mandag den 26. august 2024

Dommedag for Democrats: Hvordan RFK Jr. kunne få Trump valgt

 Dommedag for Democrats: Hvordan RFK Jr. kunne få Trump valgt


Artiklen er fra marts 2024. Dog aktuel. Hvis Kennedy er uafhængig kandidat kunne han splitte de liberale stemmer


Paul Kengor


De er “forelsket i død.”


Således sagde Bobby Kennedy før det tragiske drab på ham i juni 1968: “Det min far sagde om forretningsmænd kan anvendes på venstreorienterede. De er skiderikker .....forelsket i død.” 


Dette øjenåbnende RFK citat er blevet fortalt en håndfuld gange i forskellige RFK biografier


Skribenterne, for hovedpartens del der selv er liberale  har fejlet ved ikke helt at sætte sig ind i hvad helt præcist RFK mente (og de plejer at holde fast i  det med forretningsmænd delen og udelade det med venstreorienterede). 


Ikke desto mindre åbenbarer citatet den realitet at RFK var, i bedste fald, dybt bekymret over de liberale i sit parti. Kulturelt og moralsk var han konservativ. Han var direkte mod abort, hans parti var blevet Dødens Parti. Havde RFK levet, og set Roe v. Wade og det som følger  heraf - 63 millioner aborter, ville den overbeviste Romersk katolik være ramt af afsky..’


Hvis RFK stiller op som uafhængig ville det være dommedag for Democrats.


De som kendte ham godt sagde at Bobby Kennedy var mere munk end politiker. Eftertænksom og bdende, måske ville han bedre have passet til et klosterliv. I stedet gik han ind i politik, og gik fra cølibat til ægteskab med hustruen Ethel. Parret fik 11 børn, den sidste var i hustruen mave da hun holdt RFKs hånd da han var døende på gulvet i  Ambassador Hotel i Los Angeles natten den 5. juni1068.


Det tredje af disse børn af Bobby og Ethel er Robert F. Kennedy Jr. Og denne RFK minder mig om sin far, særlig ved hans rosværdige uafhængighed og villighed til at bryde med Partilinjen og være sig selv. Ligesom sin far går han imod de skøre kugler ved den venstreorienterede det af hans parti.(RELATERET: Er Robert Kennedy Jr. den nye Eugene McCarthy?)


Det er den tendens der fik RFK Jr. til at gå imod hele partiets indstilling til tvungne vacciner - det vil sige de tvungne mRNA stik, pålagt amerikanerne med trussel om at de kunne miste deres arbejde - om ikke, nægtet adgang til colleges, blive bortvist fra militæret, og mere. Vor sundheds- og forfatningsmæssige, religiøse eller samvittigheds betingede indvendinger -pyt være med dem. For denne formodede ‘forbrydelse’ mod menneskeheden så google “RFK Jr.,” og en grum lille tilsvining dukker op på din skærm med denne ordlyd: 

Robert Francis Kennedy Jr. er en amerikansk miljøforkæmper og advokat og forfatter kendt for at fremme anti-vaccine propaganda og konspirationsteorier knyttet til sundhedsproblematikker.


Hallo, propagandist og konspirationsteoretiker! Og hvad er grunden? For at være imod de påtvungne vaccinationer af teenagere der ikke er risiko for at dø af COVID, men i risiko for at få myocarditis ved mRNA stikkene?  RFK Jr. indså det absurde i denne massepolitik og psykosen ved gruppetænkning hos Joe Biden og Democrats. Her kan vi tale om at være forelsket i døden. 


Men denne Kennedy, som hans ‘gamle,’ er ikke holdt inde med at kæmpe. Og nu har han brudt med partilinjen igen ved at meddele hans kandidatur som præsident. 


Med dette fortsætter RFK Jr. at være imod venstrefløjs fanatikerne. I løbet af weekenden gik han mod det fortsættende surrealistiske show med  2 meter høje, 100 kilo tunge fyre der optræder i damebadedragter og konkurrencer og “identificerer” sig som piger. “Jeg er imod personer der deltager i kvindeidræt, men biologisk set er mænd,” fortalte Kennedy en forbløffet CNN journalist, “Jeg mener kvinder ... har knoklet så hårdt for at udvikle kvindeidrætsgrene i de sidste 30 år. Jeg har betragtet det der nu sker og mener ikke det er fair.” 


Kennedy sagde det under stort bifald fra vanetro Democrats der så til og jublede fra deres dagligstuers sikkerhed. Hans holdning er Sund Fornuft. Dog rammer det en Biden og hans revolutionære kolleger der  er uden forbindelse med ‘folket,’ og som ønsker at teenagere kan få lemlæstende kønskirurgi uden forældrenes samtykke. Igen kan vi tale om at være ‘forelsket i død.’

Forvent endnu mere modig uafhængighed fra RFK Jr. — der gennem tiden har haft en lang historik med konventionelle liberale holdninger. Han er helt klart ikke en konservativ. Ikke desto mindre er han sig selv, han er villig til at udfordre Biden ved nomineringen. 


Vil han lykkes med det? Min fornemmelser er Nej. The Democratic Party vil bakke op om Biden som deres sikre kort mod Donald Trump for at holde ham ude af Det Hvide Hus Democrat nominerede i 2016 og 2020 fik flere millioner stemmer end Trump, selv med deres uinspirerende og upopulære nominerede, og de føler helt klart at det kan de gøre igen i 2024. 


Jo, Donald Trump har en trofast base der vil gøre alt for manden, men millioner af liberale vil være lige så ihærdige for at stemme mod ham. Democrats er overbevist om at Donald Trump ikke kan opnå 50% af stemmerne. Det er jeg også. Republicans vil ikke vinde med en kandidat der ikke kan komme tæt på 50%. 


Det er medmindre RFK Jr. i sidste ende opretter et Tredje Parti.

 

En potentiel mulighed er, at Kennedy kandidatur sker ved at han ikke opnår Democrats nominering, og stiller op som ‘uafhængig.’ Hvis han gjorde det kan jeg nemt se at RFK Jr. napper 20% af stemmerne i 2024, som det var tilfældet med Ross Perots 19%  i 1992 og dermed banede vejen for at Bill Clinton vandt med kun 43% af stemmerne. Eller det kunne svare til 1968 med Richard Nixons sejr med 43% mod Democrat Hubert Humphrey og den tredje uafhængige kandidat George Wallace, eller i 1912 med Democrat Woodrow Wilson, Republikaneren William Howard Taft, og Teddy Roosevelt og tredje-parti kandidaten socialisten Eugene Debs som en fjerde kandidat. Wilson vandt med blot 42% af stemmerne.

 

Det er således det eneste scenario, hvor jeg kunne se Donald Trump vinde med anslået 46% af stemmerne. Trumps anslåede højeste tal nu er midt 40%. Med den sjældne undtagelse af Trumps sejr i 2016, kan en flertals nomineret i et parti kun vinde præsidentembedet med den margin når en tredje kandidat tiltrækker sig stemmer. Jeg har hele tiden følt at Trumps eneste chance for at vinde i 2024 er ved at en tredje-parti kandidat træder frem og suger stemmer fra Biden. 


Hvis RFK laver et tredje parti ville det være Dommedag for Democrats. Det kunne bringe Donald Trump tilbage i Det Hvide Hus. Hvis det sker har Democrats kun sig selv at takke for deres idiotiske, autoritære politik om alt fra ‘tvungne’ vacciner, til drag queen optrædener til transkønnede atleter der mobber piger. 


https://spectator.org/doomsday-for-democrats-how-rfk-jr-could-elect-trump/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails