrwalder, en tilfangetagen missionær der gjorde opmærksom på det voldsomme krav efter “sorte” slaver.

 

Malcolm X’s entusiasme for en jihad for slaveriet kan synes helt umulig, men således også hans alliance med Nazister og Klanen. Det var altid tyranni, hykeri og undertrykkelse der var hans første indskydelse og prioritet. 

Den tidligere Little (det hed han til efternavn før han tog X’et) var tiltrukket af Sudan, porten til handel med afrikanske slaver fra de arabiske lande, og stedet hvor islamisterne satte gang i at kolonisere Afrika med Islam.

Store bestræbelser er gjort for at portrættere Malcolm X omvendelse til Islam som et åbenbaring om racemæssig tolerance, men den tidligere racist havde blot tilsluttet sig en international teokratisk bevægelse der var ved at indlede en global jihadist kampagne.

Burde amerikanske gader, skoler, legepladser og biblioteker vær opkaldt efter en sådan person?

Hvis vi skal stille spørgsmål ved berettigelsen af statuer af enhver fra Columbus til Jefferson, hvilken grund er der så for at lade et eftermæle over en Klan allieret og en ondsindet racist bestå?

At hylde Malcolm X er med til at vise at det ikke handler om racisme eller slaveri. Det drejer sig om racemæssigt overherredømme.

 Malcolm X Statue, Shabazz Memorial and Educational Center ...

Du kan være allieret med KKK, dyrke selskab med Nazister, og romantisere det islamiske slaveri så længe du bare er sort nationalist. The Democrats, og deres mængder af virksomhed og medie allierede kan falskeligt hævde at det drejer sig om racisme. Men det drejer sig om den den samme racemæssige overherredømme indstilling der førte til at Malcolm X gik med i samme sag som Nazister og KKK. Og derpå videre over til at studere Islam med drabsmænd af kristne og jøder.

Hvis de ønsker at fjerne statuer af racister så er der en i Harlem de kan begynde med.

Malcolm X skal væk.

https://cms.frontpagemag.com/fpm/2020/06/malcolm-x-must-fall-hundreds-streets-schools-named-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails