fredag den 18. marts 2022

Har Putin benyttet miljøkampen i sin krig?

 Har Putin benyttet miljøkampen i sin krig? 

Dennis Prager

I mere end 40 år har miljøbevægelsen advaret om at global opvarmning er resultatet af menneskets afbrænding af fossile energikilder, og udgør en “eksistentiel trussel” mod menneskeheden og andet biologisk liv.


Dette er en af mange grandiose løgne som Venstrefløjen benytter for at omforme, om ikke ødelægge, Vestens civilisation. Andre grandiose løgne der er benyttet for at nå målet går ud på at Amerika er gennemført racistisk, at voldelige forbrydelser er resultatet af racisme og fattigdom, mænd kan føde børn, køn og sex er ‘nonbinært’ og at tidligere præsident Trump var en russisk marionetdukke.

Nu burde det stå helt tydeligt at de “Grønne” - miljøbevægelsen - ikke global opvarmning - udgør en eksistentiel trussel for menneskeheden For første gang siden Cuba Missil Krisen i 1962 står verden med muligheden af en kernevåbenkrig. Rusland truer helt klart med at bruge kernevåben dersom Vesten  militært forsvarer Ukraine. Læg oveni at præsident Putin er uden skrupler ja så er truslen lang mere ægte end den var i 1962 da  Nikita Khrushchev var Sovjetunionens leder.

Putin mener han er Rusland (ligesom Hitler troede han var Tyskland) Khrushchev troede ikke han var Rusland.

Hvi ikke for den grønne bevægelse så ville Putin ikke have fået tro på at han kunne slippe afsted med at invadere Ukraine. Da Trump var præsident, og som følge af hans politik, blev the United States uafhængig af udenlandsk olie - for første gang. 

I løbet af få måneder efter de overtog magten har the Democratic Party, en forlænget arm for miljøbevægelsen tvunget Amerika til igen at være afhængig af udenlandsk olie, herunder russisk. For at tækkes miljøaktivisterne fremførte Biden løfte på løfte om at sætte olie- og gasproduktionen i stå. Ingen nye fracking på regerings ejet jord. Ingen boring i Alaska, og lukke ned for Keystone rørledningen fra Canada.

Putin fattede budskabet med det vuns.

Således takket være miljøbevægelsen er ikke kun Amerika, endnu engang afhængig, af udenlandsk olie, Tyskland ligeledes - afhængig af russisk. Angela Merkel, endnu en i en lang række af tåbelige tyske ledere lukkede endog Tysklands atomkraftanlæg - de grønne i Tyskland storjublede. De hyldede beslutningen - trods den kendsgerning at kerneenergi er den eneste rentable, levedygtige ikke CO2-kilde der kan opretholde et land.

Miljøbevægelsen er ikke nær så interesseret i miljøet, men vil hellere omforme samfundet. Miljøbevægelsen er lige så interesseret i at beskytte miljøet som den kommunistiske bevægelse var i at beskytte arbejderne eller den bevægelse der hævder at beskytte farvede.

 

The Democrats kom til magten i 2021. Gennemsnitsprisen på olie i 2020 var $39.68 per tønde. Mens dette skrives er det nu $138.00 per tønde. Den ekstrem høje pris på energi - et direkte resultat af miljøaktivisterne politik hos the Democratic Party og de liberale og venstreorienterede partier i Europa - er en af de to primære årsager til den stadig øgende inflationsrate. (Den anden grund er resultatet af endnu en Domocratic politik - trykningen af billioner af dollars.)

Alvorlig inflation fører til meget slemme ting. Nazisterne kom ikke til magten grundet deres antisemitisme eller på grund af Versaillestraktaten, men snarere på grund af den afsindige inflation under Weimar Republikken.

Og nu, på hvilken dag det måtte blive, vil Biden administrationen give meddelelse om en aftale med Iran der vil gøre landet i stand til at modtage milliarder af dollars for deres olie. Endnu en sejr for Biden, the Democrats og miljøaktivisterne. Denne aftale foranlediget - helt utroligt - ved russiske diplomater vil gøre det muligt for Iran at fortsætte med at støtte verdensomspændende terrorisme, genopbygge Irans økonomi og fortsætte landets indsat for at få at få kernevåben.

Men intet af dette betyder noget for Biden the Democratic Party, The New York Times eller nogen anden venstreorienteret institution - så stærk er grebet om miljøbevægelsens kult, og så indflydelsesrig er de velhavende miljøaktivister der støtter Venstrefløjen. De ville hellere se Ukraine ødelagt, potentialet for en kernevåbenkrig og nedturen i verdensøkonomien end tillade boringner eller blot en olierørledning mellem Canada og the United States.

Bekymring over miljøet er meget fint, men miljøbevægelsen er ikke.

Enviromentalister benytter miljøet til at skabe en social revolution som kommunisterne benyttede arbejderne til at skabe en social revolution.

Aktivisterne er fanatikere.

Konsekvensen er nihilisme.

Miljøaktivisterne er bevidst eller ubevidst i samarbejde med Putin for at underminere Amerika og Vesten.

https://www.frontpagemag.com/fpm/2022/03/invasion-brought-you-western-environmentalists-dennis-prager/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails