søndag den 28. juli 2024

 Kamalas anti-israel rådgivere og 7. oktober

Daniel Greenfield

“Forestillingen om, at terrorister angriber, fordi de hader frihed, er imidlertid misforstået,” skrev Philip Gordon i “Winning the Right War’. “Selv de mest muslimske af muslimer der støtter terrorisme og stoler på Osama bin Laden går ind for valgt regering,” og “personlig frihed.” 

Gordon, der blev Obama’s kommende Mellemøst koordinator forklarede i sin bog, at muslimske terrorister ikke var født “som onde” eller “hader vore friheder” men snarere “skammer sig” over tilstanden i “en engang stor islamisk civilisation” der er blevet overgået af andre kulturer herunder “den lokale opkomling Israel.” 

Amerika “skaber konditioner” der “genererer” islamisk terrorisme ved at tilbageholde Al Queda terrorister, ikke straffe amerikanske soldater og “retfærdiggøre enhver israelsk militær handling.” Gordon opfordrede Det Hvide Hus til at forsikre Iran om at vi “har ingen intentioner om brug af militær magt mod Iran eller gøde jordbunden for interne afvigere” fordi “Irans bekymringer om sådanne udfordringer er legitime.”

Udgivet i 2007 ved en omtale i the New York Times, var Gordon’s bog opskriften på den politik som Obama administrationen skulle adoptere, herunder lægge skylden på Amerika og Israel være forsonlig over for Iran og islamister og få muslimer til at være mere tilfredse med sig selv. Dette er byggestenene i den politik der førte os til 7. oktober og en iransk krig i regionen..

I dag er Gordon Kamala’s National Security Advisor, og mulig fremtidig Udenrigsminister.

Gordon’s fjendskab mod Israel og hans sympati for islamiske terrorister har været kendt længre. Selv før han kom til Biden administrationen havde han været medskribent på en artikel med Iran Lobby medlem Robert Malley, under FBI efterforskning for at misbruge klassificerede dokumenter, med opfordring til Biden om at lade Trumps mulige anerkendelse af Israels territorium trække tilbage, og at skære ned på politisk og økonomisk støtte til Israel for at lade det være en straf for Israels diplomatiske succeser under  the Trump administration.

For nylig opfordrede Gordon Israel til at standse med at søge at få sejr mod Hamas og acceptere en gidselaftale der ville tillade den islamiske terrorgruppe at blive i Gaza og at tusinder af terrorister kunne frigives. 

I sin bog havde Gordon hævdet at “skønt Hamas nægter at anerkende Israel i dag, er det ikke svært at forestille sig en ændring i den indstilling.” Og i 2014 argumenterede han for at en anerkendelses aftale mellem PLO og Hamas “ikke nødvendigvis er dårligt.”  

I 2016, dukkede Gordon op på vegne af Clinton kampagnen ved en konference afholdt af National Iranian American Council (NIAC) der i brede kredse anses som Iran Lobbyen, og lovede at Hillary Clinton ville nedlægge veto mod sanktioner rettet mod Iran. Han blev beskrevet som forsikrende Iran Lobbyen om “potentialet for samarbejde med Iran”. The New York Times placerede ham endog på en liste som en “tour guide” på avisens ture til Iran.

Og Gordon er ikke den eneste terror’fortaler’ på Kamalas hold.

Ilan Goldenberg, et vigtigt medlem af Kerry holdet der spillede en vital rolle i Obamas administrationens kampagner mod Israel og for Iran, tjener som Kamalas Mellemøst rådgiver, og ville have en fremtrædende rolle i enhver administration. 

Goldenberg beklagede sig over at Trump administrationen stillede sig på Israels side under Hamas grænseoptøjerne der var en forløber for 7. oktober massakren, og gjorde indsigelser mod at ambassaden var flyttet til Jerusalem uden at der havde været lignende indrømmelser til terroristerne og skrev sammen en artikel med Hady Amr, der handler som Bidens mand for terroristerne og havde truet Israel med vold, efter drabet på en Hamas leder, og gik ind for en aftale med Hamas. 

Avisen foreslog at “the United States, UNSCO, og Egypten skulle arbejde sammen stille og roligt for at få Israel, PA, Hamas med i “en langvarig våbenhvile” mellem Israel og Hamas med Israel der accepterer at “Hamas kunne beholde nogle af sine militære kapaciteter.”  

Ved et møde ytrede Goldenberg, “der plejede at være 25,000, 100,000 Gazanere der arbejdede i Israel. Det skal ske igen. Israelerne kender de. De kan begynde med nogle få tusind arbejdstilladelser. Og der er en masse støtte til det i alle de israelske samfund nær Gaza.”

Det blev politik. Gazanere oversvømmede Israel udforskede de “israelske samfund rundt om Gaza” og den 7. oktober indtraf kom de tilbage med kort over områderne således at de vidste hvor sikkerhedsholdene befandt sig, hvilke huse der havde hunde og hvor man kunne finde børn. 

Gordon og Goldenberg, der står til at have store roller i en Kamala Harris administration har givet udtryk for beklagelser over reaktionerne deres tidligere politik og stillinger. Selvom Mellemøsten er i brand grundet iransk terrorisme er det eneste de har gjort at føje mere brænde på bålet. 

I en artikel de skrev sammen med overskriften, “Slap af Israel - hvis din allierede arbejder med din fjende, det gør dem ikke til venner,” forestillede Goldenberg sig at “i kølvandet på en succesfuld kernevåben aftale kunne relationerne med Iran gå fra fjendskab til konkonkurrence.” Hans stillingtagen til Israel var noget anderledes end artikler som “Hvorfor Israels bosættelser skal standses” og “How Israel Brought U.N. Resolution on Itself With Irrational Settlement Push”.

Under en Udenrigsminister Phil Gordon ville the Abraham Accords og normaliseringen med lande som Saudi Arabien, som en af hans artikler beskrev som en “Arabisk fantasi" blive fejet til side og erstattet af Obamas non-stop kampagne med pris på Israel for at skabe en terrorist stat. 

“Hvordan vil det have fred hvis det ikke er villig til at tegne grænsen om afslutte okkupationen og tillade palæstinensisk suverænitet, sikkerhed og værdighed?” Philip Gordon havde på en konference i Israel lige efter terror terrorraketerne begyndte at falde advaret om. “Israel kan ikke fastholde den militære kontrol over et andet folk for evigt. At gøre det er ikke alene forkert, men opskriften på sårede følelser og tilbagevendende ustabilitet.” 

Efter Hamas’ bortførelse og mord på tre israelske teenagere sammenlignede Gordon Israel og terroristerne og hævdede begge parter led af “racisme”, og bad “begge parter udvise fornuft og ro” og advarede om at “opfordringer til gengæld og hævn ikke har nogen plads uanset side.” Endelig formodede han, helt forkert, at “ingen part” var “klar til at tage de vanskelige beslutninger, der kræves for at opnå en aftale.”

Ilan Goldenberg havde på lignende vis argumenteret for at, “halvdelen af basisårsagerne er israelske handlinger i talen om - især blot at have fokus på Gaza på blokaden. Den anden halvdel er Hamas valg af at bruge vold og bevæbne sig som modsvar.” 

Den falske paradigme har været oplagt og tydeligt til stede i Kamals angreb mod Israel efter 7. oktober. 

Kamalas uophørlige kritik af Israels selvforsvar er en forløber for det som vil komme. Bag hendes eskalerende retorik er en gruppe anti-Israel personer fra Obama administrationen. Goldenberg var en af de radikale som anvendtes i Warren kampagnen og derpå blev ført ind i Biden administrationen. Philip Gordon, der længe har været en anti-Israel person i Udenrigsministeriet og hvis fingeraftryk kan ses over den politik der gav Iran magt og satte regionen i brand.

Hvordan ville Kamalas udenrigspolitik udfolde sig? Tilstedeværelsen af Gordon og Goldenberg som hendes nære rådgivere om regionen viser at det vil blive Obama administrationen på steroider.

https://www.frontpagemag.com/kamalas-anti-israel-advisers-helped-bring-on-oct-7/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails