lørdag den 31. december 2022

2022 Elendigt år for IT/sociale virkosmheder.

 

Et elendigt år for IT virksomheder /sociale medier


Anthony Gonzalez


Det er netop blevet oplyst af Human Events, at big tech i 2022 mistede ca. $7.4 billioner. 

Måske det har at gøre med den kendsgerning, at mange forlader platformene grundet disses tyranniske politikker, eller  -- i tilfældet Twitter --- er under genopbygning. Mange af disse virksomheder har rapporteret om voldsomme antal i  udmeldelser. I Twitters tilfælde gjorde Elon Musk det rigtige ved at afskedige halvdelen af de ansatte, som han overtog fra Jack Dorsey. 

Human Events fortæller også at ikke en af de 15 tech virksomheder i the United States har tjent penge i 2022. Det er da en nyhed. Som en konsekvens, grundet tabet af penge, har mange bestyrelser undskyldt for den ene fejlbeslutning efter den anden. Imidlertid er de aldrig kommet frem og undskyldt for censurere konservative meninger. 

Vedrørende Meta, Facebook’s hovedselskab fortæller Human Events “efter at have brugt milliarder af dollars på det stort set forfejlede projekt, og dermed tvunget provenuet i fald, blev CEO Mark Zuckerberg tvunget til at afskedige cirka 11000 ansatte og indrømme, “Jeg tog fejl.” 

Ydermere har Amazon mistet mere end 1 billion dollars i markedsværdi, og er dermed blevet det første selskab der nåede det tal. 

På samme måde har Microsoft mistet mere end $889 milliarder, og skilt sig af med 8000 ansatte

Apple, hvis produkter fremstilles i Kina, har ikke lidt tab på samme niveau. Men Apple har alligevel skåret ned med hundredvis af job

Heldige Twitter har kun skåret ned med cirka 3500 jobs. Selvfølgelig er modsætningen med Twitter, at det er blevet en ytringsfrihedens platform under Elon Musk’ ejerskab. Takket være Musk har Twitter nu erfaret et større publikum og mere engagement end nogensinde før. Virksomheder indenfor sociale medier skulle ikke være en propagandafront the Democrat Party.

Sådan rundt regnet er 210,000 ansatte sat fri af de femten techvirksomheder. Alle femten har været engageret i den dulgte censur af konservative. I 2021 forbød alle disse virksomheder at den siddende præsident for USA, Donald Trump fik adgang. Hvis de kan gøre det mod Trump, forestil dig dig så hvad de kan gøre ved dig. Disse ‘sogneråd’ virksomheder har demonstreret deres vilje til at “følge pengene” og dette år strømmede alle pengene så ned i et hul i jorden. 

Disse virksomheder er i knæ, og det er noget fantastisk på vegne af det amerikanske folk. 

Den næste Congress burde fjerne Section 230, der giver lovlig beskyttelse på hvad disse platforme lægger på. Vil det ske? Sandsynligvis ikke, da vore politikere har rigeligt med lobbyister knyttet til Silicon Valley. Imidlertid bør der straks tages drastiske skridt til at fjerne beskyttelserne dise virksomheder nyder fjerne.

Hver gang disse venstredrejede platforme mister penge kan man fryde sig. De censurerede en siddende præsident, gjorde det svært for konservative tanker at komme til orde, løj om 6. januar, løj om COVID-19. 

The Twitter Files har kastet lys over alt mørket som disse virksomheder har skjult for verden. 


På mange områder repræsenterer tabet af penge disse virksomheder har erfaret dette år retfærdighed for alle de katastrofer de har sat i værk. Husk altid at en elendig dag for Silicon Valley er en god dag for Amerika. 

https://www.americanthinker.com/blog/2022/12/a_bad_year_for_it_companies.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails