fredag den 11. oktober 2024

Skyldes arabernes had mod Israel at det at mishandle børn er standarden i den arabiske verden?

 

Skyldes arabernes had mod Israel at det at mishandle børn er standarden i den arabiske verden?

M. Simon


To måneder efter angrebene den 7. oktober i Israel, skrev jeg at den morderiske vrede som angriberne udviste muligvis ikke er resultatet af nogen politisk motiviation, men langt mere sandsynligt var det en undertrykt vrede/vildskab grundet misbrug som børn. Som et tidligere misbrugt barn (vold) - skriver tidligere, fordi jeg har opgivet vreden - jeg kender særdeles udmærket følelserne med vrede og den nihilisme den giver. De følelsler var aldrig rettet mod min far (da han ophørte med vreden forsonedes vi) men mod ‘verden.’ Jeg burde føje til at vedholdende PTSD (navnet hvorfra vreden stammer) er genetisk. Så vidt jeg ved er alle modtagelige for den, kortvarigt, (post-trauma). Jeg formoder det findes i min familie.  

Derfor begyndte jeg at lede efter bevis. Det viser sig at der ganske mange beviser på at misbrug af børn - om det er vold eller seksuelt - er normen i den muslimske verden. Det første jeg fandt var en Reddit kommentar under overskriften “Forulempelse af børn i arabiske lande” :

Lidt om min baggrund. Jeg er 26 år og fra Saudi Arabien. 

Når jeg ser tilbage på mit liv, indser jeg hvor almindelig seksuelle overgreb er mod børn, men jeg har altid troet at det var muligvis noget jeg gjorde der tiltrak de pædofile, fordi jeg er blevet forulempet flere gange end jeg har kunnet holde tal på, eller har jeg blot været uheldig. Dog jo flere der åbner sig op for mig, des mere indser jeg at det er yderst almindeligt. Det ville ikke være en overdrivelse dersom jeg sagde, at HVER ENESTE jeg har talt med om dette kan fortælle en lignende historie. 

Islam forbyder alkohol og stoffer, der muligvis kunne give en form for udfrielse for den vrede. I stedet bliver alt rettet mod jøderne og de vantro. Det er meget belejligt hvis du ønsker at erobre verden, hvilket Islams følgere er beordret til at gøre.

Een rapport er ikke definitiv. Er der flere, andre? Er der undersøgelser? Her følger en kort liste: 

PTSD med baggrund i misbrug kan ikke afvises som en stor drivkraft i større historiske hændelser. Hitler, Marx og Stalin blev alle misbrugt som børn. At misbruget var normen i deres kultur (se f.eks. Germanic parenting) ændrer ikke den psykologiske effekt, påvirkning den havde på disse børn og deres evne til at kanalisere denne kulturelle indstilling til deres egen fordel.

Image by AI.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/09/is_arab_hatred_for_israel_a_product_of_the_child_abuse_normative_in_the_arab_world.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails