tirsdag den 8. august 2023

Støtter Vesten ubevidst nazisme i Ukraine?

 

Støtter Vesten ubevidst nazisme i Ukraine? 

Al Bienenfeld


Som i alle krige har krigen i Ukraine produceret mængder af propaganda. Det mest populære tema er at Volodymyr Zelensky (genetisk jødisk men uden nogen jødiske religiøse eller kulturelle bånd) står op imod den “Hitler lignende” Putin. Faktisk har  Zelensky anklaget Putin for en Hitler lignende antisemitisme, en påstand der får støtte fra amerikanske jøder og medierne. Israelerne støtter imidlertid ikke denne vurdering. De kender sandheden, der er at Ukraine har dybe rødder i nazismen, en relation Ukraine fejrer også i dag.

Under Holocaust, blev rundt regnet 800,000 ukrainske jøder myrdet, mange af deres landsmænd der anså Nazisterne som befriere fra undertrykkelsen ved Sovjet. Nazisterne ankom kun få år efter Holomodor, den politik som Josef Stalin førte overfor Ukraine og som førte til død for mellem 5 til 7 millioner ukrainere. 

Fordi mange jøder mente kommunismen ville redde dem fra kristnes og zarens udnyttelser allierede de sig med kommunisterne, hvilket førte til at ukrainerne beskyldte alle jøder for Holodomor. Ukrainerne var således meget glade for at slutte sig til nazisterne i mordene på deres jødiske naboer. 

Lige til i dag, selvom alt dette er kendt om Sovjet Rusland og Nazi Tyskland, betragter mange ukrainere stadig nazisterne som befriere. Sovjetunionen er meget vel fortid, men ukrainerne og Vestens ledere har kanaliseret deres had, som engang var rettet mod Sovjetunionen til Rusland. Som del af denne anti-russiske tankegang har Vestens ledere og deres loyale pressekorps hjulpet med til at legitimere Nazismen ved villigt at ignorere den kendsgerning, at de økonomisk støtter en Nazi hær der kæmper med russerne. 

Image: Azov Battalion. YouTube screen grab.

I årtier holdt Sovjet okkupationen af Ukraine nazismen i skak. Det sluttede i 1991, med Sovjetunionens opløsning fulgt af Ukraines uafhængighed af Rusland. Politisk havde Ukraine en stærk blanding af etniske ukrainere og russere. Der var altid spændinger, men den nuværende ustabilitet er resultatet af Vestens indblanding, især af Amerika og England. Da Victoria Nuland orkestrerede et kup i 2014 mod den lovligt valgte regering under ledelse af den etniske russer Viktor Yanukovych, førte det til at det magtfulde Nazi element der ellers havde slumret så længe i Ukraine blev vækket.

Det første bevis på Nazi genkomsten skete lige efter kuppet i 2014. For at nedkæmpe opstanden indsatte regeringen deres Nazi Azoz Milits. Militsen blev indkaldt, fordi Ukraines militær ikke ville gøre hvad Azoz var villig til. 

Robert Parry der skrev i Consortium News, maj 2014, genfortalte hvordan etniske russere der protesterede da Yanukovychs regering blev styrtet blev udpeget. Ifølge Parry, indsamlede den. 2. maj Azoz Militsen i havnebyen Odessa russerne i bygninger der blev sat i brand - 40 mennesker døde. Bagefter så journalister graffiti på murene med Swastikalignende symboler der ærer “Galician SS,” den ukrainske pendant til det tyske SS i 2. Verdenskrig. Azoz Militsen gentog denne barbariske aktion den 9. maj i Mariupol, en anden havneby. 

I 2016, omdøbte Kiev, Ukraine’s hovedstad, to gader til ære for Stepan Bandera og Roman Shukhevych. Begge mænd var blandt de utallige ukrainere der samarbejdede med nazisterne, herunder som frivillige til SS. 

Bandera og Shukhevych var medskyldige i massemord på jøder og polakker, men hædres i dag som anti-kommunistiske  helte i Ukraine. I 2019, stemte en ukrainsk domstol mod den hæder som disse nazister blev tildelt, hvorved Kievs borgmester Vitali Klitschko, på Facebook meddelte, at han ville appellere afgørelsen. (I skrivende stund synes beslutningen ikke at være ændret.)

I 2018 i Lviv, marcherede hundreder af mænd iført SS uniformer som nazi kolloboratører  i en af byen godkendt event. Mindst tre ukrainske kommuner har i de seneste år opstillet statuer for Banderes vicechef Yaroslav Stetsko. Under Holocaust, gik Stetsko åbenlyst ind for “udslettelsen af jøder.”

Den schweiziske efterretningsofficer Jacques Baud skrev:

Den 16. marts 2022 citerede en journalist på TV kanalen Ukraine 24 den nazistiske krigsforbryder Adolf Eichman og opfordrede til massakre på russisk talende børn. Den 21. marts erklærede militærlægen Gennadiy Druzenko på samme kanal at han havde beordret sine læger til at kastrere russiske krigsfanger.

Der blev fulgt op med undskyldninger for disse udtalelser. Imidlertid synes de ikke havde medført andet fra præsident Zelensky end at han frygter at denne åbenlyse tilbedelse af nazismen kunne føre til at Vesten trak deres støtte til hans krig.

Under alle omstændigheder er ukrainsk nazisme ingen hemmelighed. Vestens ledere er klar over dette. Da Fox News’s Bret Baier spurgte Zelensky om Azov Battalion, svarede Zelensky blot, “De er hvad de er.” Ifølge the Conservative Treehouse, fjernede  Fox senere denne del af interviewet.

Den samme artikel inkluderer en notifikation som Google sendte til the Conservative Treehouse, hvori man forklarer at man blokerede posteringen, hvis den indeholder “påstande om at Ukraine begår folkedrab eller bevidst angriber sine egne borgere.” Det er den ynkelige tilstand hos dagens medier. 

Når man ser på hændelser i Amerika og Europa kan vi se en stadig større tendens mod autoritarisme hos Vestens ledere. Nutidens Amerika er nærmere Sovjetmodellen end det er hos vore Founding Fathers. Dette kan forklare deres forkærlighed fra ukrainsk nazisme. Disse såkaldte ledere kan ikke se noget forkert i overgreb dersom det skaber de ønskede resultater. Vestens ledere kan ignorere de mange døde og ødelæggelser fordi det er “derovre.” Tabstallene kan variere voldsomt, men det ser ud til de allerede er titusinder, og det omfatter ikke den menneskelige elendighed og lidelse i smadrede samfund og fordrevne tilværelser. 

Enhver amerikaner der har tillid til the U.S. Constitution burde både være frygtsom og skræmt over vor nuværende regering.

https://www.americanthinker.com/articles/2023/07/western_leaders_have_effectively_embraced_ukrainian_nazism.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails