torsdag den 1. august 2024

Kamala Harris’ skræmmende kriminalitetsforebyggelse

 


Kamala Harris’ skræmmende kriminalitetsforebyggelse

Daniel Greenfield

 2008, blev Bologna familien myrdet af en illegal indvandrer og MS-13 bande medlem. 

San Francisco DA (anklager)  Kamala Harris nægtede at bede om dødsstraf trods anmodninger fra enken fordi, det med hendes ord er “en kompliceret analyse der omfatter mange problemer.” Men det ægte problem var at Kamala Harris beskyttede kriminelle frem for ofrene.

Fire år tidligere havde anklager Kamala Harris nægtet at pålægge dødstraf til en voldelig slyngel der nedskød betjent Isaac Espinoza med en AK-47. Hans enke beskyldte Kamala for slet ikke at tale med hende før hun nægtede retfærdighed for hendes myrdede mand “jeg følte hun tog noget bort fra os. Hun havde blot ikke retfærdighed fra os. Kun for Isaac. Hun tænkte kun på sig selv.” 

“Hun ringede aldrig” sagde hendes svigerinde. “Der var ikke hensyntagen til Renata, min niece, mine forældre, mig politibetjentene. Det virkelig som om hun var ligeglad.”

 

David Hill, betjent Espinoza’s morder takkede imidlertid Kamala. “Det krævede stort mod,” fortalte han CNN- “Jeg er for evigt taknemmelig.” 

Fordi der var andre mennesker Kamala bekymrede sig om. Kriminelle. 

Et år før Bologna mordene var Alexander Izaguirre med i ‘Back on Track’: et Kamala program for at få kriminelle dømt for alvorlige forbrydelser på ret køl ved at lade dem overvære nogle klasser.  Izaguirre, som allerede havde generet en anden kvinde blev valgt til programmet af Kamala. Selv mens han var med i programmet mishandlede den illegale indvandrer endnu en kvinde og kørte hende derpå ned med en bil med kraniebrud til følge.

Men Kamalas mest vedholdende eftermæle var at skrive vildledende om pro-kriminalitets stemmeafgivelses initiativer, herunder Proposition 47, som legaliserede butikstyveri og igangsatte en bølge af kriminalitet. 

Kamala’s historie som pro-kriminalitets anklager forklarer, hvorfor hun brugte fire år på at rejse penge for en pro-kriminalitetsgruppe hvis aktioner førte til mordene på Demitri Ellis-Strong, en sort mand og Luis Ortiz: en latino.

Under Black Lives Matters optøjerne gik Kamala ind for at skære ned på politiet ved at mene at “ved at skære ned på politiet, udfordringen bag er at vi har brug for at genopfinde hvordan vi skaber sikkerhed,” og hun hævdede at det “faktisk er forkert og tilbagestående at mene at jo mere politi des mere sikkerhed.” 

Men Kamala Harris gik endnu videre end det med hjælp til de der var med i optøjer og kriminelle.

Mens BLM optøjerne rasede  postede Kamala Harris et link til the Minnesota Freedom Fund og opfordrede støtter til at donere kautionsmidler for at få urostifterne tilbage på gaderne. Da optøjerne fandt sted blev over 1500 forretninger skadet i hele staten. Nogle åbnede ikke igen. Men skaden forårsaget af Kamalas pro-kriminalitets tweet skulle vise sig mere dødbringende end det. 

Mens Minnesota Freedom Fund kautionerede for race optøjerne som Kamala havde støttet var det primære formål med pro-kriminalitetsgruppen, som med andre kautionsfonde, at kautionere for alle de kriminelle.

Og selv efter valget fastholdtes Kamala fundraising page og social media indsats for pro-kriminalitetsgruppen, og hjalp MFF med at skaffe de penge der var brug til at befri voldtægtsforbrydere og mordere. 

Næste år kautionerede MFF for George Howard efter han var blevet anholdt for vold i hjemmet. Howard kom ud og dræbte så en lationamnd der kørte på I–94. Så kautionerede fonden for Shawn Tillman der havde tre domme for alvorlige forbrydelser herunder besiddelse af et våben og uanstændig optræden foran en mindreårig. Kautionsfonden, fremmet af Kamala kautionerede for Tillman efter han havde blottet sig for en kvinde ved et trafiklys i St. Paul. Tillman vendte tilbage til trafiklyset og dræbte en mand. 

Nogle afviste de to drab knyttet til Kamalas kautionsfond som en utilsigtet konsekvens af hendes indsatser for at kautionere støtter af optøjerne under et valgår, men det er et kendetegn ved hendes pro-kriminalitets holdninger. Kamala stillede op som præsident i 2020 på en pro-kriminalitets platform med at løslade kriminelle blandt så meget andet, fjerne kaution, en politik der førte til større kriminalitetsbølger i Los Angeles, San Francisco, New York og andre plagede urbane områder ført an af pro-kriminalitet ‘Soros’ DAs.

En plan lagt frem af hendes kampagne lovede at “transformere retssystemet ved forbrydelser” og “se anderledes på offentlig sikkerhed” ved at gørte en ende på “massefængsling” befri potentielt hundredtusind kriminelle, legalisere stoffer, gøre en ende på minimumsstraffe, der ville gavne lovbrydende gengangere og lade voldelige kriminelle slippe med milde straffe, og fremme “alternativer” til fængsel, der så kunne lade de kriminelle komme tilbage på gaden med det samme. 

Kamala’s pro-kriminalitets forslag omfattede at kaution skulle sløjfes hvilket vil skabe en svingdør for kriminelle og en endeløs kriminalitetsbølge. I New York der sløjfede kaution blev en lommetyv arresteret 70 gange, en butikstyv arrestret 100 gange, og 1 ud af 4 løsladte indbrudstyve blev arresteret igen i løbet af 60 dage. Voldelige kriminelle har også haft gavn at den pro-kriminalitetspolitik som Kamala går ind for. En bølle sparkede en 39 årig kvinde i maven, blev løsladt uden kaution, arresteret igen for at sælge selling crack, derpå arresteret for at true offentligt ansatte med en kniv, og arresteret igen for ildspåsættelse. En seksualforbryder der befamlede kvinder blev arresteret over 70 gange.

Dette er det som Kamala Harris, der altså tillader sig at være ‘anklager,’ foreslog for hele landet. 

Frem for at bekæmpe kriminalitet fordømte den tidligere ‘anklager’ retssystemet for at være “ude af balance, uretfærdigt" samtidig med hun hævder det er “uforholdsmæssigt skader de farvedes samfund.” 

Kamala var gunstig indstillet over for de mest ondsindede drabsmænd, og gik ind for - ingen dødsstraf - og ingen livtidsfængsel for moredere under 18 år. Hendes plan tillod at der ikke var nogen måde at afslutte “massetilbageholdelse” uden at give et fripas “til individer dømt for voldelige hændelser.” Kamala argumenterede for at “at indføre meget lange straffe” for voldelige forbrydelser” ikke fungerer og foreslog en kommission der skulle finde “alternativer” for at lukke dem inde sikkert. 

Sådanne pro-kriminalitets alternativer var allerede afprøvet i Californien, New York og andre steder med rædselsvækkende resultater for ofrene. Og Kamala Harris mente virkelig de skulle implementeres. 

I the Senate, havde Kamala foreslået the Pretrial Integrity and Safety Act, sammen med den liberale senator Rand Paul, for at tilskynde staterne til at få afskaffet kaution. Loven hævdede falskeligt at “kautionssystemet har vist sig at være en ineffektiv metode til at beskytte den offentlige sikkerhed. Hun var også sponsor for the ‘Justice Safety Valve Act’ med Paul for at slippe af med tvungen fastlagt minimumstraf.

Kamala’s pro-kriminalitets synspunkter har været konsistente. For 20 år siden beskyttede hun politibetjent Isaac Espinoza’s drabsmand samtidig ed hun gav familien en kold skulder. Hendes ønske om at skære ned på politiet, løslade kriminelle og legalisere visse forbrydelser har forandret Californien. Hvad vil det gøre ved Amerika?

https://www.frontpagemag.com/kamalas-crime-wave/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails