torsdag den 23. november 2017

At føle sig god er det allervigtigste - pyt være med konsekvenserne

Det drejer sig kun om følelsen at 'være god'

Samfundet har bevæget sig alt for langt for at føje sig venstrefløjens patologiske behov for at føle sig god og godt tilpas med sig selv.


Venstrefløjens nejen og reaktion for de fleste sociale udfordringer er for at vise medfølelse over for de den anser som marginaliserede, undertrykte eller ofre, og for at hjælpe dem gennem social aktivisme eller lovgivning. De er således sociale krigere. De er de selvudnævnte moralens vogtere, de humanitære og de som påpeger hvem der har skyld i samfundet. Deres indsatser og aktivisme får dem til at føle sig så dejligt godt tilfredse med sig selv. Men når det drejer sig om konsekvenserne af deres behov for at udstille empati halter det ganske voldsomt.  


Venstreorienterede føler sig ‘gode’ vedrørende globalisering. Man omfavner menneskets broderskab, nationernes fællesskab, man omfavner multikulturalismen, diversitet, inklusivitet - den ypperste form for lighed. Kendsgerningen at det har resulteret i assimilations katastrofer i EU og har bidraget til at arbejdspladser går tabt og øget indkomstulighed betyder Nada. At fjerne sanktioner mod Iran kan vise sig at have katastrofal konsekvenser, men det er langt, langt vigtigere at føle man er del at det internationale samfund.


De føler sig godt tilpas vedrørende åben immigration. “Sådan er vi!” De er ubekymrede over antal, intentionen eller produktiviteten hos immigranterne. Der er - 250 millioner mennesker i Mexico, Central-amerika og Sydamerika der for nuværende lever i dyb fattigdom. At åbne grænserne for dem, sammen med ‘flygtninge’ ville have katastrofale konsekvenser i en nation der allerede slås med en langsom økonomisk vækst.  Men det betyder absolut ingenting.
At få indført en altomfattende 15 dollars mindsteløn får dem også til at føle sig ‘gode.’ En forskning fra University of Washington/National Bureau of Economic Research har påvist det negative ved at øge lønnen til 13 dollars i timen og nettoindkomsten for lavtlønsarbejdere i Seattle. Og hvad så? Den venstreorienterede presse har så blot erklæret denne forskning for Fup.


Særrettigheder til visse befolkningsgrupper år dem til at føle sig ‘gode.’ Det er en passende kompensation for de hvides privilegier og vor nationale byrde med slaveriet og segregation, skønt det også påvirker de som intet har haft det at gøre. Asiatiske studerende der scorer 200 point højere end sorte i SATA bliver frækt forbigået i adgang til college. Det må de så bare leve med. Flid og ihærdig indsats må ikke stå i vejen for diversitet.


At beordre politiet til at holde sig tilbage får også et smil frem på ansigterne hos dem. Hvilken bedre metode til at behandle raceproblemer, eller tillade demonstrerende (og anarkister) at få afløb for deres vrede mod de som man mener står bag de sociale uretfærdigheder, såsom borgerlige talere på college campuses. Og hvis resultaterne i ukontrolleret kriminel aktivitet så kommer ud af kontrol i byerne - jamen sådan er det bare.


Demonstrationer får dem til at føle sig ‘gode.’ En udstilling af solidaritet mod den sociale uretfærdighed du jour. De er sådan set blot massive gruppeterapi sessioner med kun ringe eller slet ingen indvirkning på den sociale udvikling. Og hvis de så samtidig kan knyttes sammen med forstyrrelse af andres liv, med vandalisme eller direkte vold - jamen sådan må det bare være.


Det som virkelig får venstreorienterede til at føle  sig supergodt tilpas er at få sparket Trump ud af Det Hvide Hus. Han er xenofobisk, en fascist der ikke bør være POTUS. De sætter deres håb til Mueller der står i spidsen for en undersøgelseskomite.


Hvis Demokraterne får kontrol over Huset i 2018 vil de gå efter rigsretssag og på hysterisk facon lede efter ‘forbrydelser’ og uregelmæssigheder. Skulle det lykkes for dem ville det udgøre en alvorligt slag mod  integriteten i vor demokratiske struktur - et politisk  coup d'etat der sætter os på niveau med tredje verdens lande. Men venstrefløjen ville være henrykte.


Nationen, med sin hæderværdige tradition for at være et tolerant og åbent samfund, er gået for langt i at tilpasse sig venstrefløjen. Udkommet af deres selvpromoverende udfald er i bedste fald meget omkostningstungt og ineffektivt, direkte modproduktivt, og i stadig større grad nedbrydende for vor nationale integritet. Det er på tide for nationen at kvæle denne intimideringens kultur og pålæggen af skyld som venstrefløjen står for.


Trumps bestræbelserne for at dæmpe globaliseringen, kontrollere indvandringen, afvise særrettigheder til visse befolkningsgrupper, støtte håndhævelse af loven og gøre militæret bedre er skridt i den rigtige retning.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/08/its_all_about_feelin_good.html#ixzz4p3GMfi00

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails