torsdag den 8. august 2024

Harris’ uheldige valg af vicepræsident. Sporene skræmmer

 

Harris’ uheldige valg af vicepræsident. Sporene skræmmer

Matt Margolis

    

Der har allerede været en del reaktioner på Kamala Harris’ valg af guvernør Tim Walz (D-Minn.) som hendes vicepræsident, og en af mine favoritter kommer fra Floridas guvernør Ron DeSantis, der blotlagde Tim Waltz og hans skræmmende indsats som guvernør for Minnesota.

AP Photo/Charlie Neibergall


"Vi husker alle [Black Lives Matter] optøjerne i 2020 i Minneapolis," nævnte han under en pressekonference i Steinhatchee, Florida, tirsdag morgen.
“Disse optøjer var nogen Harris tilskyndede til og hun rejste penge for at kautionere for urostifterne med en Minnesota kautionsfond. Og det var disse optøjer som guvernør Tim Waltz blot lod udvikle sig og ske. Han lænede sig tilbage og lod Minneapolis brænde. Den by er aldrig kommet sig efter de optøjer. (se denne på synopsis)Vi ville aldrig tillade at noget sådant kunne ske i Florida. Dette er således en opsætning (Harris/Waltz) der virkelig repræsenterer ånden ved 2020 BLM optøjerne.”  

DeSantis fortsatte, “Og her har vi en meget flagrende San Francisco Democrat og så har vi en Ilhan Omar lignede venstreorienteret, Tim Waltz, der har samme politik som hans kollega fra Minnesota Ilhan Omar. Vi har ikke brug for et Amerika der repræsenterer den forfejlede politik i San Francisco eller den forfejlede politik fra Minnesota. Vi har ikke brug for at se afføring på gaderne og se byer blive brændt ned. Det er ikke en opskrift for Amerika til at kæmpe sig tilbage. Og jeg kan fortælle jer, som guvernør for Florida, især i perioden 2020-21 periode, så flygtede mennesker fra de ulovligheder i områderne, og de berettede for mig om den elendige håndtering, og om hvordan man lod indsatte i fængsler styre asylcentre, og hvordan livskvaliteten blev ødelagt. Og jeg mener sandsynligheden for at du ville flytte til Florida fra Minnesota var fem gange større end omvendt. og det var så resultatet med mennesker der flygtede fra den forfejlede politik.” 

"Hvorfor skulle vi ønske det for the United States of America?" konkluderede DeSantis. "Hvor skal mennesker flygte hen? Vi kan ikke have dem alle i staten Florida. Det kan jeg sige.” 

DeSantis angreb også den nye sammensætning (Harris/Waltz på de sociale medier. 

Han kaldte også Walz "en tøjlesløs venstreorienteret, en Democrat i stil med Ilhan Omar der sætter ideologi over alt andet.”

Udover en masse fokus på Waltzs håndtering af BLM optøjerne i de kommende uger har Harris forsøgt at iscenesætte sig som en lov-og-orden kandidat, og ved at vælge Waltz har hun på dramatisk vis undermineret den fortælling.

"Han har været en katastrofe for Minnesota og er med længder den mest partitro guvernør jeg kan erindre vi har haft,” fortalte Minnesota GOP Chairman David Hann Fox News Digital i sidste uge. “Når vi går tilbage til 2020 så gjorde han helt sikkert intet for at stoppe optøjerne der fandt sted i Minneapolis. Jeg tror han var bange for at gøre sin ‘progressive’ base til modstandere, de som støttede optøjerne. Kamala Harris skaffede penge til optøjerne.” 

https://pjmedia.com/matt-margolis/2024/08/06/ron-desantis-absolutely-destroys-kamalas-running-mate-tim-walz-n4931395


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails