torsdag den 3. september 2020

"Jamen de er jo forsikret" som undskyldning for ødelæggelser

 

"Jamen de er jo forsikret" som undskyldning for ødelæggelser

Andrea Widburg

Selv da de deltagende i optøjerne i Minneapolis og andre byer hærgede byernes forretninger hævdede de, at de ikke gjorde noget forkert, fordi forsikringsselskaberne ville træde til og redde de som det gik ud over. Kendsgerningen, at disse venstreorienterede havde en sådan tillid til en kapitalistisk institution ville sådan set være charmerende om ikke det var fordi de tager så grumme fejl. for de fleste af de mennesker, hvis levebrød disse Marxister smadrede har ingen forsikring der kan redde deres udkomme.

Aerial views of St. Paul, Minneapolis show the extent of destruction from  riots – Twin Cities 

En fremragende illustration på denne “forsikringen betaler” tankegang kan ses i en video, hvor Kaitlin Bennett interviewer og udfordrer to unge Black Lives Matter–støtter. Det er mest den unge kvindde der taler, mens hendes ven med øreringen og den omhyggeligt satte store frisure, og den kunstfærdige ikke kanppede skjorte lytter og samtykker. De er så fokuseret på “følelser” at de ikke kan begribe holdninger som sund fornuft, lovens bogstav eller et fungerende samfund. Og så er der forsikringspointen.

"Mener du at AutoZone fortjente at blive plyndret og brændt helt ned?” spørger Bennett.

"Jamen, det er en stor virksomhed, og de har forsikring,” svarer frøken Venstreorienteret.

Et minut eller to senere insisteret tågehjernerne,  at det ville være anderledes hvis nogen nu kom til deres hjem og brændte det ned fordi “så bliver det personligt.” Bennett stiller det oplagte spørgsmål, om ikke også det at brænde en arbejdsplads ned, dermed tage de ansattes jobs fra dem og også ejerens, ikke er “personligt.” Svaret er simpelthen skingrende skørt:

"Men de vil blive kompenseret,” siger frøken Venstreorienteret. “Du vil ikke blive kompenseret, hvis dit hus brænder ned, men de bliver kompenseret af virksomheden.”

En forbløffet Bennett spørger høfligt om Frøken Venstreorienteret forstår, hvordan det at være forsikret fungerer.

"De har forsikring. Hvis de får en brand har de forsikring. Således kan de støtte deres arbejdere. Hvis det er en god virksomhed vil de gøre det.”

Ifølge frøken Venstreorienteret så har store virksomheder dybe lomme og forsikring, så hvad man end gør ved dem er helt i orden. 

Det frøken Venstreorienteret ikke kan forstå er at i bedste fald var de fleste af de butikker, virksomheder der blev ødelagt ikke ‘store virksomheder’ og mange af dem kan ikke blot regne med forsikringserstatningen, enten fordi de var så små butikker at de ikke har råd til forsikring, eller har valgt ikke at lade sig forsikre eller at forsikringsselskaberne har nægtet dem en forsikring eller nægter dem erstatning. 

Selv the New York Times skrev om de hjælpeløse virksomheder som de demonstrerende ødelagde. I Minneapolis:

"Jeg var udenfor og siger, “Vær opmærksom på jeg ikke er forsikret,” sagde  Hussein Aloshani, en indvandrer fra Irak og viftede med armene i frustration mens han genkaldte sig scenen fredag nat udenfor hans delikatesseforretning som hans familie ejer.

Ydermere viser det sig at de virksomheder i Minneapolis der troede de havde en forsikring finder så ud af at deres forsikring ikke dækker.

Dagen efter de demonstrerende havde smadret the Sports Dome butikskomplekset i St. Paul, kom et nedrivningshold hyret af byen til for at fjerne bygningen da den var farlig og ustabil.

Så præsenterede byen ejendommens indehaver for en regning på $140,000 som det ville koste at fjerne affaldet.

"Det var vi helt sikkert meget oprørte over,” sagde ejeren Jay Kim, hvis forsikringspolice dækker maximum $25,000 i ødelæggelse. “Vi troede at den var rigelig  høj. Men vi anede ikke, hvor meget en så omfattende ødelæggelse ville koste på det tidspunkt vi tegnede forsikringen.”

Som dusinvis af andre investorer hvis ejendomme blev alvorligt skadet i optøjerne blev familein Kim forbløffet over at finde ud af, at de penge de kunne få fra deres forsikringsselskab grundet ødelæggelse ikke kom blot i nærheden af omkostningerne ved udbedring. De fleste forsikringspolicer har en øverste grænse for erstatning på mellem $25,000 til $50,000, med reparatørerne har givet bud på $200,000 til $300,000. I mange sager er prisen for arbejdet på samme niveau eller højere end den faktiske værdi af ejendommen viser opgørelser.

Businesses and bystanders feeling pain of George Floyd riots

Socialismen er udelukkende beregnet på “andre menneskers penge.” Som frøken Venstreorienteret gladeligt formoder formodes at man kan ødelægge hele bydele og forsikringsselskaberne vil så kaste penge i grams, redde stumperne. Men som med alt andet tager socialisterne også fejl her. Andre ‘menneskers penge’ herunder forsikringsselskaberne penge er begrænsede, og venstrefløjen smadrer disse midler ligesom den smadrer alt andet. 

https://www.americanthinker.com/blog/2020/09/rioters_stupidly_justified_their_damage_by_pointing_to_insurance.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails