mandag den 22. juli 2024

Joe Biden: Et eksempel på ældremisbrug

 

Joe Biden: Klassisk eksempel på ældremishandling

Jeff Davidson 

For næsten fire år siden skrev jeg, at Joe Biden var offer for ældremishandling af hans hustru og sønnen Hunter, der sandsynligvis ‘tvang’ ham til at tage det job han ikke var klar nok til. Nu kan enhver med blot en smule objektivitet se og vide at dette er sandt. 

Når en ældre voksen skades

Ifølge CDC (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) “Er ældremishandling en bevidst handling eller fiasko med at handle der skaber en risiko for at skade en ældre voksen. En ældre voksen er en person der er 60 år eller ældre. Misbruget sker ofte ved en omsorgsgiver eller en person den ældre har tillid til.” 

The CDC fastslår endvidere at “Ofre ofte skal beslutte om de skal sige til nogen at de føler sig skadet eller fortsætte med at blive misbrugt af nogen de stoler på eller holder meget af.” Misbrug af ældre er almindeligt. Misbrug, herunder forsømmelse og udnyttelse opleves af cirka 1 ud af 10 over 60 eller ældre der bor hjemme.” 

Den tankeløse, barske og umoralske udnyttelse af Joe Biden stammer i store træk fra Democrats evige hungren efter magt og resterne efter chokket i 2016 valget, hjulpet og tilskyndet af førnævnte medlemmer af Biden Crime Family. Jill, en moderne Lady Macbeth er magtliderlig. Historien vil ikke være rar over for hende. Hunter, forståeligt nok, ønsker ikke at komme i fængsel, og “big guy” er hans skjold. De vil på ingen måde tillade at Joe træder tilbage selvom nedværdigelsen kan blive fem gange så slem. 

Effekterne af ældremishandling

Ældre der er blevet misbrugt har 300% større risiko for at dø sammenlignet med de som ikke har været udsat for misbrug, baseret på resultaterne fra the National Council on Aging.

Således er det der bliver gjort mod Joe Biden en slags udnyttelse, selv hvis han ønsker at genopstille (bemærk; han blev ikke valgt i 2020, han blev indsat). Han er 81, snart 82, den 20. november 2024. Han har aldrig været det skarpeste kniv i skuffen, med dårlig akademisk uddannelse og en temmelig ringe dømmekraft, og nu er hans mentale udfordringer udstillet for alle. 

Tidligere har Biden forvekslet sin søster med sin hustru, Iran med Irak, og hans præsidentkampagne med en Senats do. I hans korte offentlige fremtoninger har han omtalt mennesker, som han mente skulle befinde sig blandt publikum men som faktisk er døde. Han siger inflationen var galopperende da han overtog embedet. Han har hævdet at Trump er den eneste der går ind for at skære ned i politiet. Måske mest afklædende, har han henvist til ‘Harris-Biden administration.’

Fra kl. 10 til kl. 1600 kan Joe Biden tale i nogle få minutter, og alt for ofte med brug af en teleprompter. Det er tydeligt han tager stimulanser for at øge indtrykket af han er tilstede, i hvertfald i korte intervaller. Når han er på egen hånd, når han skal svare på selv de letteste spørgsmål, går han på ‘udflugt’ der får hans støtter til at blive rystet. YouTube har hundreder af hans fortalelser, mærkelige konklusioner og direkte svagheder. 

Rigeligt med politiske operatører

Hvilket politisk parti ville lade deres kandidat underkaste en sådan behandling? Hvis nogen er villig til åbenlyst at udnytte Joe Biden hvad ellers er de i stand til? Ingen på Højrefløjen ønsker Biden skal være leder, og selv nogle på venstrefløjen føler det er uheldigt at han blev ført frem af et politisk parti der helt klart ønskede ham som en marionetdukke.

I dække af Biden har venstrefløjen ved enhver lejlighed, forudsigeligt, forsøgt at udstille Donald Trump som havende mentale svagheder. Hver gang han snubler over et ord, eller siger noget der ikke er fuldstændig sammenhængende - står venstrefløjen på spring. Men deres indsatser fejler. Trump er en skrap cookie. 

Præsident Trump, foran en stor forsamling, teleprompter eller ikke, er snu og vittig, og holder publikum i sin hule hånd. Fremtidige politiske kandidater vil studere hans teknik, fordi dagene med kedelige politikere er forbi. Ingen der står foran en gruppe og fremfører almindeligheder vil opnå opmærksomhed.

Joe, den tomme skal

Mentalt forfald er en stor byrde for enhver præsidentkandidat. Democrats har aldrig vist omsorg for personen Joe Biden. De var udmærket klar over han var syg, men hans helbred var irrelevant for dem. Biden var blot et middel for dem til at samle sig stemmer i 2020. Intet andet. Nogensinde.  

https://www.frontpagemag.com/joe-biden-poster-senior-for-elder-abuse/



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails