fredag den 7. november 2008

Venstrefløjsmisbrugere!

VENSTREFLØJEN OPFØRER SIG SOM BESATTE!

Burt Prelutsky

Det forekom mig her forleden dag, at til trods for sin dårlige ryg og sine ægteskabsløfter, så afholdt det ikke JFK fra at jage alt der var iført kjole; at Gary Hart tillod sin libido af ødelægge hans politiske karriere; at selv den nørdede Jimmy Carter indrømmede at han i hjertet havde begær, skønt ingen i den nedskrevne historie nogen sinde har været så dum og skinhellig som at påstå at begæret befinder sig andre steder end over bæltestedet; og at Bill Clinton, som en skrupskør udgave af Mr. Rogers, tålmodigt forklarede de amerikanske børn at oralsex ikke er rigtig sex.

Med alt det i tanke er det så ikke slående at Demokraterne så hyklerisk bliver opbragte over ,at en gift kvinde og moder til fem vil være vicepræsident? Forkommer det ikke bare en lille smule absurd at den eneste seksuelle aktivitet som liberale får panderynker over er den form, som faktisk fører til, at babyer bliver født?

Når vi nu taler om seksuel aktivitet opdagede jeg et meget særegent trafikskilt i sidste uge. Hos os i Californien er vi længe blevet vænnet til skilte der afbilleder en familie på fire indvandrere - en fader, moder og to børn - der vimser over en vej. Budskabet formoder jeg er ,at vi skal glemme vore instinkter og sætte farten ned, og altså ikke op, nå vi får øje på mexikanske slyngler der sniger sig ind i vort land. Det nye skilt jeg fik øje på var på Sunset Boulevard i Vest Hollywood, et samfund her i Los Angeles der ofte benævnes 'Drengens By' fordi der her bor flere bøsser pr. kvadratkilometer end i San Francisco. Skiltet gjorde opmærksom på , at området var et ' Gennemkørsels forbudt område,' og at enhver der blev opdaget i at køre igennem mere end to gange i løbet af 4 timer ville få en advarsel. Jeg formoder 'advarsel' er det samme som en bøde og ikke en medalje, men jeg kan jo tage fejl. Jeg har mistanke om, at enhver homoseksuel blaffer ville kunne undgå det ved at anklage myndighederne for forulempelse. Jeg mener, at med alle de filmstjerne wannabes der sniger sig rundt i Vest Hollywood, hvordan kan det da forventes at nogen af dem skulle kunne modstå fristelsen til at blive filmet, selvom det blot er på et trafikkamera?

Jeg er sikker på, at på nuværende tidspunkt har de fleste mennesker set billederne af de amerikanske flag der blev efterladt som affald efter demokraternes konvent i Denver. Selvom jeg selv har et flag udenfor min hoveddør og hader at tænke dårligt om flaget, nationalsymbolet, der gav inspiration hos begge mine sæt af bedsteforældre til at rejse 7000 miles så jeg kunne få det svineheld at blive født i Amerika, så var jeg ikke lige så bekymret over billederne, som jeg ville have været, hvis de var blevet misbrugt på samme måde efter det republikanske konvent.

Venstreorienterede er når alt tages i betragtning altid påståelige om, at de er ligeså patriotiske som konservative, men jeg tror dem ikke. Hvis de virkelig var da ville de vise meget mere respekt overfor vort militær end de vitterligt gør, hvilket de har bevist ved at nominere en personage som Barack Obama og de ville helt sikkert holde op med at sige, hvor meget Amerika er foragtet rundt om på kloden samtidig med at de ignorerer den kendsgerning at det faktisk er et hædersbevis at være foragtet af typer som Rusland, Kina, Iran, Yemen, Nord Korea, Venexuela og PLO. De ville også anerkende at der må være en forbandet god grund til at millioner af mennesker, der ikke er så heldige at være født i Amerika, faktisk ofrer deres liv for at komme hertil.

Derfor, når jeg ser, at Demokraterne mangler respekt for flaget da forstår jeg, at for dem er flaget det samme som popcorn og balloner, konfettien og papirstrimlerne og så de der mærkværdige græske søjler (opstillet på konventet, synopsis-kommentar). Det virkelige problem er ikke ,at venstrefløjen smed nogel få flag ud, men at de bliver ved med at træde på vort land som var det affald.

En af mine venner er kommet frem til en vidunderlig løsning på det jeg betragter som problemet med den venstreorienterede indflydelse. Hun foreslår at venstreorienterede skal tilbydes en godtgørelse for at forlade landet da de alligevel konstant truer med at gøre det, hver gang det ser ud til at en republikansk præsident vælges. Det kan lyde som enorme summer, men tag i betragtning at nutildags smider folk alligevel rundt med milliarder og trillioner når de taler om regeringsbudgettet og underskuddet. Nu er der alligevel mulighed for forhandling. Disse skingre venstrefløjs 'hylere' ville få en ligeså stor del som den protagonisten i Edward Everett Hale's novelle, "The Man Without a Country," modtog. Dog vil de ikke, som Philip Nolan, blive dømt til at tilbringe resten af deres liv sejlende rundt på verdenshavene, men de vil blive nægtet lejlighed til nogensinde at sætte foden på dette hellige land. Ikke engang for et besøg. Selvom kun et relativt lille antal venstreorienterede tog imod tilbudet, da ville jeg betragte det som omkostningen værd.

Venstreorienterede har en umulig opgave med at forsvare deres tro, hvilket er grundet til at de kun stoler på slogans og talemåder og fraser og ad hominem angreb på de, som f.ek. Sarah Palin, der tænker klart og lever efter jødisk-kristne principper.

Hjernerne og livsværdierne hos venstrefløjen er rådnet ned til et punkt, hvor de faktisk tror Keith Olbermann, Rosie O'Donnell og Chris Matthews, og at folk som Whoopi Goldberg, Al Franken og Bill Maher er morsomme. Det er derfor jeg hævder at venstrefløjsholdninger er en form for vanemisbrug - og derfor, som med andre misbrugere jeg meget gerne ser det udryddet. Helt og aldeles.

http://exilestreet.com/?p=258

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails