fredag den 30. august 2024

Kamala Harris’ og grænsekontrol. En katastrofe

 

Kamala Harris’ og grænsekontrol. En katastrofe

Den forstærkes med en vicepræsident der er fortaler for ulovlig indvandring

Joseph Klein

Ifølge talsmand for Kama Harris’s præsidentkampagne Kevin Munoz, “er det en kendsgerning, at der kun er en kandidat i dette valg der vil kæmpe for ægte løsninger for at sikre nationens grænse, og det er vicepræsident Harris,” Hr. Munoz’ spin er lige så fantasifuldt som hvis han siger at den ekstreme venstrefløjskombination med Kamala Harris og Minnesota’s progressive Guvernor Tim Walz er repræsentative for gennemsnitsamerikaneren.

Den virkelige kendsgerning er at vicepræsident Harris deler ansvaret sammen med præsident Biden for Biden-Harris administrationens katastrofale åbne grænse politik og en ‘fang dem og løslad dem’ politik der har skabt den historiske krise ved den sydlige grænse. Harris-Waltz teamet vil gøre den krise endnu værre.

De “ægte løsninger med at sikre vor nations grænser” ville være at genindføre alle de grænse sikkerhedstiltag som Trump administrationen stod for, hvilket Biden-Harris administrationen så hensynsløst eliminerede og derpå indlede en  massedeportation. Men sådanne snusfornuftige løsninger ville være helt uden for en Harris-Waltz administrations tænkemåde. I stedet ville en åben grænse, skatteyderbetalte ydelser, amnesti og nem vej til amerikansk statsborgerskab for millioner af illegale immigranter være på toppen af deres ønskeliste. Det er derfor Kamala Harris er mest komfortabel med en ultra-progressiv medkandidat der deler hendes pro-illegal immigrant følelser.  

Tidligt som præsident udpegede Biden vicepræsident Harris til opgaven med at analysere de såkaldte “grundårsager” til den voldsomme vækst i antallet af illegale immigranter der krydser den sydlige grænse og komme med en plan for at håndtere disse “grundårsager.” Det hele var en latterlig opvisning med den hensigt at vildlede det amerikanske folk bort fra den realitet at  Biden-Harris administrationens egen hensynsløse politik var roden til den historiske strøm af illegale immigranter der vælter ind i U.S.

Hvis vicepræsident Harris virkelig tog sin opgave seriøst, ville hun have besøgt områderne ved den sydlige grænse adskillige gange, der hvor krisen er mest presserende. Sådanne besøg ville have givet hende lejlighed til at observere forholdene på disse mest kritiske steder. Hun kunne have talt med overbebyrdede grænsebetjente og få deres holdning til hvad der er gået galt og hvordan man håndterer situationen. Hun kunne have mødt migranter fra forskellige lande når de ankom til grænsen for at diskutere hvad der motiverer dem til at drage til USA og komme illegalt ind. 

Imidlertid besøgte vicepræsident Harris kun området ved U.S-Mexico grænsen een gang– El Paso, Texas juni 2021 – i cirka fire timer. Den tid brugte hun på at tale med fortalere for illegal immigration. Besøget var mere beregnet på at få taget fotos, end en seriøs undersøgelse af krisen. Ms. Harris blev faktisk helt væk fra krisens epicenter, hvilket var 800 miles fra El Paso i Rio Grande Valley.

Zaren for grænsen talte aldrig med Raul Ortiz under de to år han var leder for Federal Border Patrol Organization fra juni 2021 til juni 2023. Heller ikke i de seneste måneder har Kamala Harris talt med Mr. Ortiz’ efterfølger, Jason Owens, der blev udpeget juli 2023.

 

Vicepræsident Harris besøgte to af the Northern Triangle Central American distriker, hvorfra illegale immigranter kom i stimevis ind i USA, især under den første tid med Biden-Harris administrationen. Hun foretog en rejse til Guatemala (med et stop i Mixico) og en tur til Honduras i januar 2022. 

Siden da er ikke kontrollerede illegale immigranter væltet ind i the United States fra alle verdens lande, herunder fra fjender som Kina og terroristreder som Afghanistan. Mange af dem er blevet løsladt for at bo inde i vort land, med kun lidt eller slet ingen overvågning. 

Enhver med et minimum af sund fornuft ville kunne identificere den virkelige årsag til krisen ved grænsen uden at spilde skatteydernes penge på et fjols indsats. Initiativer som Biden-Harris administrationen skabte med sin åben grænse og ‘fang dem og løslad dem’ politik har været hovedårsagen til krisen der begyndte efter Biden og Harris kom til. 

Kamala Harris støtten for at tillade alle immigranter der illegalt bor i U.S. at være med i Medicare for All planen hun foreslog som præsidentkandidat i 2019 ville gøre tingene langt sværere. Således også hendes støtte for at give millioner af illegale immigranter lettere mulighed for statsborgerskab. Guvernør Waltz har allerede anvist vejen ved at underskrive lovgivning i Minnesota der giver illegale immigranter kørekort og giver de illegale gratis college adgang. 

Kamala Harris udstillede også sin ridderlige holdning til ægte grænsesikkerhed på den mest afskyelige facon ved at afvise bekymringer om terrorister, der kommer ind i landet illegalt og derpå kommer med falske asylansøgninger for at blive. Tilbage i februar 2019 forhånede hun præsident Trumps advarsler om at der var brug for en grænsemur for at holde terrorister borte fra den sydlige grænse. 

“At vor Øverst Kommanderede kan foreslå at vi skal bygge en mur ved vor sydlige grænse fordi der er terrorister der forsøger at invadere landet, kunne ikke være længere væk fra sandheden,” sagde den fremtidige grænse’czar’ dengang. 

Hvor tog Ms. Harris dog fejl.

Da Trump administrationen var ved sin afslutning var antallet af migranter på terrorlisten der illegalt forsøger at komme til United States gennem indgangsportaler nær NUL, ifølge data fra Customs and Border Protection. Efter Biden administrationen fik lavet om på Trumps grænsesikkerheds politik og gik bort fra at bygge mere på muren, skød antallet af illegale terrorister ved indgangsportalerne i vejret.

En ildevarslende perioderapport frigivet af the House Judiciary Committee and its Subcommittee on Immigration Integrity, Security, and Enforcement afslørede, at Biden-Harris administrationen har ladet snesevis af mistænkte terrorister være på fri fod rundt i landet. Rapporten viste at “af de flere end 250 illegale fremmede på terrorlisten som blev mødt af Grænsepatruljen ved den sydvestlige grænse mellem 2021 og 2023,” og mindst 99 “blev sat på fri fod i amerikanske samfund.”

En digital kampagne annonce for Kamala Harris forsøgte at udstille hende “som den der vil fixe vort nedbrudte immigrationssystem,” i modsætning til “den som forsøger at stoppe hende.” 

Harris-Walz teamets “fix” ville indlede med at holde grænsen åben, afkriminalisere illegal immigration, give amnesti til illegale immigranter der allerede er i landet og give dem skatteyderbetalte ydelser. Alt dette ville føre til at man belønner immigranter der kommer illegalt ind i USA med en motorvej åben for U.S. statsborgerskab. 

Det er nødvendigt at standse sådanne planer i opløbet før de yderligere vil være en fare for sikkerheden og det amerikanske folk, der allerede er i farezonen på grund af Biden-Harris administrationens katastrofale politik. 

https://www.frontpagemag.com/kamala-harriss-disastrous-record-on-the-border/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails