fredag den 19. juli 2024

Argentinas Milei og opgøret med socialisterne

 

Argentinas Javier Milei om venstrefløjens fiaskoer og konservatismen uundgåelige sejr

Andrea Widburg

I Europa, hvor venstreorienterede aldrig har ment det skulle være nødvendigt at manipulere valg, stemte almindelige mennesker i hobetal for konservative værdier. ved EP valget. I Argentina og El Salvador, to andre steder hvor valgfusk ikke synes nødvendig, vandt, Javier Milei og Nayib Bukele. Skønt Europa, undtagen Italien endnu ikke har haft chancen for at sætte den nye konservatisme i aktion, viser Milei og Bukele at lov og orden politik, og konservativ økonomi gør en kæmpeforskel. I en stærk video forklarer Milei præcis hvad forskellen er. 

Jeg kan ikke helt regne ud, hvornår Miilei sagde hvad, skønt videoen er en som David Rubin offentliggjorde forleden. Jeg har transskriberet Mileis ord, hvis du nu ikke ønsker at se den eller har problemer med underteksterne:

https://www.youtube.com/watch?v=kjWgnkF2ANw

Milei: Man kan ikke give sølle venstreorienterede en tomme plads.

Interviewer: Kan du definere “sølle venstreorienterede.”?

Milei: Alle kollektivister. Alle slags kollektivister.

Interviewer: Men hvorfor så kalde dem “sølle?”

Milei: Fordi de er “sølle.”

Interviewer: Hvis du tænker anderledes end dem....

Milei: De vil slå dig ihjel! Det er pointen. Man kan ikke give venstreorienterede en tomme plads. Hvis du gør det, vil de bruge den til at ødelægge dig. Man kan ikke forhandle med venstreorienterede. Man kan ikke forhandle med snavs for det vil gøre dig snavset og gøre en ende på dig. 

Hvis de - de venstreorienterede - har en fyr der slår sin hustru, hvis det er en af dem, iklæder han sig et grønt tørklæde (hvilket betyder han er pro-abort) og råber op om neoliberalisme hele tiden, de skjuler det.  

Hvis der pludselig er en journalist der lemlæster en anden journalist skjuler de det.

Når det er en af deres egne skjuler de det. De dækker over alle disse afskyeligheder. 

Nuvel, hvis du befinder dig på den anden side, vil de ødelægge dig. De vil slå dig ihjel. De vil kaste alt mod dig. De er ligeglade med om de ødelægger hele dit liv. 

Hvorfor? Kun fordi du ikke tænker som dem.

Og ved du hvad der er det gode del ved alt dette? Da det er menneskeligt af fejle, da alle kan blive misforstået, tvinger de os til at blive ‘bedre.’ Og da vi bliver bedre end dem, knuser vi dem i kulturkampen, vi er ikke kun dem økonomisk overlegne, vi er æstetisk overlegne, vi er bedre end de er i alt - og det provokerer dem. 

Og da de ikke kan slå os med argumenter, benytter de bare statens undertrykkende apparat, med mængder af skatteyderpenge, for at ødelægge os. Og alligevel taber de. De må fjerne sortlisten. Forstår du? De taber!

De er desperate. Møg Venstreorienterede taber kulturkampen. For første gang nogensinde er de oppe i et hjørne, de der sølle venstreorienterede!

Helt sikker er Milei ikke særlig elegant i sin udtryksmåde, men - Hallo - han har skaffet resultater. Det viser sig at når man indskrænker en venstreregering får man ikke kun mere individuel frihed, men man får også langt bedre økonomiske udbytter:

Jeg indledte med at sige at i lande med frie valg (dvs. valg med papir stemmesedler, øjeblikkelig stemmeoptælling mv.) vinder borgerlige. Mennesker i de lande er trætte af regeringernes mikrohåndtering, uhæmmet indvandring fra tredje verdens lande (især muslimske) og mildt syn på kriminalitet, derfor smider de bumserne ud de der pålagde dem de venstresnoede rædsler. 

Udkantsnationerne er Brasilien og Amerika, ingen af dem har haft ærlige valg. I Amerika blev der manipuleret med valget i 2020 (og jo, brevstemmer, drop boxes og uigennemskuelige vælgerlister er alt sammen manipulation) og de venstreorienterede vandt. I Brasilien blev konservative fængslet og venstre vandt. I dag, i Amerika kopierer Democrats Brasilien for forsøger at fængsle den konservative kandidat. Om de vinder er lige for tiden uklart. 

Vi amerikanerne befinder os på knivens æg. Vi kan gå i samme retning som Milei og få utrolig økonomisk succes. Vi kan gå i Bukeles retning og blive befriet for herskende kriminalitet. Eller vi kan gå hen mod afgrunden som de lande placerede sig i og som Europa også nærmer sig. Hvis vi gør det, vil vi se den amerikanske drøm kollapse i generationer, eller måske for evigt. 

Vær ikke medvirkende til faldet. De eneste valg er Biden og afslutningen på Amerika som vi kender det eller Trump og håbet om en amerikansk renæssance. Der er ingen tredje valgmulighed, uanset om du ville ønske der var. Stem som om dit liv og dine børns liv afhænger af det, og sikre dig at også dine venner stemmer. Og så, når Trump vinder, ønsker jeg han følger og er opmærksom på Milei og Bukele. 

Image: Javier Milei (cropped). YouTube screen grab.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/06/argentine_s_javier_milei_on_leftism_s_failures_and_conservativism_s_inevitable_victory.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails