fredag den 7. juni 2024

Hvor er alle de transseksuelle blevet af?

 

Hvor er alle de transseksuelle blevet af?

M. Walter

Var det et memo? Smuttede det for mig? Hvornår blev “sexsuel” fjernet fra “trans” og erstattet af “køn”?

Helt seriøst. Hvornår var det sidste gang du hørte “transseksuel” i stedet for “transkønnet”? Jeg kan ikke huske det. Det forekommer at være,  m e g e t  lang tid siden. Ikke siden Klinger fra M*A*S*H, ikke siden Ru Paul, men helt sikkert før  foretrukne ‘navneord’ blev sagen. 

Da jeg gik på college i 1980’erne var der crossdressers, og der var transseksuelle, og det var et spørgsmål om kulturel analfabetisme at forstå hvem der var hvem; som jeg husker det var den vigtigste forskel den at den ene elskede silke og og den anden skar sit ‘udstyr’ af. Matt Riggott, CC BY-SA 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0>, via Wikimedia Commonsunaltered

Barskt, men det var i bund og grund sådan vi alle forstod det. Og ingen af os ville drømme om at være barsk over for nogen i hvilken som helst lejr de nu mente at befinde sig hos.

Ganske enkelt, vi ville være venlige over for deres latterlige fremtoninger og komme videre, fordi sådan var vi opdraget. Hvis vi skulle dømme dem, så ville vi gøre det i tavshed. Så jo, “Jeg dømmer dig i stilhed” var engang noget udmærket, især sammenlignet med de uopdragne vilde man se se for tiden udslynge spyt og skrige på campus områder - min ydmyge mening.

Men det er lige præcis sådan progressive gør. Det er, hvorfor vi er gået fra - global afkøling til global opvarming, til klima disruption til klimaforandring. De ændrer navnet på tingene.

Da ACORN, aktivistgruppen blev for toksisk, holdt de ikke op med deres operationer de ændrede blot deres navn. Er det så det der er sket her? Har venstrefløjen ændret navn for at tilpasse sig deres agenda, formål? De har lagt “seksuel” væk, og erstattet det med “køn” lige så sikkert som de har opsplittet og adskilt de to udtryk: “sex’ er anderledes end “køn” får vi at vide. Sådan forklarer de det. Biologi afgøre “sex.” “Køn” er noget vi “identificerer” os med. OK så. Alright så! 

Nuvel jeg identificerer mig som en person der ved der er kun to køn, og kan objektivt identificere, pege på begge, og mine ‘navneord’ er “Jeg vil ikke støtte dette sludder” (Da ord ikke længere har nogen mening kan “navneord” være enhver tråd af ord.)

Jeg vil være venlig, som jeg var det da jeg gik på college. Men hvis du ønsker mere ud af mig, i den forstand at jeg skal forklare og forklare, vil det ikke lykkes dig, fordi jeg vil ikke opmuntre til og vedkende mig mental elendighed.

Image: Matt Riggott, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons, unaltered.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/03/where_have_all_the_transsexuals_gone.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails