tirsdag den 4. november 2008

Hvem skal nu svines til?

Bush-kritikere står overfor en identitets krise.

Hvad vil de dog foretage sig når Bush er væk? Hvem mon de vil give skylden?




Pam Meister


De fleste af os kan godt lide at gøre grin med Dr. Phil, TV-terapeuten, som efter at være blevet sat i gang af Oprah, fik sit eget show og har tjent kassen ved at sige til mødre, besat af at være perfekte, til teenagere der ønsker en plastic operation og til folk, hvis liv er blevet ødelagt af internettet, "Tag Jer dog sammen!" I det mindste tilbyder han noget vigtigt; folk kan få deres 15 minutters berømmelse samtidigt med, at husmødre, og collegeelever over hele landet kan føle sig taknemmelige over, at de dog ikke er så ynkelige som mange af gæsterne i Dr. Phil's show.


Men om nogle få måneder vil amerikanerne få brug for al den Dr. Phil de kan opdrive, en katastrofe af historiske proportioner, moderen til den helt store udnyttelse lurer i horisonten.


Hvad mener du? Vil der komme endnu et større angreb i USA fra islamisterne? Er den gigantiske vulkan der hviler under Yellowstone National Park ligeved at eksplodere? Har David Letterman planer om at erstatte sit populære "Top Ti" segment med et "lær dig selv at strikke?"


Nej, nej det er værre endnu: George W. Bush forlader embedet i midten af januar 2009. De professionelle Bush-bashere bliver så efterladt i en rivende flod til sig selv. Når Bush ikke længere er præsident og, må man formode, nyder tilværelsen på sin ranch i Crawford, Texas, hvem skal amerikanerne så give skylden for alle de dårligdomme, der plager det moderne menneske?


Med undtagelse af den nationale enhed rettet mod den onde kraft, der søgte at ødelægge Amerika 11.09.01., har præsident Bush fået skylden for omtrent ethvert problem der kan plage menneskeheden. Ikke alene er han ansvarlig for den kendsgerning, at europæerne mener vi blot er en forsamling tølperagtige cowboys der ikke kan se forskel på en salatgaffel og en teske - ja, jeg ved godt, at det har de altid ment, men det er endnu værre nu, ikke? - men han er også ansvarlig for:


  • 11.09. (Hvis du ikke tror det var en bestilt arbejde, da spørg blot Rosie O'Donnell)

  • Al balladen i New Orleans og de nærliggende områder efter Orkanen Katrina i 2005 (Meget belejligt kan kludremiklerne hos staten Louisianna og New Orleans' bystyre så slippe)

  • Den globale opvarmning, fordi han ikke ville underskrive Koyoto Protokollen (Skønt Kongressen vendte tommelfingeren nedad under Bill Clinton og Clinton så mente det var da godt nok)

  • Tsunamien i Indonesien i 2004 (Se netop ovennævnte grund)

  • Fedmeproblemet og familiemæssige problemer hos gennemsnitsborgere som han endda aldrig har mødt


Jeg kunne fortsætte i det uendelige, men pladsen er begrænset.



Ikke alene vil en herlig belejlig syndebuk gå samme vej som dodofuglen (dronten), men en økonomisk krise er også blevet sat i gang. Ser I Bush har jo også udklækket en hel industri med det formål, at minde den amerikanske offentlighed om, hvilket geni han er udi det at være ignorant/ond. Jeg ved - selv om det er svært at tro på, at nogen der har fået ry for at være dummere end en dørkarm, samtidig skulle være ligeså snedig i sin plan om Verdensherredømmet som sømmet der holder karmen. Men sådan er det altså.


Bøger, kalendre, spillekort, t-shirts, oppustelige dukker - hvis det kan fabrikeres og vise Bush som den mest foragtede mand på planeten, ja, så kan du købe dem for nogle få håndører (plus forsendelses- og pakkeomkostninger). Men ligesom det tabende hold i Super Bowl så er der ikke behov for overflødige t-shirt der siger "Han er ikke min Præsident" og bumber stickers der siger "Stil Bush for en Rigsret". Jeg håber virkelig, at arbejdsløshedskassen er godt fyldt op, for der vil helt sikker blive brug for den ved arbejdsløshedskøen.


Måske kan Barack Obama afgive et kampagneløfte om, at han vil fremskynde en lovgivning der vil give en motivationscheck på 5000$ til enhver der er uden beskæftigelse når George Bush forlader embedet. Se det er noget af en 'change' vi kan have tillid til.

Så er der selvfølgelig konspirationsteoretikerne der er overbevist om, at Bush, i sidste øjeblik, vil finde på et eller andet for at blive i embedet udover de to perioder forfatningen giver lov til. En populær sådan er, at han vil 'fabrikere' trusler om terrorist angreb lige præcis tidsnok omkring valget i november så han, meget belejligt. kan "udsætte" valget og voilâ! Han er præsident for livstid!


Og hvis du tror på det er der et enormt hul i jorden på Manhattan, "lavet" af regeringen som du må være interesseret i.


Nej jeg er altså ked af at sige det, den 20. januar 2009 vil George W. Bush have pakket sine ting og vil være klar til at forlade Det Hvide Hus for evigt - formodentlig i bedre tilstand, end hans forgænger efterlod det. Han og Laura vil vende næsen mod Texas mens hans efterfølger - hvem det så end bliver - vil være tvunget til at overtage, hvor Bush forlod sagerne.


Men som bekendt skinner solen over skyerne for, hvis Barack Obama taber til John McCain, da vil Bush-basherne dreje på en tallerken og blive McCain mishandlere. Vi kan glæde os til mindst fire år med beskyldninger om at "han stjal valget", beskyldninger om stigende rascime i Amerika og erklæringer om at "denne sure gamle mand ikke er min præsident!" Og tænk så på al den merchandise der blot venter på at blive fremstillet - en gammelmands dukke med vandladningsbesvær - en bumpersticker med McCains kontrafej og ordet "Racist" påtegnet - mulighederne er endeløse! Og karikaturtegneren Ted Rall er sikker på at have nok smagløst materiale på McCains bekostning. Jeg kan næsten ikke vente!


Tænk på, hvor kedeligt det vil være hvis Obama vinder - nirvana er så endeligt kommet, og det socialistiske paradis der har været os i beredskab, for ingen vil have hjerte og tanke for at påbegynde en bomuldsindustri der vover endog at kritisere den Udvalgte.



http://pajamasmedia.com/blog/bush-bashers-face-looming-identity-crisis/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails