mandag den 24. november 2008

Flere falske alarmer og ..Gore...

Flere falske alarmer og frygtbilleder fra Gore

Marc Sheppard


En gåde? Er der nogen der kan gætte, hvor Al Gore kastede skylden for oversvømmelserne der plagede Iowa i juni måned hen? Jeps!

Som rapporteret af Des Moines Register, da fortalte den mest berømte "Lille Kylling, Himmelen Falder Ned" i verden, tilhørerne ved en pengeindsamling for demokraterne lørdag aften i samme by, (Des Moines) at de ødelæggende oversvømmelser skyldtes "de menneskeskabte CO2udledninger der giver større fordampning fra havene og forøger fugtigheden over hele kloden." Han forsatte med at sige at:

"I 66 af 99 counties (distrikter) var oversvømmelsen historisk. Ingen har nogen sinde set en oversvømmelse som denne."

Forkert.

Så trak han en af sine favorit løgne op af hatten -- den med, at den globale opvarmning forårsager flere og kraftigere tornadoer, "herunder den der lagde det meste af Parkerburg i ruiner tidligere i år," og tilføjede:

"Jo, vi har altid haft tornadoer i Iowa og Tennessee. Men nu kommer de i langt mere regelmæssigt og de er kraftigere."

Forkert igen.


Næste dag dissekrede meteorologen og klima-alarm afmontør i særklasse Anthony Watts den videnskabelige utilstrækkelighed hos vor favorit drivhusklovns lunefulde forbindelser og slog fast at Gore demonstrerer at han ikke forstår meteorologiens grundprincipper, for ikke at tale om klimaets.(Watt's blog) Mens mange klimatologer har afsløret denne ekstreme 'Bøh'vejr/mands menneskeskabte opvarmningsteori da burde de, der er interesserede i reel videnskab fremfor Gore's humbug klikke over på Watt's side og selv finde ud af hans meget let forståelige tekniske analyser.
I mellemtiden vil vi her sætte fokus på de Gore'ske rædselsgerninger.

Endnu engang har mestercharlatanen afsløret sig selv som en fuldstændig skamløs opportunist, der vil udnytte menneskelige lidelser til det yderste, hvis det er nødvendigt for at fremme hans 'globale opvarmnings' fis i en hornlygte. Du husker måske at i maj måned var vi efter Gore da han kastede skylden for de 150000 dødsfald (tallet usikkert) og ødelæggelsen for over 10 milliarder dollars, på menneskehedens grådighed, der er skyld i CO2 udledningen og som førte til Cyklonen Nargis. (Se Gore's Myanmar udtalelse her som er både upassende og frastødende.)

Nuvel, groft at overdrive såvel klimaforandrings effekter (stigende vandstand i havene, dyrearter der forsvinder osv.) og den menneskeskabte drivhusgasudledning som hovedårsagen er i sig selv forkasteligt. Men denne perverse tendens med at udnytte de døde og ødelæggelserne - især med kendgerninger der er meteorologisk tilfældige - forekommer at være en kontra-mission hos denne selvudnævnte 'frelser' af Planeten Ikke desto mindre, med tanke på den påviste globale afkøling og en økonomisk krise der må afvise opvarmningsalarmerne, er Gore og hans kompagnoner stadig desperate efter at være 'betydningsfulde' og derved også opnå de gode gager der følger med deres foredragsrækker, de videnskabelige tilskud, CO2 skemaerne og alt det andet bytte der normalt hældes ud over ridderne i de grønne rustninger.

Gore forklarede, hvordan dette kan opnås, på fornemmeste vis i et interview i maj 2006 med Grist. Da han blev spurgt om folk burde være motiverede til at igangsætte tiltag mod den globale opvarmning med hjælp af skræmmetaktikker eller ved hjælp af håb, svarede han:

"Ingen er interesseret i løsningerne, hvis de ikke tror der er et problem. Fra det udgangspunkt så tror jeg, at det er passende at være i besiddelse af en overrepræsentation af faktuelle formodninger om, hvor farlig situationen er, som et incitament til at få tilhørerne til at lytte til, hvad løsningerne er, og hvor optimistisk det er, at vi vil løse denne krise."

Og denne bedrager fik Nobel Fredsprisen. Hvor sygt er det ikke!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails