fredag den 23. august 2024

Børnenes fremtid og det kommende valg

 

Børnenes fremtid og det kommende valg


James Mullin

De to største demografiske bolværker hos det moderne Democrat Party er sorte i byerne og college-uddannede kvinder. Første gruppe er et sandt mysterium, når man tænker på den degradering vores byer under Democrat kontrol har oplevet de sidste 70 år. Den anden gruppe, selvom der er forsket mindre i det, er et endnu større mysterium for i det mindste en undergruppe. De college-uddannede kvinder med børn i byområder.

I de sidste 40 år (og det er gået stærkt de sidste 15) har der været en betragtelig nedtur i alle former for uddannelsesstandarder i the U.S. Matematik- læsefærdigheder falder. Og forsøg at få gennemsnits high-schooleleven (eller endog college studerende) til at skrive en struktureret, grammatisk korrekt og sammenhængende paragraf nærmest umuligt!

I mit arbejde med studerende gennem 40 år jeg har været vidne til denne nedtur på første hånd - og min erfaringer har været med “veluddannede” college og efteruddannede studerende. En ven der underviser i kemi ved et lokalt universitet fortalte mig han var bekymret over at de nye elever ikke ville være i stand til at klare selv de grundlæggende områder i kemi. Det er ikke tilfældigt, at universitetet er gået bort fra SATS som et adgangskrav for fem år siden.  

Image by Andrea Widburg.

Man skulle tro mødre ville være bare en smule bekymret, ja faktisk bekymret nok til ændre deres stemmevaner. At hævde der ingen forbindelse er mellem Democrat styre og den direkte negative kvalitet på akademiske felter er at vende det blinde øje til the Democrats mest loyale politiske fagforening -the American Federation of Teachers—og deres Maoistiske formand Randi Weingarten. Dit kære afkom er meget mulig fantastisk til lacrosse, fodbold, eller volleybold, og klarer sig fint i tværgående studier, men overvej ikke et sekund om de mon er lige så godt uddannede på akademiske felter som for en generation (og især to generationer) tidligere.

Man kan troværdigt argumentere for, at vor nye venstreorienterede herremænd faktisk kunne ønske direkte uvidende, stupide borgere. Men vi afholder os fra at ind gå ind i det vildnis af “hvorfor?” Lad os fokusere på “hvad” som er, at vore unge og børn falder nedad akademisk betragtet. Der hvor de skulle udmærke sig, er kerneområder som - matematik og læsning - dokumenteret som værende hurtigt nedadgående. Alligevel bliver deres mødre ved med at stemme for den samme slet skjulte kabale der har påført denne ødelæggelse af vort samfund! Måske havde Einstein ret i sin vurdering af vanvid; det at gentage de samme handlinger og den samme opførsel.

Nu med Harris har vi - i kødet - selve symbolet på hvad et usammenhængende uddannelsessystem skaber. Harris er en person der er et levende udtryk for Peter Princippet (på steroider) der ikke kan sammenfatte sammenhængende tanker og fraser, ikke fordi hun lider af demens. men fordi hun er hvad Vestens uddannelsessystem skaber. Trods dette, kan vælgerne, under ledelse af de college-uddannede kvinder, måske snart betro hende koderne til kernevåben. 

Forleden dag trængte russiske og kinesiske militærfly for første gang i historien ind over en luftforsvarsstilling i Alaska. Dette er en reminiscens af den der 'særlige' luftballon, men endnu mere foruroligende.  

Hvis du ikke mener at direkte US svaghed inviterer til militære eventyr fra vore fjender vil jeg blot pege på Mellemøsten lige nu, krigen i Ukraine og den hastigt forværrede situation ved Taiwan strædet. Og vi har endnu ikke set det hele. 

Den afgåede, og ikke så ‘store’ Barrack Hussein Obama, i hans vision for  “Transformed America,” jamrede ofte, i forskellige udgaver over, at the US var en supermagt, og ifølge en rådgiver, drømte om at lede i baggrunden”  (en forfinet måde at mene “følge”). Hvis man virkelig ønsker at miste betydningen i verden, siger historien er der intet som et større militært nederlag. Spørg blot Karthago. Åh nej, det kan du ikke..

I valget der kommer, og hvis vore forstadsmødre ikke kan holde fokus på de miserable offentlige skoler og deres uddannelser, som deres børn modtager (det vil sige deres begejstring over den første østasiatiske, indiansk jamaicanske kvindelige præsident, overskygger fokus på deres børns fremtid) kunne vi måske så have fokus på deres liv nu og her. 

Under den præsident vil de af deres børn der tvinges til at lære Mandarin være heldige. De ægte tabere i denne episke politiske strid vi nu er i kan meget vil blive de børn der går tabt i militære aktioner i Amerika ved de russiske og kinesiske styrker, og takket være politisk uduelighed (eller værre) fra  the Democrat Left.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/07/suburban_moms_focused_on_kamala_s_intersectionalism_ignore_their_kids_futures.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails