søndag den 4. august 2024

Hvem er skræmmende weird?

 

Hvem er i sandhed weird?

Eric Utter

Democrats har åbenbart besluttet, at deres nye angrebstaktik mod Donald Trump og J.D. Vance er at kalde dem “weird.”

Weird.

Som med tepotten der kaldte kedlen sort! Tænk på Biden der skiftevis råber og derpå hvisker under en tale, derpå giver hånd til nogen der ikke er der. Eller Kamala Harris der beskriver sin kærlighed til gule skolebusser og Venn diagrammer og derpå klukler som Jokeren.


Fremkald dig billedet af Sam Brinton, en non-binær embedsmand i Biden administrationen der beskæftiger sig med atomkraft, og hvis hobby er at stjæle kvinders kufferter fra udleveringsbånd i lufthavne.  Eller af  “Admiral” “Rachel” Levine, U.S. assisterende minister i Sundhedsministeriet, en mand der engang snuppede en halskæde og kaldte sig kvinde. Forsøg derpå at “slette” de billeder. En udfordring.

Eller hvad med Hillary, AOC, Nancy Pelosi — eller Ilhan Omar, der (angiveligt) midlertidigt giftede sig med sin bror? Eller Maxine Waters, Adam Schiff, Jerry Nadler, et al.?  “Weird”?  Skal jeg fortsætte?

Jeg troede Democrats ikke holdt af at sætte etiket på folk, fandt det “nedsættende” og “skadeligt.” Hvorfor er de så ondsindede og ekskluderende?

Dette er en mere absurd udstilling, en frastødende - men trist nok, effektiv - taktik hos dagens Democrats og i brug mere end tidligere. 

Det er trods alt også alt de har.

De anklager andre for at gøre det de selv gør og være ligesom dem. (Se også Russian collusion, racists, white supremacists, authoritarians...etc., etc., etc., ad nauseam.)

I en mere ‘sund’ verden, se så ville det betragtes som weird. 

https://www.americanthinker.com/blog/2024/08/weird_weird_weird_who_s_really_weird.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails