tirsdag den 29. marts 2022

Nogen på højrefløjen støtter Putin - hvorfor?

 

Hvorfor nogen støtter Putin?

J.R. Dunn

Vi er gentagne gange i den seneste tid blevet forsikret om at ingen på ‘højrefløjen’ støtter Aggressoren Vlad (Putin) og hans utilstrækkelige, dårligt planlagte og mislykkede, uden håb om succes  invasion af Ukraine. Vi har beskrevet utallige udlægninger her på AT om udfordringerne i de seneste dage. Hvis det så bare var det... men det er det ikke.

Sandt er det, at der er rigtig mange, nominelt på ‘højrefløjen der roser, tilskynder til og kommer med undskyldninger for Putin i denne erobringskrig mod Ukraine. Jeg vil ikke linke til nogen af dem. Du har uden tvivl set dem og kan måske også komme med eksempler.

Det kan se ud til der er 3 større elementer man går ud fra på Putin platformen.

Putin forsvarer Vestens civilisation:

Dette argument går ud fra at Putin er en god kristen og på effektiv vis har forsvaret Kristendommen siden hans advent som Zar for Rusland.   Javel så. Jamen han smadrer byer, skyder civile fly ned i fredstid og nerve-gasser uskyldige modstandere og det passer absolut ikke på noget der står i Evangelierne. Jeg burde så måske tage et Bibelstudium kursus 

Ideen om Putins “Kristendom” synes at komme fra hans nære relation med de øverste i Den Russisk Ortodokse Kirke. Her er problemet at efter den har fået liv igen siden 1941 for at hjælpe i krigsindsatsen dengang har Den Ortodokse Kirke fuldstændig været underlagt KGB. Disse gejstlige er så tæt på Putin - ja faktisk kolleger - medlemmer af det værste system til menneskelig undertrykkelse der nogensinde er fundet på. Det er den “Kristendom” Vlad forsvarer.

Ud over det, og medmindre alt er fuldstændig drastisk forandret så er Ukraine også en kristen nation.

 

Ukraine er anti-Trump:

Mange individer hvis viden om Ukraine er meget overfladisk er under den tro at nationen er del af Clinton og/eller Biden forbryderiske imperier, og som sådan fortjener nationen ingen støtte. Nuvel, Ukraine er korrupt på samme måde som enhver anden tidligere Sovjet republik er korrupt. Men vi skal se forskellen - det samme som vi gør i the U.S. - mellem regeringen og folket. Fordi Ukraine i store træk er blevet styret af korrupte eks-Sovjet oligarker, mange i tæt samarbejde med folk i Vesten der også ønsker at blive oligarker, er der ingen grund til at folket skal knuses under russiske tanks og artilleri. (Og så ser vi helt bort fra den kendsgerning af Ruslands korruption får den ukrainske udgave til at ligne at man med en riffel kærtegner den kassemedarbejder man er ved at plyndre)

Der er også et andet aspekt, nemlig at præsident Volodymyr Zelensky ikke er, ud fra nuværende beviser, en af disse oligarker, og faktisk kan betragtes som allieret med Donald Trump. Husk at det var en telefonsamtale mellem de to der igangsatte den første fup rigsrets indsats. Husk at Zelensky var enig med Trump og lovede at hjælpe ham med undersøgelsen af Hunter Biden (Borysma skandalen). Husk at Zelensky forsvarede Trump da det hele gik i gang. 

Hemmelige Bond-skurke dødslaboratorier:

Påstanden går ud på at Putin indledte denne lille krig som en humanitær anstrengelse for at ødelægge en række bio laboratorier af ukendt antal – QAnon siger 10, the China 
Daily siger mange flere -- der er i Ukraine, hvad er de der for? På samme vis som Putin opfordrede Kina til at de skulle ødelægge deres bio laboratorier. Det er blevet nedtonet i løbet af den sidste uge, i store træk på grund af der ikke er nogen håndfaste informationer om det -- de førende kilder er fra Rusland, Kina og QAnon -- og en mere troværdig trio kan næppe graves frem. (Værsgo Tucker).

Kan strække os så langt som at sige at laboratorier af en eller anden slags eksisterer, men hvor de er, hvad de laver og for hvem blæser i vinden. Men hvis de findes, er de uden tvivl efterladenskaber fra Den Kolde Krig. Hvis så, hvis Vlad vil ødelægge dem jamen så smadrer han installationerne konstrueret af hans tidligere chefer. 

Her har vi så, igen endnu en forudsætning: Hvis man er opsat på at ødelægge potentielle farlige biovåben laboratorier jamen så skal man naturligvis invadere landet med en hær på 1900000 mand udstyret med angrebshelikoptere og masser af tanks og regimenter. Man skulle, i en måned belejre irrelevante byer, ødelægge børnehospitaler, massakrere hjælpeløse ældre, og affyre missiler mod alle andre mål end disse fantom laboratorier. Ville du ikke gøre det samme?

Nej, det ville du næppe. Du ville, hvis du besad noget som f.eks. Spetznaz – hvilket jeg forstår Putin gør - sende dem ind i lignende helikopter raids som de SEAL angreb Obama benyttede mod Osamas skjulested. Du ville sikre disse steder, arrestere enhver i området, konfiskere alle dokumenter og elektronisk udstyr og derpå brænde det hele ned med termiske eksplosiver.

Noget sådant er ikke sket. Grunden? Putin er helt klart ikke interesseret.

Her er hvad jeg tror. Alt dette er så gennemført lusket, sludderagtigt, og forvrænget. Jeg tror at tyve år som effektiv diktator er steget Vlad til hovedet. Jeg tror at med alt sådant, herunder med tanke på Mussolini, Hitler, Stalin, Mao, og Castro, er han blevet overbevist om at den nationale scene er alt for lille for ham, han må bare bryde ude. Jeg mener han betragter sig som en ny Peter den Store og handler derefter. Jeg tror han nu har gabt over mere end han kan tygge, og det er han ved at indse.

Jeg tror det forklarer alt. Og jeg tror ikke der er er brug for andre undskyldninger, retfærdiggørelser, eller eventyr.

https://www.americanthinker.com/articles/2022/03/why_would_emanybodyem_back_putin.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails