mandag den 10. juni 2024

Moder Natur og 'klimatisterne'

 

Moder Natur og ‘klimatisterne’ 

Andrea Widburg


Jeg var på Barbados tidligere på året. Under turen pralede guiden med at Barbados, med sin regering, udelukkende bestående af kvinder, havde bestemt at hele øen skal forsyne sig med solenergi i 2035 eller deromkring. Jeg kommenterede for min rejsefælle, at det forekom som en idiotisk ide i en nation der befinder sig i en orkanzone. Nuvel, min forudsigelse om voldsomme storme og solpaneler har vist sig sand, dog ikke på Barbados, men i Indien.

The Lokmat Times fortæller historien:

Tirsdag smadrede en sommerstorm et flydende solpanelanlæg ved Madhya Pradesh’s Omkareshwar dæmningen. Det flydende solpanel, befandt sig bag dæmningen og er det største af sin slags i verden 

Projektet nær landsbyen Kelwa Khurd, har som mål at genere 100MW elektricitet, med yderligere muligheder for 88MW ved Indawadi og 90 MW ved Ekhand landsbyen. Imidlertid ramte tirsdag en sommerstorm med en hastighed på 80 kilometer i timen projektet og flåede solpanelerne rundt i hele området.

Videoer af ødelæggelsen er imponerende. 

Grøn energi er ikke grøn. Det er en hobby for nogle få rige mennesker.

Solpaneler er ‘beskidte’ at fremstille og nærmest umulige af genbruge. Skove og landbrugsområder ligger øde hen for at være hjem for disse kæmpeanlæg. Fugle bliver grillet på dem.

Moderne vindmøller er ikke kun skrækkeligt grimme sammenlignet med de  charmerende historiske vindmøller (f.eks. i Holland), men de er også ‘beskidte’ at fremstille og nærmest umulige at genbruge. Som med solpaneler bliver skove og landbrugsområder decimeret for at skabe plads. Fulge og flagermus bliver skåret i småstykker. 

Vandenergi er ren og effektiv, hvis du ikke har noget imod dæmninger der ødelægger dale og samfundene i dem. Når der er tørke holde vandenergianlæg op med at fungere. 

Elektriske biler har ingen udstødningsgasser, men deres batterier er ‘beskidte’ at fremstille og umulige at genbruge. Læg dertil at disse biler stadig har brug for energi til opladning, og denne energi kommer fra elektricitetsværker der er afhængige af fossile energikilder. Det er også betydelige mængder gummi der stammer fra dækkene. Røgen når de brændes er forurenende også det kan lægges til byrden ved de tunge, beskidte ikke genbrugelige batterier.

Sammen med alle deres ulemper er alle disse ‘rene’ energikilder begrænsede. Selv efter de mest optimistiske forudsigelser, vil de aldrig kunne forsyne os med den mængde energi verden har brug for i dag, og slet ikke det voksende forbrug verden vil kræve i fremtiden. 

Som den rene luft i Amerika påviser, især sammenlignet med den beskidte luft i Indien og Kina, har velstående nationer teknologien og reserverne til at benytte fossile energikilder på ren vis. Og hvis mennesker virkelig ønsker ren energi, så er atomkraft vejen dertil. 

Men ubegrænset ren energi er ikke hvad ‘klimatisterne’ ønsker. Deres ægte vision er præ-moderne, præ-kapitalistisk grønne pastorale landskaber hvor de få udvalgte kan forlyste, danse rundt på blomsterenge, fuldstændig uberørt af de allestedsnærværende præ-moderne udgaver af hungersnød, sygdom, mørke, smerte, krig og altid - for tidlig død. 

På samme tid, selvom ‘klimatisterne’ fortsætter deres anti humane vision vil fattige nationer som Indien forsøge sig med tåbelige og urentable ideer som flydende solpaneler der bliver til ubrugeligt plasticaffald spredt over landskabet og havet. 

https://www.americanthinker.com/blog/2024/05/once_again_mother_nature_thumbs_her_nose_at_the_climate_changistas.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails