søndag den 27. september 2020

Hvor dement er Joe Biden? Tidligere medarbejder fortæller

 

Hvor dement er Biden? Tidligere medarbejder fortæller

Thomas Lifson

Normalt ville jeg afvise at citere fra en anonym kilde, post, der antyder man besidder intern information om en præsidentkandidat. Men to faktorer der vejer tungt hos mig gør at jeg nu går ind for en undtagelse.

Den ene faktor er, at MSM Trump haderne ikke har nogen som helst betænkeligheder ved at stole på udelukkende anonyme kilder. The Atlantic plejede at være seriøs, og blev anset som et forbillede for dybdeborende journalistik og artikler, og dog gik man frem med beskyldninger mod Præsident Trump der er helt og aldeles ved siden: Der hævdes han skulle have udtrykt foragt for sårede og døde veteraner.

Alene det skulle sådan set være nok.

Dog er den anden faktor langt mere alvorlig og særdeles relevant ved den anonyme post jeg vil citere fra.

Biden kampagnen ‘beskytter’ helt klart deres kandidat fra at komme i situationer der ville kunne påvise hans mentale evner og helbred. Vi har diretke bevis på at kampagnen har bedraget offentligheden ved at bruge en teleprompter til Biden som han læste fra når han angiveligt svarede på spørgsmål i et ‘interview.’ Kampagnechefens talsmand undlod at svare på et direkte spørgsmål om brug af teleprompter under ‘fup interviews.

Vi ved således at det meget vigtige spørgsmål om Bidens evne til at udøve sine forpligtelser hvis han bliver valgt på bedragerisk vis ikke bliver besvaret. Det, efter min mening åbner døren for at tænke nærmere over hvad der hævdes er en insiders beretning om Bidens virkelige tilstand og helbred, nu da vi ved hans kampagne vil forsøge at bedrage os om dette spørgsmål.

Det som nu følger er en afskrift at en postering der oprindelige forekom online herJeg er vel stadig meget skeptisk, men vær så venlig at overvej om beskyldningerne passer med den opførsel vi har set. Efter min mening, passer de som hånd i handske på Biden. Hvis det er vildledning, så er det godt nok godt fundet på:

TIDLIGERE BIDEN KAMPAGNE ANSAT: Joe Biden har demensens tidlige stadier og får medicin for det.



"Dette er den store udfordring og den jeg har mindst direkte erfaring om, men det har været en åben hemmelighed i et stykke tid. 
Enhver der har et familiemedlem med Alzheimers eller demens kan fortælle dig, der er gode dage og der er dårlige dag. På de gode dag, når Joe er mest skarp sender hans kampagneleder Jen ham ud til begivenheder hvor der tages fotos eller til interviews på TV.... du ved udnyt de lyse timer, ikke sandt?

På de dårlige dag siger Jen blot til presseopbuddet, “Ingen Joe i dag,” og de samtykker alle med “ “Okay, cool!” Det meste af tiden er han blot en smule omtåget og kan blive virkelig ophidset. Men en af dem jeg arbejdede sammen med fortalte mig at tilbage i maj måned, var der en dag da han troede han førte kampagne mod Gary Hart i 1984 primærvalget. Joe kom under ‘dække’ i adskillige dage derefter.

Han har været mere skarp her på det seneste, fordi hans læge, Dr. O’Connor, ordinerede ham Namenda. Jen var åbenbart bekymret over at nogen skulle finde ud af det, fordi han insisterede på at han ordinerede det under falske navne og fik så nogle assistenter til at hente det. Jeg vil godt vædde på at der er masser af apotekere i Philly der undrer sig over der er så mange unge mennesker der bruger Namenda.

Denne demens medicin har haft ... uha ... uheldige bivirkninger.

Vi kan ikke komme udenom det.... medicinen har gjort at Joe lider af inkontinens. 

Selvom hans “gode dage” er blevet langt flere kan han knap komme gennem et møde med pressen uden at skulle rende på toilettet. Det er derfor han ikke har svaret på sprøgsmål siden han gav meddelelse om at Harris er hans vicepræsidentkandidat. De var sådan set ikke nervøse for spørgsmål, pressen elsker ham jo....de var nervøse for at han skulle pisse i bukserne mens kameraerne kørte. På det seneste har Jen holdt møder bag lukkede døre for at diskutere hvilket mærke af inkontinens bleer der ville være de bedste. Tænk, en gruppe af betalte stabsfolk har siddet og diskuteret, hvilket mærke der er mest usynligt, som ikke lækker, og ikke hørbart vil “knirke.”

Det er på det tidspunkt jeg forlod kampagnen. Jeg kan ikke være med i dette syge spil længere. Jeg har sådan set aldrig rigtig brudt mig om Joe Biden, men dog fortjener han en langt mere værdig behandling end at blive kastet ud til offentligheden når han sådan set burde være under pleje på et hjem. Hans hustru burde sætte stolen for døren, men hun er alt for opsat på at være “First Lady” til at bekymre sig om sin skrøbelige ægtemand."

Hvis du ikke lige kan komme i tanker om Bidens opførsel så læs venligst Howie Carr’s klumme i dag, der har en liste over hændelser der passer, desværre, smukt med alvor. Et par eksempler:

…straks efter begyndte han at læse - eller forsøger at læse - noget statistik. Tal er ikke Joes stærke side, for at sige det pænt.

Den dag blev han ved at gentage orden “Militæret.” Men det faktiske antal virussmittede var for staten Michigan, den stat han befandt sig i, han var meget forvirret.

Måske skrev hans taleskrivere forkortelsen “MI,” formodende som enhver ved, også Joe Biden, må man formode kan lægge to og to sammen, og ved der er  en forkortelse for netop staten Michgan. De tog altså fejl.

“U.S. COVID-infected military uh excuse me U.S. COVID-infected in America, six thousand 344,700 U.S. COVID deaths one thousand 189,506. Military COVID-infected 118,984. Military COVID deaths 6114.”

(umuligt at oversætte, ikke sandt? synopsis-kommentar.

Faktisk Hr. vicepræsident er antallet af døde i militæret præcis 7. i Michigan. Samet antal døde i Michigan er lidt ove sekstusind som du nævner.

Skudt håbløst ved siden af, men denne person er den samme som tidligere vurderede antallet af døde til at være 120 millioner, hvor det på tidspunktet var 120000.  

Han har også hævdet, at 150,000,000 amerikanere er blevet slået ihjel ved skydevåben siden 2007, men lad os gå videre med hans forslag om skattetakster.

“If you change the tax rate it went from 38 percent to 21. If you just send it back to 20 uh — 38%, um, if you — 36% to 28, that’s what we started trying to do.”

(Igen umuligt at få mening i- synopsis kommentar.

Endnu mere afslørende end hans evne til at håndtere tal (og det er altså en person der har stemt for utallige budgetter da han var i Senatet) er Joes mønster med at forsvinde ned i hans kælder i dagevis, som om han venter på at få “en af de gode dage.”

Hvis Biden virkelig får Alzheimers medicin og hans familie og kampagne således er klar over hans mentale og fysiske tilstand, så har vi her et soleklart eksempel på ‘ældremisbrug.’

Jeg gentager: Dette er ikke nødvendigvis den ‘fulde sandhed’ der kommer fra en tidligere medarbejder. Men hvorfor har Biden nægtet at tage en test om kognitive evner? Med tanke på teleprompter nummer som hans kampagne står for, så skylder de os bevis på at han mentalt er klar til embedet.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/09/startling_anonymous_post_from_a_claimed_biden_exstaffer_lays_out_the_alleged_depths_of_his_dementia.html#ixzz6XzyOmH6Q


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails