onsdag den 10. juli 2024

Beviset på Oswald ikke var den eneste skytte ved mordet på JFK

 

Oswald var ikke eneste skytte ved mordet på JFK 

Jerome R. Corsi


Vi ved nu at de tre eksisterende obduktions røntgenrapporter om JFKs kranium i the National Archives er manipulerede, ændret for at skjule over bevis på to skud mod forsiden af hovedet. 

Beviset for dette er godt præsenteret i en ny bog, The Assassination of President John F. Kennedy: The Final Analysis, som jeg  for nylig har fået udgivet sammen med  Dr. David W. Mantik, M.D., Ph.D. Dr. Mantik har en Ph.D. i fysik og har været praktiserende læge i over 50 år, også som strålings onkolog. Dr. Mantik har set grundigere på røntgenbilleder af JFKs kranium end nogen anden. Ved at bruge en densitometer (Et densitometer er en enhed, der måler mørkegraden af ​​et fotografisk eller semitransparent materiale eller af en reflekterende overflade).målte han lyset der kommer gennem røntgenbillederne milimeter for millimeter (med en målingskalibrering påen tiendel af en milimeter.)

Dr. Mantik er indiskutabelt kommet frem med at en hvid lap er blevet placeret for at dække over den bageste isselap og nakkebnet på JFKs højre side som det kan ses på det højre tværgående C-billede (figur 1). Dette essay stiller spørgsmålet: Hvorfor var snyderiet med den hvide plet nødvendig?

Figure 1. JFK Lateral X-ray Film: The White Patch at rear, Dark Space at front (circled in white).

Dr. Mantik forklarede hvordan hans optiske grundige målinger videnskabeligt beviste at pletten var snyd::

Den hvide plet og det sorte område (figur 1) var meget anderledes end mine patienter X-rays. Derfor var jeg ivrig efter at måle de Optical Densities (ODs) af disse felter ved the Archives. Hvad jeg fandt var ganske forbløffende. Den Hvide Plet lader en helt usandsynlig større procentdel af lys slippe igennem end fra det mørke område.

Han fortsatte:

Ved the Archives, sammenlignede, målte jeg mange ODs af disse to specifikke områder både tværgående X-rays (højre tværgående og venstre tværgående X-rays): den hvide plet undertiden kaldt område “P” (for posterior) og det mørke område undertiden kaldt område “F” (for frontal). Som vist på Tabel 1, antyder disse ODs at P lod ca 1000 gange mere lys slippe ind end F. Denne forskel på over 1000 er ganske bemærkelsesværdig særlig sammenlignet med de typiske andele fundet hos andre patienter. Mine ODs for patienter viste kun små forskelle i optiske densiteter mellem front og bag. I bedste fald var forreste del af kranium en smule hvidere og overførte op til to gange så¨meget lys som frontal delen.

Hvis bedrageren placerede den hvide plet på JFKs tværgående obduktions X-rays, hvad forsøgte bedrageren at skjule? 

Det lægelige personale der behandlede JFK’s sår i Trauma Room One straks efter drabet observerede et stor udgangshul i den højre nakke region af JFK’s hoved. I sit vidneudsagn til Warren Commission, gav Dr. Robert McClelland “den mest detaljerede beskrivelse af sårene i Kennedys hoved.” McClelland skildrede scenen: 

Da jeg så hovedets position på bordet som jeg allerede har beskrevet for at hjælpe med til med at klarlægge luftvejsrørene var jeg i den situation at jeg meget nært kunne undersøge sårene i hovedet, og jeg bemærkede at den højre del af kraniets nakke var blevet voldsomt skudt i stumper og stykker. Den var smadret, åbenbart af styrken i skuddet således at issebenet var gennembrudt op gennem hovedbunden og forekom at være splintret næsten som med den højre halvdel af nakken, og også noget af nakkeknoglen der var knust i sin tværgående halvdel, og dette sprængte knoglerne åben som jeg nævnte på en sådan måde at man faktisk kunne se lige ned i kraniet hulrum og se at muligvis mindst en tredjedel eller der omkring, af hjernemassen væv fra hjernen i nakken, og noget af lillehjernen var blevet blæst ud. Der var en masse blod, hvilket var forårsaget hovedsageligt ved de store venekanaler i kraniet, der var blæst åbne. 

Secret Service agent Clint Hill forklarede hvordan han blev ramt af JFKs hjernemasse ved det tredje skud, der skabte det højre udgangshul i nakken og som ramte JFKs hoved forfra netop som Hill nåede JFK limousinen under skyderiet. 

Hill giver en lignende beskrivelsen i sin bog fra 2012, Mrs. Kennedy and Me. Han beskriver at han løb mod limousine:

Jeg er der næsten. Mrs. Kennedy læner sig frem mod præsidenten. Jeg er der næsten. Jeg var der næsten. Og så hørte jeg det tredje skud. Det tredje skud. Slaget var som lyden af noget hårdt der rammer noget hult - som lyden af en melon der knaldes ned i cement. I samme sekund eksploderede hjernemasse og knoglefragmenter fra bagdelen af præsidentens hoved. Præsidentens blod, dele af hans kranium, dele af hans hjerne blev spredt ud over mig - på mit ansigt, mit tøj i mit hår. 

Dr. Mantik’s optiske densitets bevis på bedraget med den hvide plet forsegler konklusionen om at U.S. regeringen fra de første øjeblikke efter drabet vidste af Lee Harvey Oswald ikke var den eneste snigskytte. Secret Service Agent Clint Hill og det lægelige personale på Parkland vidste det bageste nakkeskudsår var et resultat af et skud der gik frontalt ind. 

Den åbenbare konklusion er at ‘bedrageren’ placerede den hvide plet for at skjule bevis på frontalskuddet der ramt JFK i højre tinding. Når man tager i betragtning af U.S. regeringen havde fuld kontrol over JFKs lig, og obduktion beviset giver prima facia bevis på at the Warren Commission opgave var at sløre, maskere en handling ved deep state, en som CIA ønsker selv i dag skal være skjult - 61 år efter. 

Dr. Corsi’s most recent book is his second book on the JFK assassination: David Mantik, M.D., Ph.D. and Jerome R. Corsi, Ph.D. The Assassination of President John F. Kennedy: The Final Analysis: Forensic Analysis of the JFK Autopsy X-Rays Proves Two Headshots from the Front and One from the Rear. Since 2004, Jerome R. Corsi has published over 30 books on economics, history, and politics, including two #1 New York Times bestsellers. In 1972, he received his Ph.D. from the Department of Government at Harvard University. His book, Volume I, in his Great Awakening Trilogy, The Truth About Energy, Global Warming, and Climate Change: Exposing Climate Lies in an Age of Disinformation, received highly positive reviews from prominent climate scientists and professional meteorologists. Volume II, The Truth About Neo-Marxism, Cultural Maoism, and Anarchy: Exposing Woke Insanity in an Age of Disinformation, was published in August 2023. Dr. Corsi has resumed podcasting on his new website TheTruthCentral.com.

Image: YouTube screen grab (cropped).

https://www.americanthinker.com/articles/2024/06/the_jfk_autopsy_skull_x_rays_prove_the_government_knew_oswald_wasn_t_a_lone_gunman.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails