tirsdag den 2. juli 2024

Hvem koloniserer hvem?

 

Hvem koloniserer hvem? 

Islam koloniserede verden længe før briterne. Nu er de i gang igen. 

Daniel Greenfield

Universitetsstuderende der bliver indoktrineret på campuses for at være med i muslimske bønner deltager også i en årtusind gammel proces med islamisk kolonialisme som gjorde Islam til en verdensomspændende religion. Universitetsstuderende mener, at de ved at gå ind for islamiske ritualer viser de er mod kolonialismen, men faktisk praktiserer de den.

Opdagelsen af Amerika og højdepunktet af den europæiske civilisation der er årsagen til fremgangen i den moderne verden var med fundament i modstand mod islamisk kolonialisme. Siden de europæiske nationer holdt inde med at kolonisere den muslimske verden er de blot ved at blive koloniseret af muslimer fra deres gamle kolonier. Fra at afslutte kolonialismen gik Europa fra at kolonisere til at at blive koloniseret og regeringer i Europa skal nu endnu engang forsøge at herske over millioner af muslimer, dog ikke længere i Mellemøsten, i deres egne nationer. Med bu er  det ‘herskerne’ der bliver behersket. 

Hvor de gamle europæiske regeringer forsøgte at pacificere muslimer i udlandet, kæmpede deres EU efterkommere med at pacificere dem hjemme i EU. Amerika fulgte snart efter. Efter 9/11 havde Amerika primært bekymret sig om muslimsk terrriseme der stammede fra udlandet. Nu, er man mest bekyrmet over islamisk terrorisme der kommer fra muslimske konvertittet og indvandrere i the United States.

Historien om islamisk kolonialisme gentager sig med medvirken af ignorante ideologier der beskriver processen hvormed den grusomme imperialisme forkrøblede det meste af verden, en proces der har fået et comeback, med underkastelse af kvinder, af kulturelle- og racemæssige minoriteter og af alle ikke-musliner, nu skildret som en befrielse.

Islams lange march hen over Mellemøsten, Afrika og Asien har nået et klimaks i kampen i Europa mellem de invaderende muslimske hære og den oprindelige befolkning. Wiens Porte (slaget om Wien i 1683) markerede et vendepunkt hvor de islamiske imperier havde domineret det meste af hvad vi kalder Den Tredje Verden, men blev standset i erobringen og koloniseringen af Europa. 

Kampens pris var høj og den næsten glemte islamiske slavehandel med europæiske slaver fortsatte sammen med den traditionelle handel med afrikanske slaver langt ind i det 19. århundrede. Opdagelsen af Amerika tillod den europæiske civilisation at sprede sig udaf, gå uden om ormegården med muslimske pirater og slaveholdere som Afrika og Mellemøsten var plaget af under islam.

Columbus havde ledt efter en ny rute til Indien der kunne erstatte ruten over land der var kontrolleret af de osmanniske erobrere af Byzans og Apanien ville også undgå de Nordafrikanske islamiske pirater hvis erobring af Spanien var blevet hindret, men som fortsatte med at lade spanske skibe være ofre, og som udgjorde en fare for Portugals rute over havet til Indien rundt om Afrika. 

Med oprettelsen af the United States of America kom en modstand mod islamisk jihad. Thomas Jefferson og John Adams gjorde noget ved det i kampen mod islamisk piratvirksomhed.

I forsøget på at overtale den islamiske udsending til at standse med at angribe amerikanske skibe og tage amerikanere som slaver fik Thomas Jefferson og John Adams blot at vide at islamisk pirateri og slaveri var “med grundlag i deres Profets love, at det var skrevet i Koranen, at alle nationer der ikke anerkendte deres autoritet var syndere, at man var i sin ret og havde pligt til at føre krig mod dem, uanset hvor de befandt sig, og at lade fangerne blive slaver.”

Amerika gav noget bedre end en rute til Indien, selvom man i sidste instans tillod vesterlændinge at nå Indien, Kina og Japan ved at gå udenom de hærgende islamiske imperier, fordi det også var de lande og ressourcer der gjorde de europæiske nationer og kolonier i stand til at opbygge deres egne civilisationer uden at de slaveholdende nationer under Islams støvle kunne gøre noget. 

Muslimske pirater plyndrede skibe fra Den Nye Verden, hvilket førte til adskillige konflikter, herunder den  First and Second Barbary Wars, Amerikas første internationale krige, men strømmen var vendt. Det Osmanniske Imperium havde mistet sit greb om Europa og ville aldrig være i stand til at nå Amerika. Hvor man før havde truet med at opsluge Vesten begyndte man at få tilbagegang og kom sig aldrig. 

Den kortvarige europæiske kolonisering af Mellemøsten og Nordafrika var en hel del mere hensynsfuld and nogen af de rædsler som de islamiske erobrere havde påført regionen. Der var ingen folkedrab, ingen masseslaveri, eller total undertrykkelse af folkene på grund af deres religio. De største muslimske klager mod kolonialismen er at briterne og franskmændene gav borgerrettigheder til ikke muslimer og tillod dem at skabe deres egne lande.  

Britisk kolonialisme sluttede den muslimske handel med slaver der havde krydset ruten ud af Afrika og ind i Egypten over Israel og til Arabien. Med afslutningen af europæisk kolonialisme, vendte slaveriet tilbage. Islamiske tyrannier som Qatar og Saudiarabien betjenes af millioner af ikke-muslimske slaver. (Qatar har formelt fjernet slaveriet, efter britisk pres i 1952, og Saudiarabien har først i 1962 fjernet slaveriet efter pres fra Kennedy administrationen)

Med afslutningen af kolonialismen markeredes også at jøder og krisnte havde lige rettigheder i den muslimske verden. Den kristne og jødiske exodus fra Mellemøsten tog fart. Over en million jøder fra Egypten, Yemen og andre ‘afkokoloniserede’ nationer flygtede til Israel. De sammen med arabiske kristne fortsatte også med at komme til Amerika, Canada, Australien og Europa. 

Muslimer fulgte imidlertid efter dem til disse fristeder. de islamiske bosættere i Middelhavsregionen havde aldrig forliget sig med den forestilling at disse traditionelle jødiske og krisnte områder endnu engang skulle bryde sig fri, gøre sig uafhængig af islamsik styre. Israel og Libanon blev snart kendt for at have de værste terrorist problemer i regionen. Dette var ikke en tilfældighed. 

Mens krstne og jøderi Mellemøsten og hinduer og buddhister i Asien var under belejring af muslimske styrker fra Afrika til Asien skyllede en ny bølge af muslimsk kolonisering mod de vestlige nationers kyster. De nyankomne adopterede den beskyttede paraply af identitetspolitik og erklærede at de var del af en bevægelse for at “afkolonisere” Vestens nationer. 

Men ved afkoloniseing mener de faktisk kolonisering.

Islamisterne er ikke her for at befri, men for at slavegøre, ikke for at afkolonisere, men for at genoptage koloniseringen der blev hindret ved the Gates of Vienna, og som synes håbløs da Europa lukkede op for Den Nye Verden og ikke længere måtte sejle sine skibe eller handel på banditternes nåde, der havde koloniseret, underlagt og ødelagt al lærdom og kultur i Mellemøsten. 

Deres mission er at opbygge ‘hære’ der er i stand til at udføre politisk- og militær konflikter for at splitte og erobre deres fjender i vestens nationer og at indføre islamisk teokrati eller Sharia Lov der vil grundfæste deres styre og slutte al håb om frihed, menneskerettigheder eller lighed i den frie verden. Det er med dette formål sammen med deres andre koloniserings foretagender mod Indien og Israel, mod Yazidierne i Irak eller buddhisterne i Bangladesh at de igangsætter deres terrorangreb mod os. 

Det er ikke kun Amerika alene. Eller Israel. Hinduer slagtes i Indien og kristne på stedet så langt fra hinanden som Nigeria og Filippinerne, det hele som del af den nye bølge af islamiske erobringer. 

Islamisk kolonialisme har eksisteret lang tid før britiske mænd med tropehjelme slentrede rundt i den tredje verden. Islamisk kolonialismes dødsrate er i ti millioner klassen, og genoptagelsen af islamisk kolonialisme burde være lige så stor en bekymring som hvis Nazismen havde rejst sig fra de døde og tanks kørte hen over Europa. 

Desværre har alt for mange civiliserede mennesker glemt deres historie og er blevet overbevist om at deres tidligere og fremtidige erobrere er ofrene fordi de kortvarigt blev koloniseret i mindre end 50 år, hvor islamisk kolonialisme har varet ved i over tusind år, og ikke kan styrtes ved nok så mange fredelige protester eller taler, som det skete med briternes kolonialisme. 

Islamisme er kolonialisme. Den virkelige afkolonisering er at gøre modstand mod islamisk ekspansionisme. 

https://www.frontpagemag.com/who-is-colonizing-whom/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails